Wkodk

Hvordan man får et job, som du ikke rigtig kvalificeret

Har du nogensinde set en jobannonce du virkelig gerne ville, men som du måske ikke helt kvalificeret? Her er hvordan at overbevise en potentiel arbejdsgiver - og dig selv -! Du er perfekt til en position.

Steps

Hvordan man får et job, som du ikke rigtig kvalificeret. Opfører dig professionelt.
Hvordan man får et job, som du ikke rigtig kvalificeret. Opfører dig professionelt.
 1. 1
  Forbered dig på. At være forberedt er vigtigere end job viden, færdigheder og erfaring.
 2. 2
  Skræddersy dit. Tænk kreativt over, hvordan den erfaring du har relaterer til det job, du ønsker. Bullet aspekter af dine tidligere jobs der er relevante for den stilling, du søger.
 3. 3
  Få et interview. Den sværeste del af at få et job, som du måske ikke den mest teknisk kvalificeret ansøger bliver et interview.
 4. 4
  Opfører dig professionelt.
 5. 5
  Vær selvsikker. Fokus på, hvorfor du tror helt ærligt du ville være god til det pågældende job. Lav en liste over grunde på forhånd. Hvis du har tillid til dig selv, er du mere tilbøjelige til at overbevise arbejdsgiveren om dine evner.
 6. 6
  Være up-beat. En positiv holdning vil vise intervieweren du er en kan-do person.
 7. 7
  Være vellidte. Vi ønsker alle at ansætte og arbejde med mennesker, vi kan lide.
 8. 8
  Underrettes. Vide om virksomheden og erhvervslivet, før du går til samtale. Vide, hvad de forventer du at gøre for virksomheden.
 9. 9
  Spørg intelligent. Der er altid mere til jobbet, end hvad der kan siges i en annonce. Som du finder ud af mere om jobbet, kan du opdage jobfunktioner, som du er mere kvalificeret, og du kan dirigere dit fokus på dem.
 10. 10
  Vær åben for træning. Hvis arbejdsgiveren er villig til at uddanne dig til jobbet, viser entusiasme om at lære nye ting og en vilje til at sætte ekstra tid og kræfter på uddannelse. Hvis du er en hurtig undersøgelse, nu er det tid til at nævne det.
 11. 11
  Lav interviewet et udgangspunkt. Hvis jobbet ikke er noget, du er kvalificeret til at gøre, bede om at forlade dit CV med selskabet eller spørge, om der er lignende muligheder på et lavere niveau. Hvis du synes entusiastisk, intelligent og engageret, din intervieweren (s) er mere tilbøjelige til at tilbyde forslag til at hjælpe dig med at bryde ind i marken.
 12. 12
  Smile. Når der er to eller flere kandidater konkurrerer om den samme stilling, oftere end ikke ansættelse vil blive baseret på kemi og mindre på oplevelse. Sørg for, at du smiler ofte hele interviewet og griner hvor nogensinde hensigtsmæssigt. En positiv holdning demonstreret med smil går en lang vej til at sende det signal, at du har hvad det kræver at blive en holdspiller.

Tips

 • Tal med nogen, der allerede er indehaver dit drømmejob - trods alt, ved de, hvordan de kom der!
  • Husk, næsten to tredjedele af den tid, det er ikke den mest kvalificerede kandidat, der er hyret, er det man gør det bedste job at fremme sig selv.
 • Hold prøve. Du må ikke få det første job, som du interview. Hvert interview vil efterlade dig bedre rustet til den næste.
 • Hvis det er en mulighed, og hvis du har midlerne til at forsørge dig selv, kan du tilbyde at arbejde gratis for virksomheden i en periode (dvs. en uge, en måned) for at bevise dig selv og dine evner.
 • Gå tilbage til skolen, få mere uddannelse eller tage en entry-level position på området, etc.
 • Overveje at tage uddannelsen på det særlige område, du forsøger at komme ind. Det er ikke en god ide at søge et job, du teknisk set ikke kvalificeret til, så faktisk ved at blive kvalificeret er bedre end at ty til trinene i denne artikel.
 • Dette er også et meget nyttigt tip, når du er kvalificeret til jobbet i fremstilling eller fødevarer og nydelsesmiddelindustrien, men har ingen relevant erfaring. Baristas, barpeople, handelsfolk er gode eksempler.
 • Overvej for IT eller analytics kodning eller laver en analyse på egen hånd. Udvikle nogle produkt og lære gennem erfaring. Alternativt kan du hente bøger, brug coursera, netværk med folk i marken og tjekke op internetfora. Kombineret, kan du løfte dine færdigheder til entry-level positioner.
 • Husk: "Nej" egentlig betyder "ikke nu" og ikke "aldrig".

Advarsler

 • Du kan komme i over dit hoved. Din nye arbejdsgiver og kolleger kan ikke sætte pris din manglende erfaring i jobbet. De kan ikke ønsker at bruge ekstra tid på at få dig op til hastighed, når de forventer en base niveau af kompetence og experience.You kan være utilfredse med omfanget af ekstra arbejde, der kræves for at holde op.
 • Der er nogle job, som du ikke kan gøre, medmindre du har den korrekte licensure. Prøv at gøre nogle forskning, før hånden, og sørg for, at du kan øve en vis erhverv lovligt uden at have de rigtige registreringer på forhånd.
 • Aldrig lyve eller overdrive. Det er fint at placere din erfaring i det bedst mulige lys, men ikke sige, at du har erfaring i et område, du ikke.
 • Vær forberedt på at håndtere afslaget på trods af alle gode råd kan ikke arbejde. Nogle arbejdsgivere måske ikke overveje dig for positioner du har nogen erfaring i.