Wkodk

Hvordan at oprette en fundraising begivenhed

Meget er blevet diskuteret med hensyn til verdens problemer, og mængden af ​​penge er nødvendige for at sætte en bule i nød. Overveje at gøre din bit ved at oprette en sjov fundraising begivenhed!

Steps

Hvordan at oprette en fundraising begivenhed. Hvis du ikke allerede kender, beslutte, hvad velgørenhed vil du rejse penge til.
Hvordan at oprette en fundraising begivenhed. Hvis du ikke allerede kender, beslutte, hvad velgørenhed vil du rejse penge til.
 1. 1
  Hvis du ikke allerede kender, beslutte, hvad velgørenhed vil du rejse penge til. Hvilken en tror du har brug for hjælp mest? Hvis du er usikker, skal du tale med venner og familie.
 2. 2
  Overveje at åbne en bankkonto, hvis man ikke allerede er tilgængelige, og du planlægger at rejse en hel del penge. Dette er især nyttigt for fundraising arrangementer, der hjælper en person eller familie. Sætte et navn på den konto, der gør det klart, hvad kontoen er for. For eksempel, hvis du er at skaffe midler til et barn (lad os sige Susan Smith), som er at få behandlinger for kræft, navngive kontoen noget i retning af "Susan Smith Donation Fund".
 3. 3
  Beslut hvad begivenheden kommer til at være. Idéer er kun begrænset af din kreativitet. Du kan vælge at holde noget traditionelt, såsom en tavs auktion eller en middag, eller du kan prøve noget virkelig anderledes, såsom en race, en vand-kamp, ​​eller endda indsamle donationer, mens iført noget dumt for hele dagen. Vær kreativ!
 4. 4
  Find ud af om årsagen du kæmpe (person, gruppe, non-profit, osv.) Har en liste over folk, der ville være åbne for at blive kontaktet. Email er specielt anvendelig til at bringe mange mennesker på samme tid, især for at finde frivillige.
 5. 5
  Brug kontaktformularen listen for at finde nogen, der har erfaring med den type fundraiser du planlægger. De behøver ikke at have været i afgift, men nogen erfaring vil være nyttigt. Dette er meget nyttigt, hvis du ikke har nogen erfaring!
 6. 6
  Find et sted at holde begivenheden, hvis du ikke allerede har en. Mulige steder for store indendørs arrangementer omfatter skoler eller haller broderlige organisationer. Find ud af, hvor andre lignende begivenheder har været afholdt og spørge om tilgængeligheden af ​​disse steder. Afhængigt af hvad dit arrangement nyder, kan du få den plads doneret. Du kan også bruge kontaktlisten at spørge folk til ideer om et sted for dit arrangement.
 7. 7
  Tour de faciliteter til at afgøre, om der er tilstrækkelig plads, og for at finde ud af, hvilke forsyninger er til rådighed til brug. Mens touring faciliteterne overveje at gøre et kort af begivenheden før tid for at hjælpe med at undgå eventuelle folk "trafik" problemer, såsom linjer blokerer steder kræver adgang.
 8. 8
  Bestem en dato og tid. Overvej ting som når andre fundraisers bliver holdt. Vælg et sluttidspunkt, der tager højde tid for oprydning.
 9. 9
  Beslutte, hvilke typer af betaling, du vil acceptere. Kontanter og checks er forholdsvis nemme at håndtere. Kreditkort sandsynligvis få folk til at bruge mere, men de er mere kompliceret at håndtere. Også kreditkortselskaber tage en procentdel af hvert salg som betaling.
 10. 10
  Check med rette myndigheder for at se, om du har brug for at afslutte enhver papirarbejde. (For eksempel, en gaming myndighed, hvis du planlægger at holde en tombola eller en sundheds-myndighed, hvis du sælger mad.)
 11. 11
  Undersøg, om din begivenhed vil være gratis entré eller kræve billetter. Hvis begivenheden kræver betalt optagelse, fastlægge priser (single, par, familie), og har billetter gjort op. Billetter er forholdsvis billige, så overvurdere snarere end undervurderer det antal, du har brug for. Også lave en stor informationsark for indgangen tabel, der fortæller folk, der for at gøre kontrollen ud til. Afhængigt af hvilken type begivenhed, du kan få nogle venner og familie til at donere penge til gengæld for at få lov til at deltage.
 12. 12
  Få ordet ud. Find ud af om en lokal reklame virksomhed vil være villige til at hjælpe. Uanset hvad, kan en lokal avis være nyttig. Kontakt både reklame afdeling for reklame og den redaktionelle afdeling eller en klummeskribent for nyhedsdækning af dit arrangement. Kontakt de lokale radio-og tv-stationer for at se, om de vil give dit arrangement nyhedsdækning eller tilbyde offentlige servicemeddelelser. Og brug din kontaktliste til at have folk sprede ordet via e-mail eller enhver anden metode, de kan tænke på.
 13. 13
  Make up flyers og sende dem rundt i området. Hvis du laver en flyer på din computer og ved, hvordan at gøre det til en PDF-eller JPEG, kan du sende det til alle på din kontaktliste er villige til at udskrive og bogføre flyers.
 14. 14
  Pre-sælge billetter, hvis du oplader optagelse. Dette giver folk, der ikke kan gøre det til begivenheden en chance for at donere til årsagen. Det kan også give dig en idé om, hvor populær begivenhed kunne være. (Dette er nyttigt, når de køber forsyninger.) Frivillige kan forsøge at få tilladelse til at oprette tabeller på de lokale virksomheder til at sælge billetter og acceptere donationer. Det er god reklame, også.
 15. 15
  Få kontanter for forandring og en lås boks til at holde kontanter og checks som folk betaler. Overveje at sætte en stor spand ved din indgang bord med et skilt på det, der giver folk en mulighed for at donere mere. Det fungerer overraskende godt. Se alle penge repositories meget nøje. Sandsynligvis intet vil ske, men det ville være let for nogen at få fat i noget og løbe ud af døren.
 16. 16
  Start begivenhed!. Prøv at gøre det så sjovt som muligt.
 17. 17
  Rydde op så meget som muligt efter hændelsen.
 18. 18
  Tag de penge, du har indsamlet til velgørenhed.

Tips

 • Hvis du er i besiddelse en bilvask eller noget lignende, minde alle om at medbringe tøj, der kan få våde.
 • Tilbyd restitutioner til folk, der ændrer deres sind.
 • Være rart og venlige til kunder eller givernes.
 • Lad ikke folk vrikke deres vej i, hvis de ikke ønsker at betale.

Advarsler

 • Vær forsigtig med ikke at gøre tingene opfattet som stødende af mange mennesker. Pointen i en fundraiser er at rejse penge, ikke være fjollet eller afprøve sociale grænser.

Ting du behøver

 • Udstyr til begivenheden.
 • Mennesker
 • Penge.
 • Naturligvis en Event Manager.