Wkodk

Sådan åbnes et interview

Åbning af en samtale er den vigtigste del af interviewet. Det sætter tonen for resten af ​​interviewet. Hvis man ved, hvordan man korrekt åbner en samtale, interviewet er langt mere tilbøjelige til at blive en succes.

Steps

Sådan åbnes et interview. Orient den interviewede.
Sådan åbnes et interview. Orient den interviewede.
 1. 1
  Etablere rapport. Rapport er et forhold baseret på gensidig tillid. Rapport er vigtigt at overveje, når at etablere og opretholde en sammenhæng mellem interviewer og interviewperson. Ofte de første par minutter af interviewet er de vigtigste. Etablering rapport kan øge resultatet af interviewet. Hvis en ærlig, oprigtig og overbevisende holdning ikke bliver brugt af intervieweren, så den interviewede måske ikke deler deres virkelige meninger om spørgsmålet ved hånden.
 2. 2
  Orient den interviewede. Forklar formålet, varigheden og arten af ​​interviewet, og hvorfor du har valgt den person, der skal interviewes. Dette er nyttigt for at etablere rapport og giver også den interviewede en følelse af tilhørsforhold.
 3. 3
  Angive formålet med interviewet. Ved angivelse af formålet med interviewet, kan den interviewede har en bedre forståelse af, hvorfor du har valgt dem.
 4. 4
  Opsummere årsagen til interviewet, men ikke gå ind i kroppen. Intervieweren bør undgå at komme ind i kroppen af ​​interviewet, så interviewpersonen ikke er overvældet. Ved at opsummere årsagen til interviewet, har den interviewede tid til at samle sine tanker.
 5. 5
  Forklar, hvordan emnet for interviewet blev opdaget og af hvem det blev opdaget. Dette gør det muligt interviewede at forstå, hvordan du kom til at interviewe dem. Det hjælper også dem med at forstå, hvor du kommer fra.
 6. 6
  Se, hvordan du kom ved at vælge den interviewede. Ved at gøre dette, kan intervieweren forstå, hvorfor de er kvalificerede til interviewet. Således giver dem en følelse af tilhørsforhold.
 7. 7
  Der henvises til din organisation og position til at give sig selv en identitet til den interviewede.
 8. 8
  Bed om et bestemt beløb af tid.
 9. 9
  Altid banke når ind i rummet for samtalen.
 10. 10
  Klæd ordentligt for situationen. Hvis du ikke klæde sig ordentligt, kan du se ud af sted eller uprofessionel.

Tips

 • Spørg andre, hvis de mener, at din kjole påklædning er passende for den type interview.
 • Forbered en skitse, der udretter disse mål.