Wkodk

Hvordan bliver en vejleder

Oplev glæden ved at gøre en forskel ved at blive en tutor. Du vil være en del af at hjælpe nogen, vokse og lære og blive, hvem de er beregnet til at være. Du vil også sætte dine færdigheder og ekspertise til god brug. Mark Twain sagde "en lektion er ekspert i den ene ende af en log og en studerende på den anden ende." Vi viser dig, hvordan du får på denne log, og ændre verden én elev ad gangen.

Steps

Hvordan bliver en vejleder. Identificer din ekspertise.
Hvordan bliver en vejleder. Identificer din ekspertise.

Forbered dig på at undervise

 1. 1
  Identificer din ekspertise. Ingen tvivl om du allerede ved, hvad det er, men hvis ikke, eller hvis din ekspertise er bredt, fokusere på en favorit disciplin eller emne
 2. 2
  Vinde anerkendelse. Det hjælper til at nå anerkendelse af dine kvalifikationer ved at være aktivt involveret i viden eller disciplin du repræsenterer, ved grad eller anden officiel dokumentation, eller af begge.
  • Deltag i online-fora, skrive artikler til tidsskrifter eller andre relevante publikationer og melder sig som gæstetaler ved seminarer og andre faglige menigheder.
 3. 3
  Konsultere en advokat. Hvis du ønsker at tutor skolebørn vil der sandsynligvis være regler og love vedrørende denne i dit område.
 4. 4
  Forstå pensum. Sørg for at du kender og forstår pensum eller pensum, du kommer til at lære, så du kan maksimere effektiviteten af ​​dine lektionsplaner.
  • Forbered dine erfaringer og praktisere dem. Være meget godt organiseret fra den første. Det er bedre at være over-forberedt end at løbe tørre ud, hvis ideer vej gennem en session.
 5. 5
  Gør dine erfaringer interessante og interaktive. I en god lektion de studerende vil gøre meget af arbejdet, vil du guide dem til opdagelse.
 6. 6
  Lyt til dine elever, reagere på, hvad de ved eller ikke forstår, og forberede fremtidige lektioner at tage højde for eventuelle mangler.

Advertising din tjeneste

 1. 1
  Sætte dit navn derude. At blive en privat tutor kan være meget givende, især hvis du er en ekspert i en in-demand felt. In-person vejledning er langt mere givende og effektiv end online tutoring, men online tutoring (via e-mail eller en chat rum) kan tjene dig lidt ekstra penge. Nogle af de eksempler, hvor du kan liste dig selv at være en vejleder, er:
  • Tilmeld dig en konto, og opret din profil.
  • [Www.tutor-homework.com Vejledning & Lektiehjælp} har specialiseret sig i matematik, kemi, fysik og andre matematik og naturfag.
  • www.localtutor.co.uk [Kun Storbritannien]
  • Craigslist. Gå til [din by].craigslist.org / LSS, eller klik på Lessons linket.
  • Tilmeld dig og oprette en konto på [www.mathlessons.com MathLessons.com], der er international rækkevidde.
  • [Www.uktutors.com UKtutors] kun Storbritannien, fungerer som en slags tutor mæglervirksomhed, og anmoder et gebyr, som du indsamle fra tutee og videregive til UKtutors, baseret på din timeløn og antallet af timer med forventet formynderskab.
  • [Www.tutoring-expert.com vejledning-exper.com] kun USA, er et knudepunkt for kontakter og information for både vejledere og tutees, og indeholder online tutoring, succeshistorier, "hvordan" guider for vejledning, og for at finde den rigtige vejleder.
 2. 2
  Tilmeld dig PayPal. Hvis du går ind i erhvervslivet for dig selv, skal du åbne en PayPal-konto for at gøre det nemt for dine kunder at betale dig på den måde der er mest praktisk. At være i stand til at tilbyde kreditkort accept kunne gøre forskellen mellem at få en klient eller ej.
 3. 3
  Tal med lærere, der underviste jer i det emne, du planlægger at tutor in. Spørg dem, hvis de kan fortælle elever, der har brug for hjælp i øjeblikket om dine tjenester.
 4. 4
  Annoncer på Craigslist. Vær forsigtig, når reklamer på Craigslist, men-du ikke ønsker at blive fanget i et fupnummer.
 5. 5
  Tal med folk, du kender. Tal med dine venner, forældre eller søskende om dine tutoring tjenester, og tilbyde dem en rabat, hvis de fortæller deres venner, eller frivilligt at tutor for en stund, så de kan teste dig ud, og du kan opbygge et omdømme.

Tips

 • Sigter mod at holde forældrene informeret om fremskridt. Aldrig puste elevernes evner, men samtidig opmuntre dem. "Hans timing er meget bedre nu," er bedre end "Han spiller som en koncertpianist", når det ikke er sandt.
 • Mange non-profit organisationer ser at fylde tutoring positioner (og til tider vil tilbyde tutor undervisning gratis eller til en lav pris), der kan hjælpe dig med at få erfaring som vejleder. Dette vil opbygge din vejledning genoptage og hjælpe dig med at få en betalende job senere.
 • Find ud af hvor meget andre er betaling for undervisning og opkræve lignende satser.
 • Når kvalificeret til tutor / underviser, reklamere dit tilbud på steder, hvor forældrene vil se annoncen. Forældrene er dine kunder.
 • Må ikke være en boret tutor, kan din elev ikke er opmærksomme på, hvad du siger, og kan gøre tingene værre.
 • Lær det sjov måde, lave billeder, som du beskriver det, og når du læser lave forskellige lyde, der vil gøre ham / hende til at grine.

Advarsler

 • Konfektion fakta at virke smarte kan synes som en god løsning i første omgang, men vil vende tilbage til at bide dig senere! Ophold ærlig!
 • Må ikke blive følelsesmæssigt involveret med dine elever ud at få begejstrede akademiske præstation.
 • Opladning for lidt eller for meget, vil gøre dig virke uden for konkurrence puljen, og dermed hæmme din evne til at finde arbejde.
 • Undgå enhver situation, der vil sætte dine studerende / dig på nogen fare. Mødes på et offentligt sted eller på studerendes hus kun, hvis en forælder vil være hjemme. Sørg altid for én anden voksen til stede.