Wkodk

Sådan læser læber

Læsning læber er et særligt talent, der kræver tålmodighed at mestre. Ingen kan gøre det på deres første forsøg, vil denne artikel give dig en lille smule hjælp.

Steps

Sådan læser læber. Se tv, fokusere på, hvordan folks læber bevæger sig, når de taler.
Sådan læser læber. Se tv, fokusere på, hvordan folks læber bevæger sig, når de taler.
 1. 1
  Se tv, fokusere på, hvordan folks læber bevæger sig, når de taler. Også se nyheder, fordi nyheder folk er uddannet til at tale mere klart end normale mennesker. Prøv ikke dette med tegnefilm, har du sandsynligvis forstå hvorfor.
 2. 2
  Watch andre folks læber, når de taler.
 3. 3
  Stirrer på dig selv i spejlet, siger alfabetet, tale ud sangtekster, recitere noget. Hele tiden med fokus på, hvad dine læber ser ud, når de gør forskellige lyde / ord.
 4. 4
  Se TV med det på mute eller ned for lydstyrken. Dette kan være en test af, hvor god du er til at læse læber. Prøv at gøre det et show, du er fortrolig med.
 5. 5
  Break ord til stavelser, fokusere på, hvordan folks mund lukke lidt i slutningen af hver stavelse.
 6. 6
  Prøv at se tv på mute med de viste undertekster, igen opmærksom på, hvordan folks mund flytter til at danne ord og viste stavelser.

Tips

 • Det kommer til at være svært i første forsøger at finde ud sætninger, da en masse ord ser det samme (kugle, mall, bat, mat, osv.), så du bliver nødt til at tage spor fra resten af ​​sætningen til at regne disse ord ud.
 • Når folk råber, deres munde få bredere og det bliver meget svært at se, hvad de siger.
 • Brug sange fra tv-shows eller videoer er ikke en pålidelig teknik for begyndere at bruge til at lære at mundaflæse, fordi ofte ord og stavelser er overdrevne, aflange eller forkortet til at passe til melodien, mumlede, eller blot accent eller udtalt på en usædvanlig måde. Dette er et tip, der kan også gælde for at lære et fremmedsprog. Næste gang du har mulighed for at se en performer synge, lytte og se nøje for eksempler på dette. (Og glem ikke, at de fleste musikvideoer er skudt, mens de optrædende lip-sync -. Den 'rigtige' sang er døbt over videoen i post produktion)
 • Når du ser TV være sikker på at se live mennesker, ikke tegnefilm. Tegnefilm har ikke realistiske læbe bevægelser, nogle gange lige op og ned og ikke engang at danne ord.
 • Se tv-shows eller film du har set og er bekendt med (de fleste mennesker synes at have en favorit, de har set igen og igen), men slå lyden fra. Se skuespillerne og se om du kan følge dialogen ved at se deres mund / læber nøje. Vær på vagt over for at bruge scener, handlinger og baggrunde til at give dialog signaler, hvis du er meget fortrolig med det, du ser, fordi du ubevidst kan bruge disse stikord til mentalt udfylde dialog i stedet for faktisk at læse linjerne fra skuespillernes læber.
 • Folk vil ikke mærke, hvis du er langt væk. Det ser ligesom du kigger på deres ansigt og ikke deres læber. Men tæt på, vil folk lægge mærke til.
 • Prøv at få en udskrift af et tv-show til at følge, som du ser. Du kan bruge det, hvis du fare vild, kan ikke forstå eller gøre et ord eller en linje, eller bruge den som en slags selv-quiz.
 • Må ikke blive afskrækket, og det tager lidt tid at lære!
 • Prøv med venner og familie. Intensivere det efter et stykke tid ved at gætte, hvad folk i coffee shops eller i toget siger.

Advarsler

 • Folk tror du er underlig, hvis du altid se deres læber, så være subtile om det.