Wkodk

Sådan damp åbner en kuvert

Dampende åbne en kuvert er en af ​​de ældste tricks i bogen. Det er virkelig nemt, og hvis det gøres forsigtigt, er knap mærkbar ved mail modtageren.

Steps

Sådan damp åbner en kuvert. Tænd din brændeovn.
Sådan damp åbner en kuvert. Tænd din brændeovn.
 1. 1
  Tænd din brændeovn.
 2. 2
  Sættes på en gryde med vand. Du behøver ikke virkelig har brug for meget vand, men prøv at sætte en tomme-og-en-halv i bunden af ​​potten. Hvis du bruger for meget vand, vil det tage for evigt at koge, men ikke bruger for lidt, eller det vil fordampe, før du kan åbne konvolutten.
 3. 3
  Vent til vandet koger.
 4. 4
  Hold konvolutten i det kogende vand med flappen nedad, og finde et sted, hvor du kan sætte din tommelfinger under flap. Et godt sted er i slutningen af ​​hver side af klappen, fordi nogle kuverter ikke har nogen lim der.
 5. 5
  Påfør konstant let tryk på flappen. Være blid, behøver du ikke ønsker at rive papiret. Når dampen mætter kuverten (det vil føles varm, fugtig og vagt), vil limen smelter, og kuverten åbnes.
 6. 6
  At forsegle konvolutten, vente på det tørre, og slikke limen igen som normalt. Hvis den ikke gør, kan du bruge nogle Elmer lim, men sørg for at du sprede det rundt meget godt, så det ligner en normal konvolut.
 7. 7
  Option - en anden måde at forsegle konvolutten: Sæt den klæbende side af flappen tilbage i dampen kortvarigt. Det vil blive klistret igen og kan presses ned og lukkes igen. Hvis det ikke gør alt genlukningsindretning på den første prøve sætte det tilbage i dampen kortvarigt, og tryk ned resten let. Sørg for ikke at gnide konvolutten. Fordi det er fugtigt, kan gnide og ælde.

Tips

 • Alternativt kan en elektrisk kedel anvendes i stedet for en gryde vand. Det har tendens til at skabe en større mængde damp, der er varmere. Herved undgår man også muligheden for svidning kanten af ​​konvolutten, hvis du har et gaskomfur. Opvarme vandet i kedlen, og Hold konvolutten 3-4 inches væk fra tuden at skabe en jævn fordeling af damp over forseglingen.
 • Hold ikke papiret i dampen for længe. Du får det hele klæg og giver spillet væk. Hold konvolutten over dampen i cirka 15 sekunder, og derefter begynde at forsøge at åbne den, vender tilbage til dampen, hvis den stadig sidder fast.
 • Lad ikke en gryde med kogende vand liggende. Ikke alene er det farligt, men det er mistænkeligt. Enten dumpe det ud og lægge det væk, eller gøre nogle Ramen nudler eller te eller noget. Ingen mening i at spilde alt det vand.
 • Overvej at bruge et spyd i stedet for din tommelfinger eller finger at skrælle flappen op. Det giver mulighed for mere præcis kontrol og er især effektiv, hvis du placerer spyddet lodret under klappen i den ene ende og snurre rundt det langs længden af ​​klappen.
 • En selvklæbende Konvolut er næsten umuligt at få OPEN, ved hjælp af metoder.
 • Husk, at navnet på spillet er spionage. Være hemmelighedsfulde, ikke gør dette omkring nogen, du ikke ønsker at vide (eller som måske sladre), og ikke efterlade den åbne kuvert liggende, hvor nogen kan se det, før du lukker den igen. Brug din hjerne.

Advarsler

 • Åbning en andens post uden deres samtykke, er en forbrydelse. Dette er til uddannelsesmæssige formål.

Ting du behøver

 • En gryde med vand
 • En brændeovn
 • Elmers lim (valgfri)