Wkodk

Sådan at forlade dit job i en dårlig økonomi

I modsætning til de råd din far ville de fleste sandsynligvis give, er det muligt at forlade dit job i løbet af en dårlig økonomi, og stadig overleve. Selvfølgelig er stormende ude i varmen i det øjeblik uden en plan aldrig tilrådeligt, men hvis du holder hovedet klart og udvikle en omfattende strategi længe før du leverer din opsigelsesbrev, kan du forlade dit job i en ned økonomi forholdsvis uskadt.

Steps

Sådan at forlade dit job i en dårlig økonomi. Overvej om du virkelig bør afslutte dette job, eller hvis det er en sag for at opleve en dårlig uge (eller måned).
Sådan at forlade dit job i en dårlig økonomi. Overvej om du virkelig bør afslutte dette job, eller hvis det er en sag for at opleve en dårlig uge (eller måned).
 1. 1
  Overvej om du virkelig bør afslutte dette job, eller hvis det er en sag for at opleve en dårlig uge (eller måned). Grave dybt ind i din sjæl for at afgøre, om det er en opgave, eller er du bare tager en momentan slå af kunder eller chefen. Nogle gange er det nemt at føle sig som hvis du blot ønsker at flygte, når tiderne bliver stenet på arbejde, så du bliver nødt til at tage lidt tid til at gøre nogle reelle sjæl søgning, før du beslutter dig for at holde op. Nogle ting, der kunne indikere det er virkelig på tide at holde op, omfatter:
  • Du er ikke sikker på det er den karriere for dig længere. Er du spørgsmålstegn ved, om du er tilfreds med den valgte profession? Nogle fagfolk går i årtier i et job og pludselig beslutter, at de virkelig er ikke skåret ud til jobbet og gå i en helt anden retning for at finde lykken. Undersøge, hvilke aspekter af jobbet bringe dig ned, men også hvilke områder, du elsker.
  • Kan du ikke lide det selskab (eller bestemte personer eller dens vision / mål osv.). Hvis du føler affinitet til din karriere valg, men spekulerer på, om du arbejder for det rigtige arbejdsgiver, kan du bare nødt til at afgøre, om det er hele virksomheden, du ikke kan lide, dens fremtidige retning eller bare folk i din afdeling eller omgivende hold - eller alle tre.
  • Du føler overanstrengt uden at det bliver kompenseret eller anerkendt, at du har taget på mere arbejde. Har du oplevet nogen større ændringer på arbejdspladsen? Under en hård økonomi, virksomhederne ofte skære ned og give de resterende arbejdere flere opgaver uden yderligere løn. Overvej om virksomheden netop kan gå gennem hårde tider. Hvis du kan holde det ud, vil selskabet forhåbentlig kommer ud i den anden ende på toppen, og du kan være bedre for opholder sig omkring.
  • Virksomheden er ikke eller gradvist imploding og du ønsker at være langt væk, før det rent faktisk sker.
 2. 2
  Overveje mulighederne for at ændre din rolle arbejdspladsen, du er på, inden du afslutter. Nogle gange er det en mulighed, der vil gøre dig i stand til at tage på nye, mere udfordrende og mere interessant arbejde end det arbejde, du i øjeblikket gør. Hvis du arbejder et sted, der værdsætter du meget og vil ikke være glad for at tabe dig, kan dette være en måde at udvikle dig selv et nyt job uden at skulle forlade.
  • Hvis du har fået en forfremmelse, men du stadig navigere i og ud er af jobbet, kan du føle overvældet. Dette er en situation, du kan bare nødt til at give mere tid, før tænker på at forlade. Må ikke være bange for at bede om uddannelse, rådgivning eller støtte. Hjælpe en betroet medarbejder til at gå op i en organisation vil ofte være en billigere løsning end at erstatte dig.
  • Husk eventuelle klausuler af dit ansættelseskontrakt, der forhindrer dig i at udøve det samme arbejde, enten som en person eller for et andet selskab. Dette kan have en indflydelse på din beslutning om at holde op i løbet af hårde tider, hvis dit område eller færdigheder er helt konkret. Det er også vigtigt at være forsigtig med at stole på eksisterende kunder for det fremtidige arbejde, i nogle tilfælde vil dette være uetisk, i det mindste for en vis mængde tid.
 3. 3
  Beregne, hvad det tager for dig at forlade dit nuværende job til et nyt job eller karriere valg. Før du overhovedet begynder at indsende genoptages, og søger efter et nyt job, så tænk over, hvad det ville tage for dig økonomisk til at forlade dit nuværende selskab. Har du opsparing og / eller en regnvejrsdag fond, der ville give dig med float på tidspunkter, du ikke modtager en lønseddel? Besparelser er en buffer mellem dig gør lyd, begrundede valg eller valg lavet af desperation. Det er tilrådeligt at have 3-8 måneders løn svarende sparede op, for at give dig den pude er nødvendig for at overleve, indtil det næste job.
  • Bestemme, hvad du behøver for at overleve ved at sammenligne dine samlede udgifter til din nettoindkomst. Medtag vigtige regninger, herunder realkreditlån, forsyningsselskaber, undervisning, dagligvarer, Bilforsikring, kreditkort regningen (er) og bil betalinger. Har du nok opsparing eller en regnvejrsdag fond til at opretholde din livsstil for mindst tre måneder?
  • Overvej alle udgifter, når måle din indkomst (eller besparelser) versus udgifter. Dette omfatter rekreation, såsom madsted, tøj og film og gas penge.
  • Kig på dit kreditkort balance. Dit kreditkort er ikke en mulighed, når du ikke er ansat, fordi der ikke vil være indkomst til at betale, hvad du tilføje til det. Kan du betale det ned til ingenting nu, og kun bruge det til emner, der er betalt ud inden for no-rentebetaling periode? Dette er en løkke-around-din-hals, som du skal passe på frem for alt.
  • Hvis du bor paycheck til paycheck, selvfølgelig skal du sørge for du har en "sikker ting" linet op i form af et andet job før fortæller din chef til at tage dette job, og skubbe den.
  • Hvis du ikke gemmer allerede begynde nu. Jo før du gør det, jo hurtigere kan du opfylde drømmen om at slutte dit nuværende job.
 4. 4
  Gøre en alvorlig indsats for at line op et andet job. Selv hvis du har penge til float, gøre en samordnet indsats for at line op et andet job før du afslutter. I en svag økonomi, bliver du nødt til at arbejde ekstra hårdt, men hvis du er virkelig elendige og har brug for at holde op, vil dit ekstra arbejde være umagen værd.
  • Internettet kan være din bedste satsning, når det kommer til landing en ny koncert. Foretag en søgning på nøgleord ved hjælp af din karriere valg og beskæftigelse. For eksempel, hvis du er en forfatter søge "skriftlig" eller "forfatter" jobs. Snesevis af karriere hjemmesider skal vises og føre dig til muligheder i dit område (eller i nye steder, hvis du er interesseret i at flytte).
  • Tryk ind på dit netværk. Fra LinkedIn til din nuværende netværk af kolleger og venner, få skjulte ordet ud, at du søger at ændre virksomheder eller arbejdspladser. Overvej at udnytte dit sociale netværk så godt - du ved aldrig, hvor den næste lejlighed kan skjule.
  • Prøv et hoved jæger. Fra temp arbejde til executive placering, er et hoved jæger stadig en farbar vej. Husk, et hoved jæger har til at tjene penge på en måde, så læse nogen kontrakt, du underskriver omhyggeligt for at sikre, at det selskab, der ansætter du vil betale gebyret og ikke dig.
 5. 5
  Tænk uden for boksen. Beyond hoppe fra det ene job til et andet, overveje, hvilke andre muligheder, du måtte have. Nogle gange er det let at begrænse dig selv til at tro, du kan altid kun gøre en vis form for job, når de i virkeligheden er der mange andre muligheder som du er villig til at udfordre dine forestillinger om hvad der er normalt i form af arbejdet:
  • Overveje at starte din egen virksomhed. Du har måske noget, som du altid har ønsket at give som en forretning. Men dette er ikke for spage, du har brug den rigtige kombination af færdigheder, viden og evne til at køre din egen virksomhed, og det er ikke for alle. Må ikke se det som en nem løsning, men hvis du har gjort dit hjemmearbejde, og du ved, du har ret til det, så det kunne være en løsning. Undersøge mulighederne, mens du stadig i dit nuværende job, så du har gjort den nødvendige forskning og har udviklet en grundig forretningsplan, før afslutning. Desuden vil en del tid at prøve ud af din virksomhed, før du afslutter hjælpe med at give dig en idé om virksomhedens forventede succes (aka "sort").
  • Overvej kontraherende eller midlertidig arbejde. Selvom det ikke er fast arbejde, hvis du har en særlig færdighed, der er i efterspørgslen, kan dette være en glimrende måde at tjene penge i mellem job, og mens du sortere dig ud.
  • Sælge ting online. Det menes, at alle har nogle ting værd at sælge, der ikke længere ønskede. Du kan også forgrene sig ved at undersøge muligheder for, hvad du måske være i stand til at sælge, kommer fra lagre, auktioner, ejendom salg og lignende.
  • Frivillige udlandet. Har en total head space pause og gå i udlandet for at hjælpe et stykke tid. Vælg en ordning, der ikke kræver at du skal betale, men det ser efter dine behov, mens du giver af din tid og ekspertise. Dette er ikke et job mulighed, men det er en chance for at omlægge dit liv på en meningsfuld måde, hvis dette er et problem for dig.
 6. 6
  Tage de nødvendige skridt til at indtaste en ny karrierevej. Hvis du ønsker at droppe din nuværende karriere helt, så sørg for du kan afslutte dit job og aldrig se tilbage. Hvis du har brug for at gå tilbage til skolen, så tænk over, hvordan du vil støtte dig selv eller din familie, mens du tjener din grad. Tal med forskellige skoler om, hvad det vil tage at komme ind i et specifikt program, inden der eventuelt livsændrende beslutninger - i nogle tilfælde skal du opfylde en række forudsætninger, hvilket muligvis vil forsinke din karriere forandring planen. Du må ikke nødt til at gøre sådan et stort eftersyn som at få en ny grad, undersøge aftenskole eller voksen uddannelse på områder, der ikke kræver mange års højt kvalificeret uddannelse, samt at bygge bro kurser, hvis du allerede er kvalificeret i et område.
  • Overvej en deltids-job, mens du er ved at lære et nyt erhverv. Du skal stadig indkomst, mens du går i skole, så foring op en deltidsjob er en god idé, før du sætter din plan i aktion.
 7. 7
  Sikre, at alle i familien er om bord med din beslutning. Selvom du måske har altid drømt om at være en trapez artist hele dit liv, efterlader din Lov job for cirkus må ikke gel med familien, især når der er et realkreditlån, skolepenge og næste sommers ferie til at betale for. Alle påvirkes af din beslutning skal tages hensyn til, og nogle af disse mennesker fortjener en diskussion om, hvordan dit valg vil påvirke deres egne valg og arbejde beslutninger.
  • Må ikke være overrasket over den frygt eller stød fra nogle familiemedlemmer. Mange mennesker tror, ​​at opholder sig et job anliggender frem for alt andet, og endnu mere, når tiderne er hårde. Du vil ikke være i stand til at overbevise dem om noget andet, så prøv ikke. Du skal blot huske, at det er dit valg, og at de ikke er i dit arbejde sko, men være forståelse for deres frygt. Hvis de er i din nærmeste familie, skal du forsikre dem om, at du stadig vil være ansvarlig i din familie rolle.
  • Være klar til nogle kolleger og andre outsidere til at være negativ. Der vil være masser af mennesker, der vil insistere på, at du aldrig vil få et andet job i hårde tider. Erkend, at de er udtryk for deres bekymringer, og er bange. Selv om det er forståeligt, at nogle er bange, det er ikke en grund til at holde fast. Livet er for kort.
 8. 8
  Look at beskæftigelsen industrier, der boomer. Nogle brancher oplever vækst på områder som energi, aldring, sundhedsvæsenet, osv. Der er bøger til rådighed, som forklarer hvilke områder der er i akut behov for medarbejdere, så det kan betale sig at læse en eller to af disse og se, om du 're opsat på reinvestere din tid og kræfter på at re-dygtighed dig selv til at arbejde i en af ​​disse industrier.
 9. 9
  Fratræde professionelt og bruge den formelle nødvendige metode. Normalt er det bedst at træde tilbage skriftligt ved hjælp af en standardformular brev. Hold det kort og høflig, takke virksomheden for muligheden du har haft til at arbejde for dem.
  • Giv din arbejdsgiver med tid nok til at leje din erstatning. Hvis din arbejdsgiver har altid vist dig respekt i løbet af din ansættelse, returnere favor ved at give rigelig tid for virksomheden at finde din afløser. Typisk to uger har en acceptabel mængde af tid i Europa, men en uge, kan være nok tid, især hvis virksomheden har en oversvømmet job pool, moden til plukning. Alternativt læse vilkårene i din ansættelseskontrakt.
  • Hvis du kender nogen perfekt til din rolle, hjælpe din arbejdsgiver ved at foreslå dem. Din arbejdsgiver vil være at have en vanskelig tid sigtning gennem hundreder eller tusinder, der gerne vil dit job, når det annonceret, så du kan være i stand til at gøre din chef en god tur.

Tips

 • Brænd aldrig broer, når Afslutning af et job - uanset hvor forfærdelig situation eller hvor forfærdeligt din chef! Hold dine følelser i skak, begrænse dine kommentarer om fratræden og holde hovedet højt. Du ved aldrig, hvornår du måske brug for en god reference, en tilbagevenden til denne arbejdsplads, eller hvis nogen vil tale ondt om dig andre steder, og dermed scuttle dine chancer for nogle andre job.
 • Hvis du bor, hvor sygesikring planer er en del af din løn, fortsat bidrage til det, mens du ikke arbejder eller et nødstilfælde kunne ødelægge alle dine besparelser.
 • Hvis du ønsker at starte din egen virksomhed, kan du læse masser af bøger om emnet først. En ting, der vil komme igennem en sådan læsning er, at der aldrig er en rigtig eller forkert tidspunkt at begynde de fleste virksomheder, det handler om din indsats, valg af erhvervslivet og mere af jeres indsats. Undertiden nedetid kan være den bedste tid til at udfylde en niche eller forbedre halter tjenester, så lad ikke recession gange holde dig tilbage fra at opfylde en business drøm.

Advarsler

 • Hvis dit job er at skabe mental (og undertiden fysisk) kvaler, rådføre sig med en læge og / eller psykiske professionel til at afgøre, om du lider af depression eller en anden tilstand relateret til arbejde. I nogle tilfælde kan din virksomheds sundhed fordel pakke dække dig for midlertidig handicap, så du kan arbejde gennem dine problemer, før du foretager nogen langsigtede (eller permanente) afgørelser om dit job.
 • Aldrig forlade dit job uden at rådføre sig med din ægtefælle eller familie.
 • Efter at have forladt dit job, aldrig badmouth din tidligere arbejdsgiver - at holde det klassiske, så du kan holde døren åben.
 • Hvis du forsøger din egen virksomhed, men ikke lykkes, skal du ikke skamme sig over om at vende tilbage til lønnet arbejde. Kører din egen virksomhed, at være en konsulent eller arbejder freelance er ikke for alle, og nogle gange er du bare nødt til at prøve det for at opdage det. Behandle det som en lærerig oplevelse.
 • Vær opmærksom på, at hvis du forlade dit job, men ikke har noget andet linet op eller gode besparelser bag dig, kunne tingene være meget hård for en stund. Hvis du er parat til at bære denne virkelighed, så er det fint, men være forsigtig, hvis du leger med at tage tre måneder ferie og derefter tror du vil finde det nemt at komme i arbejde igen, da tingene kan have ændret sig meget siden sidste gang, du ansøgte om arbejde.