Wkodk

Hvordan til at leve på gaden

Hvad de fleste mennesker bruger på levende arrangementer, uanset om "permanent" dem som huse eller lejligheder, eller hoteller, når de rejser, kan aktivere en sparsommelig nomade at nyde de samme barer og restauranter, som dem, der møder op på næsen ham, når de ser ham i en sovepose i opgangen af ​​en lukket butik downtown. Selv om ikke alle områder er gode udsigter for denne måde at leve på, hvor du ser en betydelig hjemløse kan du være temmelig sikker på at være i stand til at leve nomadically.

Steps

Hvordan til at leve på gaden. Carry både en sovepose og liggeunderlag egnet til at klimaet i det område, hvor du bor.
Hvordan til at leve på gaden. Carry både en sovepose og liggeunderlag egnet til at klimaet i det område, hvor du bor.
 1. 1
  Carry både en sovepose og liggeunderlag egnet til at klimaet i det område, hvor du bor. En kombination sil poncho / tarp / bivy sæk også kommer i handy i regnvejr.
 2. 2
  Sov i en park i løbet af dagen når det er muligt, og der er mindre chance for politiets chikane og overfald, er det generelt varmere, og græsset gør en naturlig pude. Store parker, såsom Boston Common og San Diegos Balboa Park, gør det let at finde et sted at lægge ud af din tarp og sove et par timer. Strandene er også gode steder at sove i løbet af dagen, men holde sig over højvande linje, medmindre du ønsker at vågne op til chill af et ocean wave, og slid solcreme eller holde din krop dækket.
 3. 3
  Hvis du skal sove på gaden om natten, finde et område, hvor de hjemløse allerede gør det samme. Du vil være mindre iøjnefaldende, og politiet formentlig lade dem være alene i dette område. Vær på vagt, at de andre hjemløse kan forsøge at skræmme dig eller endda røve dig.
 4. 4
  Hvis du ikke kan finde et sted, hvor hjemløse sover, skal du vælge et sted, der er temmelig godt belyst endnu af gangbro. Det er bedre at have politiet roust dig end få overfaldt i en mørk gyde.
 5. 5
  Et andet sted at sove relativt trygt om natten er hustagene i offentlige bygninger. Folk behøver ikke naturligt kigge op, og chancerne er du ikke vil få fundet. Dette kan betragtes som ulovlig indtrængen og ulovlig, dog. Men det er sikrere end sover på gaden selv. Foretrukne hustage er flade med nicher eller forhindringer, så du kan ikke rulle væk fra tagterrassen.
 6. 6
  Kig efter gratis prøver i købmandsforretninger. Det er en nem måde at finde føde, og du er mere tilbøjelige til at finde tilbud og billige fødevarer. Hvis du er i Florida, mange Publix supermarkeder giver lidt mere end de fleste prøver i deres "Forklæde" stande. Tilrådes at de stopper betjener kl 7, og begynde at rydde op. Selv gå i åbner kommunikationslinjer til mad senere.

Tips

 • Kanterne af byer har mere vegetation samt naturlige camping pladser.
 • Rejser let. Du kan proppe en ned sovepose til en meget lille størrelse, ditto for en poncho / tarp og en ultralet oppustelig pude. En rygsæk kan gøre dig se mere som en europæisk turist, men det kan gøre dig mindre velkommen i europæiske butikker, barer og restauranter. Skuldertasker ikke holder så meget, men ser mere mainstream, hvilket resulterer i mindre glares.
 • Hvis du har lidt mere disponible indkomst, kan du overveje at købe medlemskab i en landsdækkende gym. Dette giver dig adgang til brusere overalt du går, og et aflåseligt skab, hvor du måske være i stand til midlertidigt at gemme dine gear.
 • Syntetiske warm-up jakkesæt pack meget lille og kan bæres, mens du hvidvaske dine andre tøj. Ændring i en af ​​de ovennævnte toiletter.
 • En bredskygget hat holder solens stråler fra dit ansigt, forebygge solskoldning og reducerer risikoen for hudkræft. Du kan også bruge den til at dække dit ansigt når de forsøger at lur i løbet af dagen, det holder sollyset ude og fluer og myg væk også!
 • Sov med dine poser bundet til dig, dag eller nat. Dette gør det svært for nogen at gå ud med dem, da de ville have til at risikere at vågne dig og muligvis har en kamp på deres hænder. Medmindre du er i et område, hvor ulvene er virkelig sultne, og du vil sandsynligvis føle vibes, når du indtaster et sådant område, bør dette ikke ske.
 • Under særligt køligt vejr, vil en plastik papirkurv taske bruges som en sovepose holde dig varm og nogle gange to er særligt behageligt.
 • Det er rart at have en hjemmebase, hvor du kan slappe af efter rejser, og sove 12 til 24 timer i træk, hvis du havde regnfulde eller på anden måde uegnet vejr i løbet af din nomadiske udflugt. Lejligheder på New Mexico grænsen i Palomas (Chihuahua, Mexico), for eksempel, kan havde for omkring US30€ per måned, og længere mod syd sandsynligvis endnu billigere.
 • Sørg altid for at se og lugte godt, især hvis du nyde baren og restauranten scene. Dette kan være svært, men ofte blot forsvinder i en låsning Hvilested (visse større kaffe kæder og de ​​fleste tankstationer har dem) for et par minutter og tage en svamp bad kan gøre underværker. Bagepulver er billig og gør en fremragende 24-timers deodorant og tænder renere. En anden mulighed for rengøring er fugtede vaskeklude.
 • En stor container i nærheden af ​​en væg kan ofte bevæget sig så, at spejlvende op lågene skaber en vinklet husly til at blive tørt, sætte pap på toppen af ​​låg holder rummet mellem fra kanalisering vand.

Advarsler

 • Leve som dette kan gøre dig et mål for middelklasse og rige, der er tilbøjelige til at klage til politiet om dig overalt. Du kan også forvente at blive hånet af yngre mennesker.
 • Watch out for hunde og andre omstrejfende dyr. De kan være lige så trængende, som du er, og kan blive meget aggressive. Anskaf en tung pind, et stykke jernrør, eller nogle få sten (kun hvis du kan smide rimeligt præcist!) Og holde dem ved dig, når du sover, hvis de er nødvendige.
 • Dette vil formentlig ikke være muligt i Pacific Northwest, eller andre områder med masser af kolde, regnfulde vejr. Camping ville sandsynligvis kræve et telt og ville begrænse din mobilitet.

Ting du behøver

 • Sovepose eller tæpper
 • Poncho og / eller pressening
 • Våben til selvforsvar
 • Money (valgfrit)
 • Førstehjælps kit
 • Vandflaske
 • Rygsæk
 • Solcreme
 • Aviser til at bruge til at holde varmen