Wkodk

Sådan BS din vej gennem et kollegium papir

Hvis du er en slacker, det er en velkendt situation: Et papir, hvorpå hele din klasse afhænger skyldes i et par timer, og du har ikke engang startet. Ikke at frygte! Følg disse enkle trin og du vil være godt på vej til akademisk frelse.

Steps

Sådan BS din vej gennem et kollegium papir. Luk dig ud fra alle distraktioner.
Sådan BS din vej gennem et kollegium papir. Luk dig ud fra alle distraktioner.

Forbered dig på at arbejde

 1. 1
  Gå ikke i panik. Du er nødt til at opretholde et klart perspektiv, en rolig outlook, og undgå at dvæle ved, hvad du skal have gjort. Sig til dig selv helt klart, at du kan gøre dette og blot forblive i zonen, fast besluttet på at afslutte.
  • Reducere arbejdsbyrden i dit sind. En del af resterende ro er at indse, at dette ikke handler om at skrive en roman. Alle kollegium papirer og de fleste high school papirer kræver dobbelt linjeafstand, så tager det nødvendige antal sider og dividere det med to. Det er den mængde arbejde, du rent faktisk har at gøre, og det skal føles langt mindre skræmmende.
 2. 2
  Gå til biblioteket med det samme. Hvis der ikke er en åben, gå online og bruge Google Scholar, samt eventuelle online databaser, du har tilladelse til at få adgang. Gøre nogle grundlæggende forskning. Men har du ikke tid til dybde, så du er nødt til at skimme og trække ud, hvad du kan fra en hurtig søgning.
 3. 3
  Luk dig ud fra alle distraktioner. Uanset om du har gjort det på biblioteket eller du er limet til dit skrivebord derhjemme, fjerne noget, der kan forårsage dit sind til at vandre. Lægge væk iPod, iTunes, mobiltelefon, lister over ting at gøre, TV, radio, spil osv. Medmindre du absolut har brug for det for forskning, deaktivere din internetforbindelse.
 4. 4
  Feed din hjerne. Have sunde snacks på hånden for at holde din energi og entusiasme for at arbejde. Vælg høj-protein emner som jordnøddesmør eller soja, og komplekse kulhydrater, såsom frugt og grøntsager. Må ikke bare fylde op på raffineret sukker og koffein - du vil i sidste ende gå ned og føle værre end du gjorde før du spiste.
 5. 5
  Tag lejlighedsvise pauser. Hver time eller deromkring, stå op og strække for to eller tre minutter. Gå rundt i lokalet, gøre nogle sprællemænd og få dit blod pumpning. Du vil fokusere bedre, end du ville gøre, hvis du bare sad og skrev i 5 timer.
 6. 6
  Behandle det som en eksamen. Du skriver under pres - ingen træk, ingen anden chancer, det bare skal skrives. Pretending du er i en egentlig test kan skære ned på waffling som du fokusere på dit arbejde.

Strategier for at skrive

 1. 1
  Tænk bredt. Koncentrer dig om de grundlæggende punkter i, hvad du skal sige. For eksempel, hvis dit papir formodes at være på en Shakespeare play få en idé om, hvem hovedpersonerne "Romeo og Julie" er, og hvad deres vigtigste karaktertræk og motivationer er. Du har ikke fået tid til utallige finesser og nuancer. Men vær forsigtig, når du overfører din brede tænkning i erklæringer i papiret. Udsagn, som du kender til at være sandt, men det er ikke så soleklart, at din professor vil føle dig gribe på strå. Skriv ned hver generalisering du kan tænke på for emnet og se, hvordan de forholder sig til hinanden.
  • Brug studie hjælpemidler, der dækker det emne, du skriver om. Disse vil give et kort af grunde, figurer, ideer, fakta, resultater mv, uanset felt, du skriver om. Må ikke genbruges deres analyse eller kopiere noget, men bruge den til at bringe dig op i fart på ting, du ikke har tid til at læse.
 2. 2
  Fokus på. Akademisk skrivning er om at bevise et punkt, og det punkt kræver argumenterer din sag overbevisende. Konflikt kan koges ned til enighed med nogle aspekter, og ikke enig med andre aspekter. Faktisk kan du have det sjovt at spille djævelens advokat, og du kan endda afhænde dig af dine reelle værdier bare af hensyn til at få det papir gjort eller skrive en mere overbevisende argument.
  • Hvis du ikke ønsker at beskæftige sig med konflikter, sammenligne eller opsummere emnet i stedet. I hvert tilfælde, finde et minimum af tre konflikter, sammenligninger eller oversigter at udfylde kroppen af ​​dit papir. Hvis du ikke kan komme videre end tre, i det mindste du har fået liget af den sorteres papir.
 3. 3
  Når det er muligt, skal du bruge din mening. I nogle tilfælde, såsom en engelsk eller historie papir, er din mening så vigtig som de faktiske omstændigheder. Stol på dette som en måde at fordybe sig i papiret. Brug dine meninger til at uddybe de faktuelle spørgsmål og underliggende ideer i emnet, og benytte lejligheden til at udforske forskellige fortolkninger. En masse af varemærker kan nemt opnås ved at have en grundig sonderende tolkning, hvis du skriver det velformuleret og realisme.
  • Ikke overdrive de udtalelser eller fylde papiret. Sig et punkt en gang og komme videre. Det er bedre at sige en række faktuelle udsagn og meninger gang end at gylpe nogen af ​​dem. Mindst læseren ved, du er klar over, hvad der er involveret emnet gennem din sparsomme nævner.
  • Hvis du fortolke motivationer eller grunde bag, hvorfor mennesker gjorde, sagt eller opnået noget, sætte dig selv i deres sted og forestil dig, hvordan du ville have håndteret situationen. Vævning, der ind i din skrivning som en del af din mening, såsom "efter min mening, den Snark gjorde det, fordi han var under et enormt pres for at afslutte noget med en deadline og blot brug for at finde en måde at få det gjort hurtigt." Din følelse af motiver kan øges ved den følelsesmæssige højt at forsøge at få dette papir udført til tiden, så brug det til din fordel.
 4. 4
  Diskuter udtalelse fra en sagkyndig. Ud over at din egen mening, kan du tilbringe en god mængde af papiret enig eller uenig med nogle ekspert på emnet. Find de synspunkter en ekspert på det område af dit papir, citerer ham eller hende, og derefter skrive en masse om, hvordan du er enig, og uenig med eksperten. Du ville kunne gøre det alligevel som en del af en mere roligt skriftlig papir, men i betragtning af den begrænsede tid, skal du gå til jugularis og påpege mindst to gode grunde til, hvorfor denne sagkyndige ideer er rigtigt eller forkert. Så bare fokusere på at gøre, hvad du har at sige interessant. Endnu flere point, hvis det du siger er en original tage på denne sagkyndiges udtalelse Nogle gange, skøre, jo bedre (men du behøver at være en solid forfatter at trække det fra).
  • Undgå at gå off-topic, og grin med den sagkyndige personlige egenskaber eller generel ekspertise. Det vil ikke få dig overalt, og vil medføre, at personen markerer dit papir ligner de er din næste nedsættende målet.
 5. 5
  Hvis du er i tvivl, så lad det ud. På dette tidspunkt, vil du vide, at hverken waffling heller skrive hvad der ikke giver mening ikke kommer til at gøre dig noget godt. Sommetider kan du bare komme væk med at skrive en kortere og mere præcist, fordi det du siger er så indsigtsfuld og roman, at din læser vil være jaded af alle de øvrige længere, fluffier papirer.
 6. 6
  Brug nogle tricks af skriveprocessen handel. Fokus på præsentation, ikke bare indhold. For startere, ikke forværre læseren med grundlæggende fejl. Tjek din grammatik, stavning og tegnsætning i slutningen. En velskrevet papir er mere tilbøjelige til at gøre et godt indtryk og overbevise markøren, du tog din tid på at skrive den. Andre ting at overveje, omfatter:
  • Brug formel engelsk. Altid skrive i hele sætninger, som skal indeholde både et emne og et verbum. Undgå sammentrækninger, som er uhensigtsmæssigt uformelle for akademisk skrivning. Prøve nogle sætninger som "på grund af det faktum, at" "i en sådan periode," "et begrænset antal" et cetera, der bidrager formalitet og længde. Check for en god liste af formelle sætninger, der kan betragtes som "ordrige" til fluff ud af din papir. Hvis du virkelig desperat (og parat til at acceptere en lavere klasse), kan du prøve ting såsom stave år (Nineteen Eighty-Four i stedet for 1984) og skrive fulde navne, hver gang du nævner en person (Homer Jay Simpson i stedet for bare at sige Mr. Simpson eller Simpson).
  • Udskift almindelige, dagligdags ord med multi-stavelse ord, der er mere interessant og mindre overused. Disse ord kan tilføje præcision til din skrivning, hvilket er nødvendigt, når du skriver til en meget kort frist.
   • Ord latin og græsk oprindelse er ofte mere imponerende og mere formelle end ord af germansk oprindelse. Når du ønsker at skrive så meget som du kan, kan de også hjælpe med at udfylde mere plads.
  • Undgå gentagelser. Hvis du drøfter noget, og find dig selv ved hjælp af "kontroversielle" alt for ofte, overveje at bruge "polemisk". Altid har en synonymordbog på hånden til at skrive papirer.
  • Herunder betingelser ansat af eksperter gør skriftligt klarere og viser professoren, at du ved hvad du taler om. Vær sikker på at definere jargon, når det er relevant, men at udnytte en ukendt ord kan være mere præcis end omsætte til hverdagens ord. Faktisk kan videnskabelige opdagelser ofte forvrænget, når skrevet i almindeligt engelsk i, siger, tidsskriftsartikler. Sørg for at din professor forstår, hvad du forsøger at kommunikere, men undgå at forenkle tingene på en måde, der er mindre nøjagtige.
 7. 7
  Ændre formateringen. Hvis din professor angivne skriftstørrelse eller andre formatering spørgsmål (som næsten alle af dem gør), ignorere dette punkt. Din krumspring vil sandsynligvis blive bemærket og dit papir vil sandsynligvis straffe dig for at lade hånt reglerne. Hvis din professor har angivet et antal sider, men har ikke nævnt specifikt skriftstørrelse, skrifttype, margener eller antal ord, så kan du lege med disse faktorer og gøre dit papir fylder mere. For eksempel, normalt Arial fylder mere plads end standard Times New Roman. Comic Sans MS fylder mere, men ser ikke meget professionel. Udvid dine marginer fra 1 "(2,5 cm) rundt til 1.10" hele vejen rundt - hvis det er en 25-siders papir, du har brug for, så vil virkelig hjælpe. Andre tip:
  • Hvis du skriver, fremhæve, hvad du har skrevet, skal du højreklikke på det og klikke på "Skrifttype". Klik på "Tegnafstand", og hvor der står "Ved" efter feltet "Udvidelse", klik på pil op, men kun et par gange (som 3 eller 4), og klik derefter på OK. Det vil sætte yderligere, og noget målbart, mellemrum mellem bogstaverne i et ord.
  • Vælg alle perioder i dit papir og ændre skrifttypen til størrelse 14. Du vil ikke mærke en stor forandring for 4-siders papirer, men hvis du skriver en 20-siders papir, vil du spare dig selv en side for at skrive.
  • Indsættelse af en enkelt plads, før hver linje gør en kæmpe forskel ved at tilføje hundreder af figurer, men er knap mærkbar af nogen.
 8. 8
  Forvent ikke en perfekt eller endda en respektabel kvalitet. Det ville være meget vanskeligt at foretage en A eller en B, papir skulle have substans til det. Medmindre du er virkelig geniale under pres, kan professorer spotte de fleste af disse kneb et overblik, og de tilsvarende klassifikation. Din klasse vil formentlig være lavere end normalt, hvis du skriver mindre indhold og sætte en mindre indsats i dit papir, end du har i fortiden. Det kan endda være en C eller D, men det er bedre end et nul for ikke at aflevere noget.

Tips

 • Overveje at bede om en forlængelse i stedet - cue dådyrøjne og hulke historie!
 • Hvis du kan bruge et essay fra et andet kursus eller klasse uden at det bliver betragtet plagiat, kan dette være en mulighed. Men sørg for at tjekke først, før du sender sådan et stykke papir.
 • Mindst med MLA, kan have den samme forfatter til mere end én arbejde hjælpe styrke en side tæller en smule. Dette er fordi det kræver tilsætning af en smule af arbejdet titel til en in-text citation til korrekt at identificere værket, ex. (Poe "Annabel" 2-3) i stedet for (Poe 2-3). Så hvis det er muligt, så prøv at bruge værker eller kilder fra samme forfattere.
 • Husk at bruge bly-ins til en ny kilde / forfatter, når citerer eller opsummering. Dette er både rigtigt og kan tilføje i flere linjer eller mere alle fortalt. Ex. Edgar Allan Poe, en brønd offentliggjort kritiker og forfatter af den tid, udtalte "" i stedet for bare at droppe i "".
 • Blokanførsler er smukke, men kan kun bruges med tre eller flere linjer af poesi eller fire eller flere linjer i prosa. Men det er en meget sjælden lejlighed, at du vil være nødvendigt at bruge så meget af et værk, og næsten uden undtagelse bør efterfølges af en stor mængde af enten analyse eller syntese.
 • Hvis det er utrolig relevant, kan du være i stand til at slippe af sted med at bruge en grafisk, såsom et bord eller diagram, og det krævede i-tekst kilde, som kan være flere linjer lang, for at styrke din side tæller. Men som en blok citat, der ville meget af et originalt værk sandsynligvis nødt til at blive fulgt af analyse eller syntese. (Bemærk: Næsten uden undtagelse, vil en illustration eller et billede ikke blive talt med din side tæller.)

Ting du behøver

 • Undersøgelse hjælpemidler
 • Bibliotek eller online databaser
 • Roligt sted uden forstyrrelser