Wkodk

Sådan at fortælle, hvis en pige kan lide dig over tekst

Normalt er det meget lettere at fortælle, hvis en pige kan lide dig, når du taler til hende i person end det er gennem tekstning. Non-verbal kommunikation er mere indlysende, når der står en person foran dig. Der er visse ikke-verbal spor, der anvendes i tekstbeskeder, hvis identificeret, kan give dig en god idé om, hvorvidt en bestemt pige kan lide dig.

Steps

Sådan at fortælle, hvis en pige kan lide dig over tekst. Vær opmærksom på, hvor ofte hun begynder samtalen.
Sådan at fortælle, hvis en pige kan lide dig over tekst. Vær opmærksom på, hvor ofte hun begynder samtalen.
 1. 1
  Vær opmærksom på, hvor ofte hun begynder samtalen. Hvis indlede samtalen altid falder på dine skuldre, odds er, at hun ikke er meget interesseret. På den anden side, hvis hun begynder samtalen alt for ofte hun måske ikke være interesseret, enten. Når en pige kan lide en fyr, hun vil sandsynligvis forsøge at vise hende interesse uden at være alt for indlysende eller søger for trængende. Som et resultat, vil hun begynde at mindst halvdelen af ​​dine samtaler, hvis ikke de fleste, men sandsynligvis vil ikke starte dem alle. Hvis en pige ikke starter dem alle, kunne det være et tegn på, at hun ikke er bekymret over at virke trængende, fordi hun kun ser dig som en ven.
 2. 2
  Overveje, hvorvidt hun normalt siger farvel først. Selv hvis en pige er fristet til at hænge på alle dine ord, vil de fleste piger modstå trangen. Hvis noget, er en pige, der kan lide dig mere tilbøjelige til at ende en tekst samtale først i et forsøg på at vise, at hun er interessant og har en engagerende sociale liv, selv uden dig. Når en pige ender mest sms'e samtaler med noget lignende, "Gotta go, jeg på vej til filmen med min BFF", hun kunne være interesseret. Men hvis hun bare stopper sms'e stedet for at sige farvel, hun er nok ikke interesseret.
 3. 3
  Tæl humørikoner. En formel optælling er ikke nødvendig, selvfølgelig, men lave en mental note om, hvor ofte hun bruger humørikoner og hvilke hun bruger mest. Den oftest anvendte humørikon en pige vil flirte med den blinkede ansigt. Jo oftere hun bruger en smiley kys, jo mere sandsynligt er det, at hun har en ting for dig. Standard smil måske eller måske ikke betyder det samme, men store smil er en anden godt tegn. En rødmende smiley og en "kiss ansigt" emoticon kan også hyppige hendes tekster, hvis hun kan lide dig.
 4. 4
  Bestem hvor interesseret hun er i, hvad du har at sige af hendes svar. Hvis hun har gode, grundige svar på dine kommentarer, det viser en højere grad af interesse i dine tanker, og i forlængelse heraf en større interesse i dig. Hvis hun hurtigt bliver samtalen for sig selv, kan hun ikke være interesseret. Tilsvarende, hvis hun giver super hurtige svar som "K" eller ofte forlader samtalen med lidt mere end en "brb", hun sandsynligvis ikke er meget interesseret. Hvis hun jævnligt vittigheder tilbage med dig, når du siger noget morsomt, selvom, eller beder dig spørgsmål for at holde samtalen, det viser, at hun ønsker at holde taler til dig så længe som muligt.
 5. 5
  Fremmes, hvis hun begynder at drille dig. Tekster som: "Du skal være ønske du var her lige nu..." eller "Hvis du var her lige nu..." er normalt beregnet til at drille dig ind spekulerer på, hvad resten af ​​sætningen ville læse, især når de ender med "..." De er mildt suggestive uden at være alt for over toppen, hvilket betyder, at hun ønsker at få dig til at tænke om hende og undre sig over hendes følelser og hensigter lidt mere.
 6. 6
  Bemærk indholdet af hendes beskeder. Hvis de fleste af hendes tekster er praktiske, såsom spørgsmål om opgaver, så hun kan ikke være interesseret. På den anden side, hvis hendes tekster er personlige og spørge om dit personlige liv kunne hun være interesseret. Dette er især tilfældet, hvis hun minder specifikke detaljer, som du tidligere nævnte med hende om dine planer. En anden lovende type tekst er den tilfældige spørgsmål. Kig efter noget uden betydning, ligesom, "Vil du hellere leve på ingenting, men din mindste livret for et år eller opgive din livret for resten af ​​dit liv?" Disse spørgsmål er temmelig ligegyldig, og hvis hun spørger en flok af dem, kunne det være et tegn på, at hun er på udkig efter en undskyldning for at tale til dig, fordi du er på hendes sind.
 7. 7
  Vær opmærksom på tegnsætning. Konkret ser på, hvor ofte hun bruger udråbstegn. Flere udråbstegn indikerer mere spænding på muligheden for at tale med dig, hvilket kunne betyde, at hun kan lide dig. A "Hey you!" er uendeligt meget mere lovende end en simpel, "Hey".
 8. 8
  Se på hvor mange af hendes ord er unødvendigt lange. Ikke hver pige gør det, men mange piger tilføje ekstra vokaler og konsonanter onto ord. For eksempel kan hun tekst ord som "heyyyy", "riiiiiight", "pleeeeeaaassseee" eller "byyyyeee". Ideen er at efterligne forlængelse af ord ofte bruges i det virkelige liv flirtende drillerier.
 9. 9
  Watch out for tekst fniser. Enhver tekst latter er et godt tegn, men der er nogle, der er bedre tegn end andre. Standardforkortelser som "LOL", "ROTFL" eller "LMAO" kan sendes til bare om nogen, en ven eller knuse ens. A "haha" er en bedre tegn, fordi hun vil have dig til rent faktisk at forestille hendes latter. A "hehe" eller "teehee" er endnu bedre. Disse to former for tekster griner er hvad der svarer til en real-life fnise, snarere end en høj latter, og en pige er mere sandsynligt at tekst, du en "fnise", hvis hun ønsker at lyde sød.
 10. 10
  Spørg dig selv, hvis hun ofte falder nogen hints. En fælles hint droppet via tekst er opfordringen til at mødes i person. En egentlig invitation til en fest er god, men en endnu bedre invitation er den tilfældige "on the fly" slags, hvor hun henkastet nævner noget lignende, "jeg tror jeg vil tage til poolen. Mød mig der?" Disse budskaber kan virke afslappet, men i virkeligheden, de normalt indikerer, at hun ønsker at se dig og kun dig, og nu. Et stærkt ønske om at se dig er et temmelig godt tip, at hun er interesseret.

Tips

 • Opmærksomme på, hvordan pigen spørgsmålet er, hvornår de to af jer er omkring hinanden i person. Hvis du fornemmer nogen romantiske vibes fra hende overhovedet, kan hun bare være en naturlig flirt når hun tekster. Hvis hun har tendens til at flirte med dig personligt, selvom oddsene for hendes flirtende sms'er betyder noget mere er højere. Tilsvarende, hvis hun synes genert personligt, men fed og flirtende i hendes tekster, kan det også være et godt tegn, at hun er interesseret, men for nervøs til at vise dig personligt.