Wkodk

Hvordan man skriver en kontrakt tillægskontrakt

Når parterne har indgået en kontrakt, som de nu ønsker at ændre på en eller anden måde, kan de udføre et tillæg eller tillæg til, kontrakten. Et tillæg til en kontrakt, forlader den oprindelige kontrakt i fuld kraft og virkning, og kun ændrer de nærmere vilkår er beskrevet i tillægget. Hvis du vil skrive en kontrakt tillægskontrakt, følge disse trin.

Steps

Hvordan man skriver en kontrakt tillægskontrakt. Navn og stil dokumentet som et tillæg.
Hvordan man skriver en kontrakt tillægskontrakt. Navn og stil dokumentet som et tillæg.

Skrive din kontrakt tillæg

 1. 1
  Navn og stil dokumentet som et tillæg. For eksempel, hvis den oprindelige kontrakt er titlen Ansættelseskontrakt og det blev henrettet af parterne den 2. januar 2009 bør dit tillæg være titlen "Tillæg til 2 jan 2009 Ansættelseskontrakt". Du skal også bruge den samme skrifttype, størrelse og stilarter, der anvendes i den oprindelige kontrakt.
 2. 2
  Angiv parterne i kontrakten. For eksempel, hvis John Doe er arbejdsgiveren, og Jane Smith, medarbejderen skal du oplyse, at kontrakten er mellem John Doe ("arbejdsgiver") og Jane Smith ("Medarbejder"):
  • Dette Tillæg til 2 januar 2009 Ansættelseskontrakt ("Tillæg") er et tillæg til Ansættelseskontrakt mellem John Doe ("arbejdsgiver") og Jane Smith ("Medarbejder"), som er dateret 2 januar 2009.
 3. 3
  Angiv den dato, hvor tillægget er at blive effektiv. For eksempel, hvis du vil være eksekvering eller underskrive tillægget den 5. maj 2010, kan du ønsker at sige, "Dette tillæg træder i kraft fra i dag 5. maj, 2010."
  • Denne information kan indgå næsten hvor som helst i tillægget, men generelt bør formatet svare til formatet af den oprindelige kontrakt. For eksempel, hvis den oprindelige aftale omfattede datoen i begyndelsen af ​​kontakten tillægget bør også.
 4. 4
  Beskriv vilkårene for tillægget. Dette er den vigtigste del af tillægget, fordi det er selve aftalen. Dit sprog skal være klare og koncise. Nogle ting du måske ønsker at gøre for at sikre, at der ikke er nogen forvirring om, hvordan tillægget ændrer den oprindelige kontrakt:
  • Brug gennemstregning og kursiv eller fed at afklare tilføjelser, sletninger og ændringer. For eksempel: ". Den oprindelige tekst i punkt I i den oprindelige Ansættelseskontrakt vil gå her, og eventuelle ord, du ville ønske at slette ville blive ramt med en gennemstregning og eventuelle ord, du ønskede at tilføje ville blive sat i fed type>"
  • Angiv, om hvert element erstatter en nuværende punkt i kontrakten, ændrer en, eller er et nyt element. For eksempel: "Item I i Ansættelseskontrakt ændres som følger med teksten med fed føjes til punkt, og teksten indeholder en slettet gennemstregning:"
  • Fastgør den oprindelige kontrakt til tillægget, og referere det faktum, at du har gjort det i dit Addendum. For eksempel: "den oprindelige Ansættelseskontrakt dateret 2 januar 2009 er vedhæftet og lavet en del af dette dokument." Dette vil sikre, at enhver part, der foretog tillægget er klart, hvilken specifik kontrakt tillægget ændrer.
 5. 5
  Tilføj en signatur blok. Underskriften blok bør indeholde en tom plads for den dato, hvor tillægget vil blive henrettet, at linjer for hver part underskrive, og hver parter maskinskrevet eller trykt navn. For eksempel:


 6. 6
  Tilføj en notar blok. Hver af partiets underskrifter på en kontrakt kan notarized for at bevise, at han eller hun gjorde, i virkeligheden, underskrive kontrakten. En notar blok kan se noget som dette:


Advarsler

 • Du bør altid rådføre sig med en advokat, inden han underskriver noget, der vil påvirke dine juridiske rettigheder og forpligtelser.
 • Fast ejendom loven i din tilstand kan kræve, at parterne udføre en ændring i stedet for et tillæg til en købsaftale under visse omstændigheder. Du bør rådføre sig med en advokat til at afgøre, om din specifikke situation kræver en ændring eller en tilføjelse.