Wkodk

Hvordan bliver en professionel kunstner

Udvikle sig til en professionel kunstner tager talent, disciplin, kræfter og vilje til at ofre. Du bliver nødt til at udvikle færdigheder og disciplin i tegning, konceptualisere, og direkte observation.

Steps

Hvordan bliver en professionel kunstner. Finde ud af dine svage punkter og angribe dem fuldt ud på, indtil du har overvundet dem!
Hvordan bliver en professionel kunstner. Finde ud af dine svage punkter og angribe dem fuldt ud på, indtil du har overvundet dem!
 1. 1
  Få uddannet! Det er sandsynligt, at selv hvis du er en person, der er velsignet med nogle naturlige evne, har du stadig plads til at vokse og udvikle disse talenter.
 2. 2
  Finde ud af dine svage punkter og angribe dem fuldt ud på, indtil du har overvundet dem! For eksempel: Hvis du er en klassisk portrætmaler, der ikke kan tegne fødder, så er du sandsynligvis nødt til at trække så mange fødder, som du kan, indtil du rent faktisk kan tegne fødder.
 3. 3
  Forskning dit emne. Selv en forestillet brik skal udvikles fra observationelle hukommelse og viden. Et videnskabeligt og strukturel tilgang er nøglen til at skabe en succesfuld illusion.
 4. 4
  Forskning stil. Før du satte sig for at skabe et kunstværk, så sørg for du forstår, hvilke elementer af stil bliver manipuleret, og hvordan. Alt, hvad du producerer skal fremstå tilsigtet.
 5. 5
  Start løs og gestikulerende, så meget, at alt hvad du laver i første enkle former inde kompositoriske grænser (disse grænser bør efterligne den sidste brik proportioner). Der bør være flere tegninger, før den endelige, låst-down stykke er oprettet.
 6. 6
  Varm op! Før du kan producere en god kunstværk, er du nødt til at varme op! Dit første tegning kan ikke være så god som din sidste. Du er nødt til at komme ind i zonen!
 7. 7
  Vær meget opmærksom på din komposition, den ru fase er til netop dette formål. Sørg for, at kanterne på et billede er ikke distraherende, og være sikker på, at seerne øjne går kun, hvis du vil have dem til at gå.
 8. 8
  Gør farverne godt. Lær om karakteren af ​​syne, og videnskaben om lys. Kig på billeder, men ikke kopiere dem. Forstå farvetemperatur og skygge farve. Undersøgelse farve teori!
 9. 9
  Vær opmærksom på kvaliteten af dine materialer. Trods det faktum, at en god kunstner kan gøre enhver materialer se godt ud, bør du give dig selv de bedste og mest komfortable (desværre ofte den dyreste) kunst forsyninger. Efter alt, du ønsker at være en professionel, right? Ville ikke en professionel bruge de gode ting?
 10. 10
  Vælg og brug kun de oplysninger, du har brug for, resten af tilsat udsmykning netop tilføjet distraktion og spildtid. Brug differentiering i detaljer for at tilføje vægt på din stykker.
 11. 11
  De mere foreløbige stykker og roughs, jo bedre den sidste brik.
 12. 12
  Hvis det er en god brik, sørge for folk ved, hvem der gjorde det. Hvis det viser sig dårligt, smide det væk. Den faktiske mængde af god kunst, at en professionel producerer er ganske lille ved siden af ​​den store hovedparten af ​​dårlige ting, de er nødt til at gå igennem i processen. Smid aldrig gammel eller dårlig kunst væk, det er godt motivation for fremtiden. Hold alt pænt gemt, så du kan komme tilbage senere og se, hvor meget du har forbedret. Dette er virkelig hjælper, hvis du føler dig nede, og hvis du ikke kan trække dig ud af en deprimeret humør (som uundgåeligt, alle kunstnere gå igennem, det er en kompleks, vi alle har) så vil du aldrig blive en professionel.
 13. 13
  Eksperimentere og udtrykke dig. En kunstner, der sælger et stykke kunst er i sidste ende at sælge et stykke af ham / hende selv. Lad maling blanding, mix, og flow, hvis det føles godt, og stol på dine talenter og instinkter.

Maleri

 1. 1
  Find dine medier. Professionelle kunstnere arbejder i dusinvis af medierne, og finde en, der er omsættelige og egnet til din stil vil være din første prioritet. Her er et par eksempler:
  • Maleri i olier. For enten faglærte malere, der skaber originale kunstværker til at vise og sælge på fremvisninger eller i gallerier, er det sandsynligvis den ældste kontinuerligt anvendte medier. Der er for mange ting at nævne er involveret i at blive en professionel olie maler, såsom at vælge en teknik, stil og foretrukne emne, men du bør forskning de stilarter og emner, som er omsættelige til at lykkes uden at leve i fattigdom. Her er et par emner, som kan tilbyde nogle håb om en succesfuld karriere.
   • Portrætter. Nogle institutioner provision portrætter af deres velgørere eller tidligere direktører og væsentlige personer i deres selskab historie, og olier tendens til at skabe en værdig kunstværk til dette formål.
   • Landskaber (og seascapes). For dekoratør og opkøber, er disse stykker efterspurgt som investeringer eller enkel dekoration. Størrelsen og kvaliteten af ​​et individuelt arbejde, og endnu vigtigere, kunstneren omdømme, hjælpe med at bestemme værdien af ​​det arbejde.
   • Still Life. Meget gerne landskaber, er disse normalt eftertragtede til dekorative formål, og mulige kunder kunne være samlere og professionelle mennesker til brug i at dekorere deres kontor venteområder.
   • Abstracts. Disse er mere tilbøjelige til at blive efterspurgt af personer med mere kræsne smag, eller Art Nouveau idéer, og markedet sandsynligvis ikke så åbne for dem, da man skal være en feinschmecker at værdsætte velgennemført abstrakt kunst.
  • Maleri i akryl. Dette er i det væsentlige den samme som maleri i olier, undtagen materialerne er vandbaserede, tendens til at være billigere, og tørrer hurtigt, så et værk at være afsluttet på mindre tid. Lignende genstand findes for akryl som gør olier.
  • Akvarel. Dette er en hurtigere medier i udførelse og med dygtighed giver fremragende resultater. En vask kan dække store områder hurtigere end penselstrøg, og malingen tørrer meget hurtigt. Medierne er ikke så velegnet til portrætter, men er almindeligt anvendt til landskaber, seascapes og stadig liv. På grund af den relativt lette at skabe et færdigt akvarel, er disse almindeligvis sælges i steder såsom fortov skærme, ferie destination souvenirbutikker, sending gallerier og kunstudstillinger. De kan oprettes og dermed sælges billigere end olie og akryl, og så de er tænkt som en mere overkommelig malet kunst.
 2. 2
  Lær dine medier, fra det grundlæggende for at blande maling, der strækker lærreder, der arbejder en palet, for at afslutte en færdig kunstværk. Framing og mattering kan ske ved en professionel, men vær opmærksom på disse tilføje væsentligt til prisen på dit arbejde, og dette vil påvirke din succes med at sælge maleriet.
 3. 3
  Brug dine evner til at producere en portefølje, som du hele tiden opdatere med dit bedste arbejde, og oprette aftaler for at vise dit arbejde til forhandlere og folk, der kan være villige til at vise stykker for dig. Biblioteker, restaurant, hoteller og andre offentlige steder og virksomheder er ofte glade for at udstille værker for dig, hvis de er af tilstrækkelig kvalitet og arbejde med deres atmosfære og klima.
 4. 4
  Kig efter de offentlige shows og censurerede arrangementer for at vise dit arbejde, og indtaste dem. Har en brochure trykt med illustrationer af dit arbejde, kontaktoplysninger og andre oplysninger til rådighed for interesserede.
 5. 5
  Tage notits af henvendelser fra mennesker, der ser dit arbejde. Professionelle kunstnere ofte opleve, at bestilt arbejde er mere pålidelige for indkomst, og et par succesfulde provisioner vil åbne døre i mange tilfælde, fordi den person, der bestiller arbejdet plejer så at vise det, der skaber reklame for dig, kunstneren.

Computer imaging

 1. 1
  Lær om og eventuelt undersøge uddannelsesmuligheder i computer imaging, også kendt som digital billedbehandling. Dette er en spirende felt i kunsten. Ved hjælp af avanceret software og moderne computere, kan digitale billeder skabes, opbevaret og overføres med relativ lethed i forhold til malerier. Disse billeder anvendes i en lang række områder, herunder:
  • Advertising. Produkter kan vises med digital billedbehandling teknikker til at henlede forbrugerens øjne, bidrager til at opbygge en succesfuld produkt marketing kampagne med minimal felt regning såsom rejser, modeller og placering omkostninger.
  • Illustration til publikationer. Mange virksomheder er afhængige af online markedsføring og trykte brochurer til at vise eksempler på deres produkter eller forretningsmæssige tilbud. Magasiner bruge digitale billeder til at illustrere konceptuelle ideer, hvor fotografering kan ikke med held udføre denne opgave.
  • Filmproduktion. Med stigningen i specielle effekter i film fortsætter med at skubbe tærsklen hvor filmindspilning kan tage os, den eneste begrænsning ofte er evnen af ​​grafikken digitale kunstner at skabe realistiske film elementer.
 2. 2
  Arbejde i dette medium kræver en omfattende faglig uddannelse eller mange timers selvstudium, en investering i hardware og software, samt en skarp sans for salgbarhed.
 3. 3
  Kig efter succesfulde mennesker i marken og tale med dem om de skridt, de tog for at etablere sig i det. De kan være på udkig efter medarbejdere til at arbejde på projekter, og udover at tegne en "regelmæssig" lønseddel, vil du få en fornemmelse for det faktiske arbejde, der kræves for at lykkes i dette medieområdet.

Skulptur

 1. 1
  Forstå området skulptur, som det vedrører kunst. Der er, som i maleri og digital billedbehandling, mange forskellige steder for markedsføring dit arbejde eller talenter i skulptur. Du bliver nødt til at lære de teknikker og udvikle dine evner til at kunne planlægge og skabe salgbare kunstværker på dette område, ligesom du skal i de tidligere medier. Her er nogle eksempler på professionelle muligheder i skulptur:
  • Bestilt stykker. Også her er den gamle standby, bestilt arbejde. Dette er rygraden i skulptur, da det ofte indebærer enorme mængder af investeringer for materialer, design og planlægning, og arbejdskraft. Du vil finde det meget vanskeligt at udvikle en portefølje af gyldig arbejdstilladelse i de fleste discipliner skulptur, med undtagelse af keramik, eller hvis du specialisere sig i små stykker.
  • Craft typen arbejde. Dette kan synes grænsen til kunst, eller endda ud over de anerkendte grænser kunst verden, men håndværk viser og gallerier over hele specialiserer sig i dette lave omkostninger marked. Dette vil omfatte keramik, træskærerarbejder, og fundet element kreationer såsom metal arbejde. Her er nogle områder, hvor salgspotentiale eksisterer for dette område.
   • Craft viser. Dette er den indlysende, og med mange lokalsamfund fejrer forskellige arv festivaler og events, er "booth" kunstbegreb salget bliver meget givende at kunstnere, der er i stand til at producere store mængder af rimeligt prissat værker.
   • Censurerede udstillinger. Disse er også blevet mere almindeligt som "håndværk arts" bliver mere anerkender som en legitim form for kunst. Præmiepenge fra juryer shows vil ikke tjene en kunstner en levende, men vil hjælpe ham eller hende opbygge et omdømme og give dem ord i munden reklame.

Andre muligheder

 1. 1
  Undervise. Det er et ord, at "respekt for sig selv" kunstnere hader at høre, men virkeligheden er, at mange kunstnere aldrig finde sand succes i løbet af deres levetid, og mange historiske kunstnere var fattig på tidspunktet for deres død.
 2. 2
  Gør kunsten en hobby. Også dette kan være fornærmende på overfladen, men medmindre du har salgsindtægter eller støtte af en generøs foundation, kan du finde dig selv at arbejde en dag job, og skabe din kunst som en hobby i din kælder studie for år før succes finder dig.

Tips

 • Udvikle mening i dit arbejde, så prøv at fortælle en historie, gøre nogen undren.
 • Kunst tjener intellektuelle behov, er det til glæde for fordybelse.
 • Når tegning og maleri, en scene med varmt lys behov kølige skygger og en scene med køligt lys behov varme skygger.
 • Overvej dit marked grundigt, før man investerer tid og penge i at skabe et stykke.
 • Høj kontrast kommer frem, dæmpede toner og grå flytte tilbage.
 • Vær opmærksom på, hvad du elsker ved kunsten, du har set.
 • Varme farver bevæge sig fremad, kølige farver flytte tilbage
 • Kig efter unikke spillesteder til at vise og sælge dit arbejde.
 • Bright lys kommer frem, mørke bevæger sig tilbage.
 • Jo flere forskellige stilarter, medier og formularer, du ved, jo mere hver især fordele.
 • Må ikke være en af ​​disse moderne "kunstnere", der tager et lærred af en fast farve, så bare trække en linje. Det bør ikke selv betragtes kunsten være ligesom Vincent Van Gogh, udskæring billeder fra farver.
 • Brug divisioner af 5 for at udvikle kompositioner hurtigt!
 • Find gamle tekster (en masse af de gode er udsolgt) om perspektiv, er der en masse gamle oplysninger ikke længere blive formeret grundet kunstner dovenskab.

Advarsler

 • Undersøgelse anatomi. Folk altid vide, hvornår en tegning af en person er dårlig, og den nemmeste måde at gøre et dårligt menneske-tegning er ikke at forstå deres fundament.
 • Kend dine svagheder. Hold en liste over mennesker, som du kan henvise en klient til, hvis dine færdigheder-sæt ikke er passende for opgaven.
 • Må ikke vise folk illustrationer, der er dårligt! En potentiel arbejdsgiver vil smide din portefølje ud af vinduet, så snart de kommer på tværs af en dårligt stykke.
 • Ved hvordan man gør observerende kunst. Hvis du ikke kan tegne noget, du absolut skal forsøge at forstå det med direkte observation.
 • Undersøgelse dem, der lykkes, er de meget dynamisk på at overvinde modgang.

Ting du behøver

 • Art forsyninger.
 • En professionel attitude.
 • En regelmæssig søvn tidsplan og andre sunde vaner.
 • Tillid.