Wkodk

Hvordan at undgå at gå over et essay word grænse


Den mest værdifulde af alle talenter er, at aldrig bruge to ord, når man vil gøre. ~ Thomas Jefferson

Mange mennesker har problemer med at skrive nok, men andre bruger flere ord, end de har brug for, især når de skriver hurtigt, med fokus på at sætte deres ideer i ord. Holde et essay under et ord grænse kan undertiden være lige så svært som at gøre et ord grænse. Denne guide vil hjælpe dig med at holde kvaliteten af ​​dit essay, mens du stadig opholder sig inden ordet grænse.

Steps

Hvordan at undgå at gå over et essay word grænse. Skriv først og redigere senere.
Hvordan at undgå at gå over et essay word grænse. Skriv først og redigere senere.
 1. 1
  Skriv først og redigere senere. Dette er meget vigtigt: Hvis du konstant bekymre sig om ord grænser, er det ret sandsynligt, at du vil ende op genudsætning ideer, der føjer til dit papir. Alternativt, overveje at tilføje prik-spidse tanker efterhånden som de opstår, hvis det generer dig at skrive for mange ord, som senere vil kræve at skære tilbage.
 2. 2
  Erstat sætninger med enkelte ord. Der er altid mulighed for at sige mere med mindre. For eksempel:
  • Phrasal verber, såsom "bede om" eller "sat op med", kan ofte blive erstattet med enkelt verber, såsom "anmodning", "tolerere".
  • Erstat "samtidig" med "samtidig" og "af samme grund" med "på samme måde."
  • Adverbiet "umiddelbart" kan anvendes i stedet for sætninger som "lige nu" og "så snart".
  • Udskift fulde klausuler såsom "Det er klart, at" og "Det burde være indlysende" med enkelt adverbier som "klart" og "selvfølgelig" eller "åbenbart".
  • En sætning med "grunden... er, at..." kan omskrives med blot sammen ", fordi". For eksempel: "Grunden til isen flyder, er, at..." bliver simpelthen: Ice flyder fordi.... "
 3. 3
  Undgå pleonasms, også kendt som afskedigelser.
  • For eksempel, "off af" altid er ikke-standard i skriftlig engelsk, og den er overflødig, undtagen når det anvendes med en gerund phrasal verbum og "off" er en del af phrasal verbum. "Off af gulvet" og "Get off af mig", er ordrige, men "off af" er korrekt, når "off" er en del af en gerund med artiklen "den": "afbrydelse af de rock." Det er korrekt, fordi du også ville skrive i en anden situation, "at bryde rock."
  • Sætninger som "Hvor skal hun hen til?" og "Hvor er huset det?">? "har unødvendige præpositioner, da de ikke behøver at være åbenlys, hvis de ikke følges op af objektet i disse konstruktioner.
 4. 4
  Fjern gentagelse. Prøv at gøre hver enkelt af dine point bare én gang. Gør dit punkt effektivt og kortfattet første gang eliminerer behovet for at gentage sig selv. Det kræver øvelse, men det er en færdighed værd honing, vil du sætte pris på denne færdighed i hele dit liv.
 5. 5
  Kig på stemmen af dine verber. Prøv at skrive en sætning i den aktive stemme og derefter i de passive (eller omvendt). Se der lyder bedre, har den vægt, du har brug for, og bruger færre ord (men se advarsler under omkring passiv stemme). Må ikke automatisk antage, at den aktive stemme er mere koncis end passive. Sætninger, der udelader agenten ("den af ​​så-og-så" sætning) normalt bruger det samme antal ord eller endda gemme ord. I videnskabelig skrivning, kan den passive stemme anvendes til at opnå objektivitet uden at tilføje ord til sætningen. For eksempel:
  • Jeg administreret propylthiouracil til rotter i drikkevand. (Otte ord)
  • Propylthiouracil blev administreret til rotter i drikkevand. (Otte ord)
   Når midlet er mere end ét ord lang, den passive stemme er endnu mere kortfattet end aktive.
  • Lægen diagnosticerede hende med hyperthyreoidisme går. (Syv ord)
  • Hun blev diagnosticeret med hyperthyreoidisme går. (Seks ord)
   Verber ved at være kan være endnu mere kortfattet end passive verber.
  • Bliver verbum: Hun er hyperthyroid. (Tre ord)
  • Passiv udsagnsord: Mødet vil blive afholdt på fredag. (Syv ord)
  • Bliver udsagnsord: Mødet vil være på fredag. (Seks ord)
  • Passiv udsagnsord: Papiret gemmes i mappen. (Syv ord)
  • Bliver udsagnsord: Papiret er i mappen. (Seks ord)
 6. 6
  Undgå overdreven afdækning. Du nogle gange nødt til at kvalificere udsagn, især når man diskuterer teorier, forudsigelser, påstande eller korrelationer. Undgå at bruge flere former af samme afdækning i en sætning.
  • Der er en chance for, at manden muligvis kunne komme i dag.
  • Manden kan komme i dag.
   "Jeg tror, ​​at" ofte er en unødvendig form for afdækning, fordi dit navn vises øverst på din side, hvad du siger, er helt klart din mening. I en sætning, der begynder med "Jeg tror, ​​at" grunden til personens argument er blot "Jeg tror, ​​at". I stedet for at skrive, "Jeg tror, ​​at" give grunden til at du tror det.
  • Jeg tror, ​​at variabel A vil øge variabel B.
  • Variabel A vil sandsynligvis stige variabel B, fordi....
 7. 7
  Undgå ord, der ikke ændrer betydningen af sætningen. Unødvendige ord som "faktisk", "Really" eller "Grundlæggende" kan udelades.
 8. 8
  Læs gennem dit essay flere gange. Når du første gang skrev dit essay, du måske har brugt for mange ord uden at vide det. Det er her, crammers og procrastinators kan tabe - forlade dit essay til sidste øjeblik forhindrer tid til at læse tilbage gennem det og fjerne de overflødige ord, sætninger og ideer. (På den anden nogle hævder, at det kun er ved at lade tingene indtil det sidste minut, at de forvalter ikke at være verbose!) Men de fleste mennesker drage fordel af en genlæste med en rød pen uden den ekstra pres for at få skriveprocessen gjort.
  • Har en peer eller en ven med gode ord fornuft kontrollere dit arbejde og hjælpe med at fjerne de unødvendige tilføjelser. En neutral sæt øjne kan ofte vise sig mere nyttigt i spotting gentagelse.
  • Sove på det. Time hjælper dig med at se fejl og gentagelser. Hvis du udfylder essay 24-48 timer før rettidigt, dette giver dig tid til at lægge det til side og komme tilbage til det. I genlæsning, er du forpligtet til at se ting, der kan fjernes.
 9. 9
  Undgå at blive alt for knyttet til din skriftligt. At vide hvad man skære er en vigtig egenskab af gode forfattere. Spørg dig selv: "Vil jeg ønsker at vade gennem denne Er det skrevet engagingly og er det til det punkt?" Hvis du svarer nej, så er du måske har opdaget, at du ikke bliver direkte og kommunikere godt med dit publikum. Hold idéer et andet sted til et andet essay eller gratis skriftligt inspiration.

Tips

 • Du kan bruge dette online-værktøj til at skrive dit essay. Det vil vise antallet af ord og tegn på flue.
 • Ophold på emnet. Anekdoter kan øge ord tæller på en essay, kan fjerne dem forkorte det. Følg ikke op side point fra en anekdote, bare fordi de er interessante. Skær dem senere, hvis du gør dette i kladde, fordi du får alt ned for at se, hvad du har at arbejde med.
 • De fleste avancerede tekstbehandlingsprogrammer vil tillade dig at holde styr på antallet af ord i dit essay. Find ud af, hvordan du bruger denne funktion i dit tekstbehandlingsprogram.
 • I Microsoft Word, skal du vælge "Funktioner" undermenuen fra Toolbar og vælg derefter "Word Count". I andre programmer, kan du nødt til at se på forskellige steder - brug din "Hjælp" facilitet.
 • Hvis du bruger fodnoter, kender Style Manual gælder for dit emne og skole. De fleste lærere og professorer rynke panden på forsøg på at skjule yderligere oplysninger fodnoter. Fodnoter er beregnet til at referere og lejlighedsvis styrke points, ikke at give yderligere oplysninger, som du ikke kunne proppe i andre steder.
 • Hvor det er muligt, placere diagrammer, lister, casestudier, diagrammer, mindmaps, tegninger mv i en vedhæftet fil i slutningen af ​​essayet for at undgå overvældende læseren.
 • Mange lærere placere ordet grænsen som en generel retningslinje, ikke som en nøjagtig regel. Hvis dette er tilfældet, vil derefter gå over en lille smule ikke være et stort problem. Hvilke lærere ikke ønsker, er en gigantisk papir, at de har til at finkæmme gennem (husk på, at de har omkring 40-80 elever).

Advarsler

 • Mens passiv stemme har en plads, især i de metoder sektioner af videnskabelige artikler, bør du undgå at bruge det i de fleste tilfælde. Selv om det giver dig mulighed for at gemme et ord her eller der på længden af ​​dit papir, den passive stemme tendens til at gøre din skriftligt mindre klar og direkte, og din tone mere opstyltet og formel. Brug sparsomt hvis dit mål er at skrive med klarhed og præcision.

Ting du behøver

 • Thesaurus