Wkodk

Sådan finder din drøm karriere

Da du var lille, folk sikkert spurgt: "Hvad vil du gøre, når du bliver stor?" Måske du sagde en brandmand eller astronaut. Måske du sagde en skuespiller eller en advokat eller en læge. Med stjerneklar øjne, drømte du om den dag, du ville leve i et rigt palæ med stuepiger og butlere. Så en karriere virkede som noget, der ville ske en levetid væk. Men nu, at tiden er kommet til at vælge, har dine interesser sandsynligvis ændret. At finde den rigtige karriere for dig, kan være svært, men ikke umuligt.

Steps

Sådan finder din drøm karriere. Vide, hvem du er, og ikke bare dit navn.
Sådan finder din drøm karriere. Vide, hvem du er, og ikke bare dit navn.
 1. 1
  Vide, hvem du er, og ikke bare dit navn. Hvad er dine interesser? Hvilke kompetencer har du besidder? Er du munter, boblende og en folk-person? Måske blive lærer er for dig. Elsker du at komme ud en sav og træ og skabe projekter? Måske en arkitekt er det job, du ønsker. Tilbring en time i et privat sted, eller få sammen med en ven. Tal om de ting, du elsker. Skriv dem ned og analysere dem, når du er færdig. Se om du kan sammensætte en idé.
 2. 2
  Hvis du har en idé om, hvad du vil gøre, læse op på det! Hoved til biblioteket, eller surfe på nettet. Læse så meget som du kan om din karriere valg. Hvis du beslutter du vælger forkert, analysere dine færdigheder igen. Tal med en forælder, ven eller professor om, hvad de mener.
 3. 3
  Udnyt forskellige jobsøgning teknikker og gøre hver af dem godt. Må ikke lægge alle dine æg i én kurv.
 4. 4
  Hold kontakten med folk, der kan have en positiv indflydelse på din jobsøgning og karriere. I din fremtidige karriere forfølgelse, kan simpel henvisning brev være af afgørende betydning.
 5. 5
  Prøv at lære om, hvorfor du ikke får hvert job du søger. Lær af dine fejl.
 6. 6
  Før du begynder at søge job sikre, at du ved, hvad du leder efter. En god jobsøgning er en fokuseret jobsøgning. Sørg for at skræddersy du CV efter job holdning, at du søger.
 7. 7
  Må ikke anvendes til job, du er ikke kvalificeret til. En af de værste ting ligger på dit cv. Du kan ødelægge dine chancer med en virksomhed til et job du er kvalificeret til i fremtiden.
 8. 8
  Administrere dine referencer. Må ikke antage, at der ikke er sådan en ting som en dårlig reference. Der er. Og det kan koste dig jobs.
 9. 9
  Planlæg din karriere med en langsigtet fokus. Kortsigtet gevinst kan medføre langsigtede smerte.
 10. 10
  Tag kommandoen over din karriere. Stol ikke på andre mennesker for at få jobbet for dig. Ingen kender dig bedre end dig selv, bare gøre det.
 11. 11
  Find en virksomhed, som du er interesseret i at arbejde for. Kig på deres jobannoncer og se hvad der interesserer dig. For eksempel, hvis du kan lide Facebook, så du kan se på deres jobannoncer og se, hvad de tilbyder. Dette vil hjælpe en masse!

Advarsler

 • Forkæl dit CV som det har værdi. Mens du ønsker at sende dit cv til folk, der kan have en positiv indflydelse på din jobsøgning, behøver du ikke ønsker at gips det på hver jobportal, og give folk det indtryk, man ikke kan få ansat.