Wkodk

Sådan at rejse til Antarktis

Rejser til Antarktis er et af de mest spændende ture du nogensinde vil tage. Selvom det er dyrt, det er virkelig spektakulært og det er noget, som du og dine rejsefæller aldrig vil glemme. I denne artikel får du et overblik over, hvad de skal tænke over, når du planlægger en tur til Antarktis, sammen med nogle stude i den rigtige retning til at fortsætte din forskning.

Steps

Sådan at rejse til Antarktis. Vælg det rigtige tidspunkt at besøge.
Sådan at rejse til Antarktis. Vælg det rigtige tidspunkt at besøge.
 1. 1
  Vælg det rigtige tidspunkt at besøge. Antarktis tour sæson dækker omkring fem måneder hovedsagelig over den sydlige halvkugle sommer (fra november til marts). Alle andre tidspunkter af året er ekstremt koldt, mørkt og pakisen fryser ud langt. Vær opmærksom på, at mens der vil være færre mennesker rundt senere på sæsonen, meget af den vil allerede være tilbage til havet. I løbet af disse måneder, omfatter nogle af de ting, du kan forvente:
  • I løbet af november, starter pakisen til at bryde op, og det er parringstiden for pingviner og andre fugle.
  • I løbet af december og januar, klækker pingvin kyllinger og fodres og plejes i ynglepladserne.
  • I løbet af februar og marts, er pingvinen kyllinger flyvefærdige, den voksne pingviner fældningen, og hvalerne nemme at få øje på.
 2. 2
  Forvent et stort hul i dit budget. Dette er et rejsemål, hvor budget rejse er ikke meget af en indstilling, medmindre du er hyret til at arbejde hårdt. På et minimum, vil du sandsynligvis blive konfronteret mindst US3740€, og det er op til de nødvendigste og ikke nødvendigvis den bedste siddepladser eller muligheder.
  • Hvis du ikke kan rejse med nogen til at reducere omkostningerne ved delt indkvartering, forvente at skulle betale en præmie for en enkelt køje på en båd eller et skib.
  • Airline billetpriserne varierer afhængigt af den gode til dårlige sigtbarhed fra din plads, samt de sædvanlige økonomi og business class udmærkelser.
  • Hvis du ikke ønsker at besøge som turist, tænke på andre muligheder, såsom at deltage i en regering ekspedition til Antarktis. For dette, vil du sandsynligvis brug for egnede tekniske, videnskabelige, medicinske eller andre relevante kompetencer som madlavning for en stor gruppe, samt at have en passende baggrund for regeringens beskæftigelse. En anden mulighed er at rejse som inviteret en del af en besætning. Nogle mennesker bliver bedt om at komme med som journalister, fotografer, kunstnere osv., og deres rejse er dækket af hvem inviterede eller sendte dem sammen. Igen vil dette afhænge af dine færdigheder.
 3. 3
  Beslutte, hvordan du gerne vil rejse til Antarktis. De fleste besøgende til Antarktis rejse med skib, med et par frygtløse rejsende, der tager lystbåde tværs. Hver option har sine fordele og ulemper, men ingen af ​​dem vil spare dig mange øre, så det virkelig kommer ned til præferencer på komfort, shore besøg og andre faciliteter, der tilbydes af rejsearrangører pågældende organisationer. De fleste rejser til Antarktis Peninsular regionen orlov fra Ushuaia, Tierra del Fuego i Argentina, Port Stanley på Falklandsøerne og et par orlov fra Punta Arenas i Chile, Buenos Aires i Argentina, eller Puerto Madryn i Argentina. Der er også fart på isbrydere og sommetider ved hjælp af helikoptere for turister, der besøger Weddell Sea, Ross Sea regionen og East Antarktis på lejlighed, for at se Kejser pingvin kolonier, historiske hytter den tørre Dale osv. Disse sejladser orlov fra steder som bluff eller Lyttleton i New Zealand, Hobart eller Fremantle i Australien, eller Cape Town eller Port Elizabeth i Sydafrika. Den bedste måde at finde skibet muligheder er at besøge den internationale sammenslutning af Antarktis Tour Operators (IAATO) ved http://www.iaato.org og se på sin "medlemskab mappe".
  • Rejser på et stort skib vil give dig den højeste grad af komfort, men du vil også nødt til at tilbringe tid med det højeste antal mennesker. I åbent hav, er disse skibe den mest komfortable, men de strenge retningslinjer for, hvor mange mennesker kan besøge kysten vil begrænse dine muligheder for at shore besøg.
  • Mindre skibe mulighed for mere tid på land. Dette skyldes, at turist retningslinjer begrænser landinger af tour grupper til 100 personer.
  • Det er muligt at nå Antarktis ved yacht, men dette er ikke hverdagskost, med kun 200 yacht besøg i de sidste 30 år. Dette er en privat fest affære, og skal arrangeres direkte med de relevante yacht ejere. Forvent ikke en begejstret velkomst fra stationerne, de har så mange besøgende nu, at de kræver flere måneders varsel forud for din hensigt ankomst. Yachts tendens til at forlade fra Ushuaia eller Stanley og er kun for den meget modige og eventyrlystne.
  • Det er muligt at rejse på franske nye forsyninger skibe som en turist, der afgår fra Réunion i og tager omkring 1 måned. Grænsen er omkring 30 turister og vejledninger ledsage båden. Der er valg af opholder sig på den franske basis Port-aux-Français og endda vandreture med overnatninger i tilflugtssteder.
 4. 4
  Overvej flyrejser. Der er forskellige selskaber, der flyver til Antarktis, fra Punta Arenas i Chile, fra Cape Town i Sydafrika, og fra Qantas i Australien. Nogle flyvninger er simpelthen flyve overs, og du kan se Antarktis fra luften, mens nogle er flyve-krydstogt muligheder. Andre fly flyver lige ind i Antarktis, og du får at bo på base eller camp oprettet bare for turisme formål. Vær opmærksom på, at flyvninger er underlagt aflysninger på grund af vejret og andre sikkerhedsspørgsmål. Den bedste metode til at vurdere flymuligheder er at læse guidebøgerne skrevet specielt til Antarktis, eller tjek Lonely Planet site, da detaljerne årligt ændres afhængig af tilgængelighed og interesse osv. Som med rejser, den ene ting, du kan forvente, igen, er at betale et betydeligt beløb!
 5. 5
  Hvis lave shore ekspeditioner, forberede godt. Shore besøg tendens til at være kort varighed (omkring 3 timer eller mindre) og vil altid være ledsaget af en vejledning, medmindre du har lavet en privat ekspedition.
  • Bær passende beklædning, såsom fugtspredende-away lag ved siden af din hud, varme toppe og vinter-vægt sne jakker. Det er mest sandsynligt, at firmaet tour vil give dig en ekspedition frakke til shore besøg og dæk varme.
  • Bær sne vandrestøvler. Hvis du er udstedt med steigeisen, så brug dem. Spørg, hvis du ikke ved, hvordan man bruger det udstyr leveres til dig af firmaet tour, herunder beder om at blive vist individuelt, hvis du ikke fatte en gruppe demonstration.
 6. 6
  Forstå sundhed og sikkerhed. Den antarktiske miljø er farligt for mennesker. Vejret er ekstremt omskifteligt, og det er altid koldt, selv om sommeren (højder i sommeren langs kysten generelt området 41-56 ° F). Der er farer såsom sprækker på is marker og gletsjere og brandfare er høje i den meget tørre omgivelser, så håndterer noget brandfarligt skal gøres med omhu.
  • Der er ingen vaccination krav til Antarktis, men du skal være fit og i godt helbred, fordi medicinsk behandling vil være grundlæggende og sprede tynd blandt alle dine passagerer. Eventuelle medicinske tilstande, som du behøver, bør være detaljerede af din læge i form af en skrivelse, især hvis du har brug for at medbringe medicin.
 7. 7
  Respekter skrøbelighed antarktis miljø. Den antarktiske miljø er skrøbeligt, og bortset fra ekspeditioner, baser og nogle turister, har der været lidt menneskelig forandring. Wildlife er stadig bange for mennesker på grund af manglen på langsigtede negative interaktion. Det er vigtigt at respektere den uberørte natur Antarktis og sikre, at turismen ikke har en negativ indvirkning. Der er besøgende Retningslinjer vedtaget ved Antarktis-traktaten, der regulerer de besøgendes handlinger på Antarktis og det er værd at læse dem som en del af din forberedelse til besøget. Nogle af de grundlæggende at huske på, omfatter:
  • Må ikke gå for tæt på og ikke gøre noget for at forstyrre dyrelivet.
  • Må ikke kuld. Pak ud hele din papirkurv.
  • Må ikke skamfere noget - alle menneskelige bygningsværker har historisk værdi, og mange hytter mv har arv programoversigter. Må ikke gravere noget ind sten eller andre træk.
  • Tag billeder og intet andet. Lad alle æg, skaller, planter, sten, fossiler, jord, osv., hvor de er.
 8. 8
  Nyd din tur af en levetid. Dette er en af ​​disse ture, at mennesker, der tager den aldrig kan glemme eller stoppe taler om. Hvis du elsker uberørte skønhed, fantastiske seværdigheder, utrolige dyreliv muligheder, og man har ikke noget imod en smule koldt, kan dette være den perfekte tur, der vil skabe en levetid hukommelse.

Tips

 • Sørg for at du har tilstrækkelig rejser, medicinske, sundhed og andre relevante forsikringer organiseret før de forlader. Hertil kommer, så tal med din læge om eventuelle medicinske tilstande, der kan udvikle sig til katastrofer; læger er få, når de rejser til Antarktis.
 • I betragtning af den oplevelse at komme på nogle betydelige økonomiske omkostninger, er det ikke usædvanligt at spare op til mange år. Hvis det er noget, du har været at spare op til over tid, huske på, at du bliver nødt til at holde øje med opdaterede oplysninger, især hvis du forsker nu for senere, for at tage højde for eventuelle ændringer i den antarktiske rejsebranchen at rumme Antarktis betingelser og forskning behov.
 • Plads dig selv med tilstrækkelig tøj til vejret, uanset om det er midten af ​​juli eller Januar-Husk, Antarktis kommer til at være koldt.
 • Check med din føderale regering om, hvordan man kan være en "god borger" i naturen. (Der er ingen lokal suverænitet over Antarktis og din adfærd er styret af din føderale regerings love.)
 • Hæderkronede turistguider abonnere på den besøgende bestemmelser Antarktis-traktaten; gennemgå indholdet af denne traktat og dens ledsagende retningslinjer, før du går.
 • * Søg efter et par forskellige ture, så du kan finde den, der interesserer dig mest, og en, der passer ind i dit budget.

Advarsler

 • Kontroller med din fotoudstyr leverandør, dit fotoudstyr kan modstå ekstreme vejrforhold.
 • Vejret i Antarktis er ekstrem. Vær forberedt på intense sol, vilde vind, is og ekstrem kulde.
 • Udfør absolut alt, hvad du bærer i. Efterlad ingen spor.
 • Rejser til Antarktis kan være relativt dyrt, men hvis du har råd til det, det er en fantastisk tour.

Ting du behøver

 • * Valgt tour selskab
 • Passende beklædning, fodtøj og andre emner såsom beskyttelsesbriller, handsker, elefanthue, osv. - sørg for at spørge tour selskab for dets forslag til en liste af emner, samt finde ud af, hvad firmaet tour vil give
 • Medicin, som du normalt tage med dig
 • Bøger og tidsskrifter til væk, mens rejsetiden
 • Kamera og batterier, tjek evne dem til at arbejde i det kolde
 • Personlige snacks, du gerne vil have, at du kender tour selskabet vil ikke levere
 • Besøgende retningslinjer for Antarktis, Antarktis-traktaten, etc. - alt dokumentation kan tilgås via internettet, før de forlader