Wkodk

Sådan får du en bartending job

Bartending positioner er meget ønskeligt og lige så svært at få. Jobbet i sig selv er forholdsvis enkel, men at få en fod i døren er det ikke. Hvis du ikke har nogen erfaring dine chancer for at få en bartending job er så godt som dig. Hvorfor skal en virksomhed ansætte en person uden erfaring, når de kan kalde deres lokale bartending skole og få kandidater, der allerede er blevet oplært i det grundlæggende. Må ikke få mig forkert der er dem, der gør finde job uden erfaring, men det er normalt, fordi deres ven ejer stedet, eller de er en varm leder chick, at ejeren eller leder ønsker at sætte den bevæger på.

Her er nogle tips til at hjælpe dig med at score en af ​​disse sjove, lukrative jobs.

Steps

Sådan får du en bartending job. Mød de rigtige mennesker.
Sådan får du en bartending job. Mød de rigtige mennesker.
 1. 1
  Udvikle en plan. Ligegyldigt hvilke skridt du beslutter at gennemføre nedenfor, alt er nemmere med en plan. Kom godt i en bartending job er ikke anderledes. Nedskriv 5 steder, du ønsker at arbejde. Få kontakt info for de mennesker, der gør ansættelse på disse fem steder. Gennemføre nedenstående trin med disse fem personer i tankerne.
 2. 2
  Mød de rigtige mennesker. Det handler om hvem du kender. Hvis du har en favorit vandhul, finde ud af, hvem ejeren er, og begynder at tale ham / hende op. Venner med bartendere, barbacks, og cocktail servitricer, og lad dem vide, at du leder efter en bartending job. Tip godt, gå ofte, og generelt være en glad, nyttig tilstedeværelse i baren.
 3. 3
  Overhold bartendere i aktion. Der er små tricks til at hælde en god øl, blanding drikkevarer og sparer tid bag baren. Se hvordan din mixer håndterer drikke ordrer. Det meste af det er ikke raketvidenskab, de mest almindeligt bestilte drikkevarer er spiritus plus en mixer. Køb drikke manualer for at lære om de mere komplekse drinks og praksis derhjemme.
 4. 4
  Overvej, om du ønsker at gå til bartenderskole. De vil lære dig det grundlæggende, og du får mulighed for at øve gøre drikkevarer. Sørg for, at skole du vælger, har en rigtig bar og alle reelle bartending udstyr. Bartending er en manuel færdighed, der kræver hastighed og fingerfærdighed. Der er ingen erstatning for hænderne på uddannelse.
 5. 5
  Klæde den del. Hvis du vil have en koncert på en fancy restaurant, kjole professionelt. Hvis du vil have et job på en hip club, kjole kantet. Hvis et dyk bar gig er fint med dig, kjole hårdt. De fleste barer går til et bestemt udseende eller et billede, uanset om de fortælle dig, at eller ej.
 6. 6
  Kig efter velgørenhed gæst bartending gigs. Mange store byer er nu at tilbyde denne mulighed. Du vælger en velgørende organisation, promovere begivenheden, og bringe dine venner i. Til gengæld får du og et par venner trænet for aftenen og komme til at blande drinks hele natten. Det er en fantastisk måde at få nogle erfaringer og skabe kontakter. Hvis du imponere bar ejer, kan det føre til et job.
 7. 7
  Skriv en stor følgebrev og cv. Ofte en stor følgebrev og cv er nok til at overvinde en manglende erfaring. Nogle virksomheder foretrækker at ansætte bartendere med ingen erfaring, fordi de ikke vil have nogen dårlige vaner til at bryde. Erfarne eller ej, følgebrev og cv skal være spændende og pop med personlighed. En stor personlighed og attitude vil ophøje dig over konkurrencen hver gang.
 8. 8
  Forbered dit interview ordentligt. Mange bartending jobansøgere går ind i deres jobsamtaler uforberedte. Hvis man ser på bartending som et hurtigt fix eller så let at gøre, at du ikke behøver at forberede vil du ikke få jobbet. Den bedste måde at forberede sig til din samtale er at skrive en stor følgebrev og cv. Du vil have dem til at bringe til din samtale, og processen med at skrive dem vil bedre forberede dig til interviewet.

Tips

 • Hvis du planlægger at gå til en bartending skole kontrollere deres Better Business Bureau profil, og hvis de er godkendt af staten Department of Education. Kontrollere, hvor længe de har været i erhvervslivet. Pas på enhver skole eller tjeneste, som garanterer dig et job eller arbejdsformidling. I de fleste stater, er det ulovligt. Alle en skole kan gøre, er at tilbyde jobformidling bistand.
 • Selv om nogle er uenige, er en barback er ikke et dårligt sted at starte. Du lærer fra bartendere, du arbejder for, og arbejde dig op. En god bartender vil tippe dig for dit hårde arbejde og de måske endda lære dig en ting eller to.
 • Kom op med en plan og skride til handling. Ligesom alt andet i livet at få en bartending job kræver en vis indsats. Jo mere du lægger i det mere vil du få ud. Beslut på den type sted, du gerne vil arbejde, opbygge en liste over 7 af disse virksomheder. Skriv en stor følgebrev og cv, og gå til disse virksomheder. Kalde forude først, så du vil tale til den rette person. Har anekdoter og historier klar og underholde, når du får der. Gode ​​medarbejdere er meget svære at finde. Hvis du kan bevise, at du vil være en stor medarbejder, de vil ansætte dig, eller finde nogen, der vil. Må ikke bs som foreslået i andre områder - skræddersy din oplevelse for at præsentere dig selv som en stor medarbejder, men aldrig lyve om det. M
 • Catering virksomheder er et godt sted at starte. De er lettere job at få, hvis du kan bs en lille smule, og du vil lære en masse ved at gøre basale drinks og hælde vin og øl.