Wkodk

Sådan beslutte, hvad du ønsker at være, når du vokser op

Er du et barn eller teenager, der har absolut ingen anelse om, hvad du ønsker at være, eller hvordan man kommer dertil? Er du jaloux på, hvordan dine venner er helt indstillet i, hvad de vil gøre? Hvis ja, så læs videre.

Steps

Sådan beslutte, hvad du ønsker at være, når du vokser op. Vælg noget, du virkelig nyder at gøre.
Sådan beslutte, hvad du ønsker at være, når du vokser op. Vælg noget, du virkelig nyder at gøre.
 1. 1
  Vælg noget, du virkelig nyder at gøre: Tænk ting, du gør på en regelmæssig basis, og vide noget om. Har du læse, tegne, skrive, cykel, lave vittigheder, rod med teknologi eller lege med dit kamera?
 2. 2
  Tænk over, om du kunne forbedre på din hobby. Hvis du ikke kan så vil du sandsynligvis ikke ender stikning med det job, hvis du får det, fordi det sjove i at få et job er ikke bare penge, men at lære.
 3. 3
  Forskning det, eller adskillige, hvis du ikke har virkelig indsnævret dine muligheder endnu. # * Du behøver ikke at bruge utallige timer på dette, men bare finde ud af, hvad nogle af de grundlæggende uddannelser standarder er, hvor meget det kan betale sig i de fleste steder, og hvis den vedrører en anden af dine hobbyer. Måske du ønsker at være flere ting, men en af ​​dem giver dig mulighed for at rejse (som du elsker). Så træffe en beslutning (eller indsnævre din liste), som lader dig gøre et par ting, du virkelig kan lide.
 4. 4
  Det eneste du skal gøre er (som du vokser op), virkelig jagte den drøm af jeres! Mød uddannelse standarder, arbejde på dit udseende, og gøre andre ting, som vil hjælpe dig med at nå dit mål.

Tips

 • Må ikke nogensinde begrænse dig selv, eller lade andre mennesker fortælle dig, hvad du kan og ikke kan gøre, hvis du har en passion for noget, så gå efter det. Det eneste, der nogensinde ville stoppe dig, er dig selv. Folk, der fortæller dig, kan du ikke bare jaloux på din fremtidige succes, når du starter, du ikke ser tilbage, ingen beklager, ingen fiaskoer.
 • Må ikke få helt besat af at finde din karriere nu, fordi du og dine interesser vil ændre sig, og du vil gå gennem mindst 20 forskellige stadier af, hvad du ønsker at være. Intet er mejslet i sten, og du har fået tillid til, at alt vil arbejde ud.
 • Må ikke blive ked af, fordi du holder ændre din "karriere idé", for den rigtige karriere vil blive hos dig for evigt.
 • Må ikke sige, at du ønsker at være noget, bare fordi dine venner siger, at samme "idé".
 • Have det sjovt!

Advarsler

 • Lad ikke nogen fortælle dig, at du ikke kan gøre noget, du kan begynde at tro på det og begynder at svigte på hvad du ønsker at gøre. Du kan gøre det!
 • Nogle ting er bedst som hobbyer. For eksempel, selv om du virkelig nyder bagning ville du virkelig ønsker at gøre det hele dagen lang for et levende?