Wkodk

Hvordan bliver et barn model

Har dit barn et stort smil, en stor personlighed og kan lide at have hans eller hendes billede taget? Hvis dit barn er, har en indtagende og udadvendt personlighed stil og ikke huske posere for den ulige skud eller to, så kan du bare har sat et barn model i din familie. Forudsat, naturligvis, at dit barn viser en hældning og interesse.

Steps

Hvordan bliver et barn model. Sørg for, at dit barn er interesseret og villige til at prøve dette.
Hvordan bliver et barn model. Sørg for, at dit barn er interesseret og villige til at prøve dette.
 1. 1
  Sørg for, at dit barn er interesseret og villige til at prøve dette. Det er ikke fair at skubbe et barn, der mangler interesse og vil senere få en masse vrede mod dig for dette. Hvis du har en udadvendt og interesseret barn, vil du vide det, som hans eller hendes motivation og begejstring vil være indlysende.
 2. 2
  Tag fotografier af dit barn. Få et klart smil skud, et hoved skud og en fuld længde fotografi. Sørg for, at kun ét barn, er i hvert billede. På bagsiden af ​​billederne indeholde barnets størrelse, højde, fødselsdato og størrelser (skostørrelse, bukser størrelse, skjorte størrelse osv.) og kontaktoplysninger. Du ønsker at have en portefølje på omkring 20-25 billeder af dit barn udgør naturligt.
 3. 3
  Kontakt velrenommerede modelbureauer, der repræsenterer børn nær dit område. Oprette en aftale om at mødes med dem. Hold din jord (og hovedet), når du er på telefonen, som den person i den anden ende kan undertiden være uinteresserede eller måske endda forsøge at afskrække dig for en række årsager.
 4. 4
  Forbered dit barn. Agenturet vil gennemføre et interview for at se, hvis han eller hun er egnet til nogle job. Overveje at give dit barn offentlige taler, modellering, danseundervisning, da disse vil bidrage til at forbedre hans eller hendes selvværd, uanset hvad dit barn ender med at gøre. Det er en rigtig god idé at øve interviewe med nogen, der er ikke en juridisk værge eller forældre, som en nær ven af ​​familien.

Tips

 • Øv dit barn er at gøre det rart og venlige.
 • Arbejd med dit barn foran et kamera derhjemme for at se, hvordan han eller hun reagerer omkring dette udstyr.
 • Kun slutte et agentur, der vil fortælle dig sin adresse og er blevet etableret i mindst et par år!
 • Sørg for at du har tid nok til at gå til støbegods, interviews, fotooptagelser, osv. Det tager en masse af din tid, og du ikke får erstatning.
 • Du behøver ikke professionelle billeder, som regel. Kontrollér først. De fleste moderne digitale kameraer levere høj kvalitet skud i dag.
 • En eBook kaldet "Child Modeling uden at sprænge banken" af Gloria D. Heffner diskuterer måder at en masse af porteføljen & markedsføring spørgsmål selv. Den giver også en ressource (r) for at finde agenter i dit område. Det har en kreativ måde at gøre et CV, hvis barnet har meget lidt eller slet ingen erfaring.
 • Være aktiv, vil du ikke komme nogen steder ved bare at sidde ved og venter! Du skal være aktiv og holde ringe agenturet til at kontrollere, om der er nogen ledige job.
 • Må ikke blive forstyrret, hvis arbejdet ikke kommer på din måde! Det kan tage måneder for arbejde til at komme til dig, men når den gør det vil sikkert være godt!
 • Prøv at holde sig væk fra junk food, men husk, at du stadig er et barn, og at lejlighedsvis candy bar ikke kan gøre ondt.

Advarsler

 • Der er næsten ingen plausibel grund til en vis agentur eller produktion ansat til at anmode om du forlader dit barn alene med dem. Dårlige ting kan kun tage sekunder. Hvis din tilstedeværelse er en distraktion til dit barn, kan du blot placere dig selv, hvor de ikke kan se dig - men du kan se dem.
 • Sørg for ikke at skubbe dit barn for meget, lidt motivation er fint, men tvinger en ulykkelig barn til at gøre dette er kontraproduktivt.
 • Må ikke nogensinde give et agentur upfront gebyrer! Hvis de beder dig om at gøre det, så er det tid til at klippe og køre!
 • Vær på vagt - hvis det lyder for godt til at være sandt, er det sikkert! Hvis du skal betale for at få dit barn deltage i agenturet, det er et fupnummer, og de vil højst sandsynligt indtaste din bankkonto (hvis givet bankoplysninger), og røve dig. Nederste linje: Hvis du er nødt til at betale, glemme alt om det.
 • Sørg en ansvarlig voksen er i photo-shoot
 • Nogle bureauer har hvad der kaldes en "høring gebyr. Lav din egen mening, hvis det er værd at betale, men altid stille spørgsmål først, hvad gebyret indebærer, og hvilken service, du får.