Wkodk

Hvordan undgår pung snatching

Med helligdage nærmer sig, vil indkøbscentre og supermarkeder være mere overfyldt end på noget andet tidspunkt. Atmosfæren er festligt. Dine tanker er på hvad de skal købe, uanset om det er mad til families og venners fester, eller gaver at give til fødselsdage eller jul. Forlader din vagt ned kan åbne døren for pung snatchers, som ser en nem måde at få fat en pung dinglende fra en skulder. De grab og køre, før du selv har tid til at indse, at din pung lige er blevet stjålet. Men der er forholdsregler, du kan tage for at modvirke pung snatchers.

Steps

Hvordan undgår pung snatching. Efterlad din pung derhjemme.
Hvordan undgår pung snatching. Efterlad din pung derhjemme.
 1. 1
  Efterlad din pung derhjemme. Carry nødvendige elementer (id og penge) i en tegnebog, gemt sikkert i lommen. Hvis du ikke har lommer, og / eller der er yderligere emner, som du foretrækker at bære, såsom makeup, nøgler og telefon, overveje at sætte dem i en pose, der ombrydes omkring din mave og kan skjult, eller en rygsæk spændt omkring begge skuldre, så det kan ikke let blive revet.
 2. 2
  Medbring kun hvad du har brug for. Må ikke bære nogen flere kontanter eller kreditkort, end du absolut har brug for at gøre dine indkøb den dag. Normalt et kreditkort er nok, og du skal have kundeservice nummer skrevet ned et sted (se tip), så du kan rapportere kortet stjålet straks, hvis din pung bliver snuppet. Beslut selv før de forlader huset om indholdet af din pung er værd at blive såret for.
 3. 3
  Walk i travle, veloplyste områder. Du tror måske, at du udsætter dig selv til mere pung snatchers, men de er mere tilbøjelige til at strejke i mørke, isolerede områder, fordi de ikke ønsker at blive fanget. Gå rask og trygt. Medbring en ven.
 4. 4
  Vær opmærksom på området og de ​​mennesker, især hvis du finde dig selv at skulle gå i en isoleret eller let befolkede område. Kig på den person, der kan nærme sig eller passerer dig. Må ikke kigge væk. Se direkte på deres hænder, eller på, hvad de kunne være bærer. De foretrækker at strejke og køre, og ikke blive genkendt. Hvis du ikke synes at være sårbar og vil være i stand til at give deres beskrivelse, de bare kunne holde gå forbi dig.
 5. 5
  Hold din pung stramt og tæt til din krop, uanset om en bus, tog eller til fods. Hvis det er muligt, bære det under en frakke eller jakke. Også fastgøre låsen eller lynlåsen. Du kan være fristet til at bære din pung diagonalt på din krop (over halsen samt skulderen) eller loop remmen rundt om håndleddet for at forhindre pung bliver let revet, men husk på, at hvis nogen gør forsøger at stjæle din pung, kan en hård ryk på stramt sår pung rem forårsage personskade.
 6. 6
  Hvis du mener nogen følger du ikke vende rundt bruge en skinnende objekt som en bil spejl eller et vindue til at se tilbage.
 7. 7
  Forkort strop på din pung, så du kan bære det stramt mellem din albue og krop.
 8. 8
  Husk, at du kommer før din pung. Hvis nogen trækker det væk fra dine hænder eller dit skulder, så lad det gå! Det er mere vigtigt at undgå skader end gemme en pung. Aldrig kæmpe for at beholde den.
 9. 9
  Rapporter noget eller nogen mistænkeligt. Hvis du har mistanke om, at nogen synes at være lurer et sted, at de ikke hører hjemme, skal du kontakte sikkerhed, hvis du er i et indkøbscenter, eller kontakt manager, hvis du er i et supermarked. Bedre til at indberette din mistanke og være forkert, end at ignorere det og være berøvet eller såret.

Tips

 • Lad ikke din pung i din indkøbskurv eller på en tæller, selv for et øjeblik. Må ikke hænge din taske på en klapvogn, enten.
 • Fotokopi begge sider af de vigtige indhold i din pung (kreditkort, kørekort osv.) og gemme kopien på et sikkert sted derhjemme. Skulle din pung eller tegnebog bliver stjålet, vil du have en registrering af dine kontonumre, og hvem at anmelde om dem.
 • Amerikanske Kreditkort Assistance numre:
  • MasterCard 1-800-MC-ASSIST (622-7747)
  • Visa 1-800-VISA-911 (847-2911)
  • European Express 1-800-528-4800
  • Oplev 1-800-DISCOVER (347-2683)
 • De fleste pung snatchers strejke bagfra offeret.
 • Brug en overfaldsmand tegnebog.
 • Lad ikke din pung eller taske uden opsyn på stolen eller bord ved siden af ​​dig i en restaurant eller biblioteket.
 • Overveje at gennemføre en lille tegnebog.

Advarsler

 • Selvom du måske gerne holde din pung med dig, mens du går i travle områder, kan det skabe mulighed for lommetyve, der trives på distraktion og forvirring.
 • Vær meget forsigtig omkring indkøbscentre, butikker mv i feriesæsonen. Dette er, når purse-snuppe opstår oftest.
 • Husk at snatcher kunne bære et våben, og at der er en større chance for det ville blive brugt, hvis der er ingen andre omkring.
 • Vær forsigtig med dine handlinger, især hvis der er få / ingen mennesker omkring.
 • Pung brudstykker er oftest begås som en forbrydelse af muligheder.
 • Pung brudstykker, tab og skader kan forebygges.