Wkodk

Hvordan til at pakke en taske eller kuffert effektivt

Pakning for en tur er nemt, når du planlægge ved at følge tips nedenfor. Husk at pakke efter vejret, placering og planlagte aktiviteter. Vær sikker på at medtage, medicin og værdigenstande såsom smykker i en separat rejse sag, som du kan stuve væk i en overhead kahyt.

Steps

Hvordan til at pakke en taske eller kuffert effektivt. Tjek vejret på destinationen (r), før du går.
Hvordan til at pakke en taske eller kuffert effektivt. Tjek vejret på destinationen (r), før du går.

Pakning en taske eller kuffert effektivt

 1. 1
  Tjek vejret på destinationen (r), før du går. Er det vil regne? Pack en regn kulør eller noget, der kan få våde og tørre hurtigt. Hvis det kommer til at være varme, pack shorts. Glem ikke: Har du brug for en badedragt eller svømme tøj?
 2. 2
  Planlægge hver dag i forvejen. Dette vil hjælpe dig med at beslutte, hvor mange stykker tøj til at tage. For meget, og du vil fortryde transporterer everything.Remember kan du altid købe en billig t-shirt eller et par shorts til din destination. Du vil fortryde det, hvis du pakker for meget, men hvis du pakker for lidt, kan du altid kompensere for det. Husk sandsynligvis hver by, du nogensinde har været i har haft en laundromat.
 3. 3
  Pack flere letvægts lag. Dette vil fungere godt for både varmt og koldt vejr, som du kan tilføje flere, hvis du er for koldt, og tage nogle ud, hvis du er for varmt.
 4. 4
  Hvis du har begrænset plads, ikke rulle dine skjorter, bukser mv. Stedet folde dine skjorter i firkanter. Bedre endnu, stable dem. I den plads, du kunne passe omkring 3-4 rullede t-shirts, kan du passe 5-6 stablede shirts (afhængig af din kuffert størrelse).
 5. 5
  Stuff dine sokker inde i dine sko, hvis der ikke er andre plads til dem. Hvis du har andre små nipsgenstande, kan du sætte det i dine sko, også.
 6. 6
  Linje indersiden af posen med dine t-shirts. Dette vil hjælpe distribuere indholdet.
 7. 7
  Pack skrøbelige genstande i centrum af din sag. Denne måde, er de mindre tilbøjelige til at blive brudt. Hvis det er muligt, skal du ikke bringe noget skrøbelig.
 8. 8
  Put skjorter på toppen, så du kan fjerne dem let til at hænge og strygning.
 9. 9
  Put sko i en plastik købmand pose. Dette er så at når du bruger dem, kan du sætte dem væk uden at beskadige eventuelle andre punkter, eller gøre dem snavset.
 10. 10
  Monter undertøj og sokker ned siderne når sagen er fuldt. Dette vil sikre, at du ikke fylder værdifuld plads i midten.

Tips

 • Placer toiletartikler i en toiletartikler taske til at forhindre lækage på tøjet. Hvis du flyver sætte dem i din kvart størrelse pose og derefter sætte dem i din toiletartikler taske. Når du kommer til sikkerhed, du vil vide, hvor det er. Et plus hvis noget lækager vil det ikke få din toilettaske snavset.
 • Brug altid rejse-størrelse toiletartikler for at spare plads. Hvis du kører på et fly, de skal være 3 ounce eller mindre.
 • Plan for hver dag, som hvis du var at få klædt. Put i undertøj først, så en top, bukser / nederdel / kjole, jakke, sko og tilbehør.
 • Pak dit tøj og sko i outfits - ikke smide uanset, og du vil i løbet af pack denne måde.
 • Tag deodorant på flyet, kan det være en lang rejse, og du kan begynde at lugte!
 • Bær aldrig mundskyl. Altid købe en lille mængde på din destination. Det er meget klistret og rodet, hvis det smitter.
 • Jeg vil anbefale at få en carry på kuffert, så du ikke behøver at bekymre dig om, hvor dine ting er, eller om det vil komme dertil. Et plus er, at du bliver nødt til at lære at pakke lys og kufferten vil tage mindre af et bankende.
 • Medbring en bog eller et blad til at holde besat. Hvis du har en Nook, Kindle, iPod eller mp3-afspiller, kan du ønsker at bringe det sammen. Hvis du ikke gør det, og du er en hyppig flyer, kan du overveje at få en.

Advarsler

 • Hvis du har planer om at gøre indkøb på din destination, er det altid en god ide at medbringe en ekstra kulør sag eller en, der er større end hvad du har brug for, når du forlod. Eller en, der kan ekspandere. Folde op en letvægts sportstaske i bunden af ​​din kuffert kan hjælpe, hvis du kommer tilbage med flere ting, end du tilbage med.
 • Hvis du bringer nogen elektronik eller værdigenstande, holde styr på dem. De er let tabt.
 • Hvis du rejser med fly (eller undergår nogen form for tung sikkerhed), så sørg for at du ikke bringer nogen knive, pistoler, lightere, negleklipper, sølvtøj, letfordærvelige genstande, brevåbnere, og store mængder af væsker, som de vil blive konfiskeret.

Ting du behøver

 • En passende kulør sag (foretrække carry på størrelse, hvis du flyver)
 • Tøj
 • Penge
 • Toiletartikler
 • Noget andet du måske ønsker / behov mens du er på ferie.
 • Hand Sanitizer