Wkodk

Hvordan til at pakke uden rynker

Det lyder for godt til at være sandt, men pakning på denne måde er absolut virker. Du kan endda pack rynket tøj, og de vil komme ud mindre rynket. Du kan også pakke mere tøj, end du kan ved hjælp af konventionelle metoder.

Dette virker for rektangel kufferter i alle størrelser, men lad os visualisere du pakning en rektangulær kuffert stor nok til en uges outfits.

Steps

Hvordan til at pakke uden rynker. Samle alle det tøj, du ønsker at pakke - Kjoler, bluser, bukser, jakker, trøjer, undertøj, sko, osv.
Hvordan til at pakke uden rynker. Samle alle det tøj, du ønsker at pakke - Kjoler, bluser, bukser, jakker, trøjer, undertøj, sko, osv.
 1. 1
  Samle alle det tøj, du ønsker at pakke - Kjoler, bluser, bukser, jakker, trøjer, undertøj, sko, osv.
 2. 2
  Begynd med de emner mest tilbøjelige til rynker - dragter, kjoler, bluser, osv. -. Og arbejde dig vej ned til mindste rynke-tilbøjelige eller "ligeglad" elementer.
 3. 3
  Lay hvert element lejlighed i kufferten uden at folde. Når du har pænt arrangeret ét element flad, stak en anden på toppen af ​​det. Tip: Halsbånd og linningerne skal røre kufferten kant, der muliggør mere af artiklen til at passe ind. Pant linninger bør tæt mod kanten med længere længde, for eksempel. Tillad ærmer, pantlegs, nederdel længder til at hænge over kanterne, som du stabling.
 4. 4
  Når du er færdig stabling dine rynke-udsatte tøj, skal du placere dit undertøj, badedragt, osv., I en beskyttende pose. Pointen er, at du har brug for en blød "pude" for hvad der skal komme.
 5. 5
  Placer denne taske i midten af din kuffert på toppen af bunken af tøj, du har stablet.
 6. 6
  Pænt wrap enderne af artiklen på tværs af posen på toppen af bunken. Layer ærmer, pantlegs, nederdele osv., som du drapere din vej ned til bunden.
 7. 7
  Placer nu sko, bælter mv., Omkring omkredsen af det bundt du har lavet.
 8. 8
  Luk op, fordi du er færdig!
 9. 9
  Når du ankommer til din destination, arbejder i omvendt at åbne din garderobe. Du vil blive glædeligt overrasket over, hvor pæn tøjet er forblevet.

Tips

 • Du ønsker måske at tilføje dine toiletartikler til plastic "pude" i midten. Bare sørg for at du har beskyttet dem mod at spilde / bryde, og du har omgivet dem med bløde elementer.
 • Virker denne metode, du er nødt til at pakke alt, når du ankommer? Afhænger. Det er fantastisk for folk der kan lide at pakke, uanset hvor de bo. Men du behøver ikke at. Du kan pakke og løfte bunken ned til det element, du ønsker, og derefter sætte bunken tilbage på toppen af ​​det. Uanset hvad du gør, det slår at skulle bruge en jern eller damper.

Advarsler

 • Når du begynder at pakke, så sørg for at du har foretaget alle dine valg og behøver ikke at tilføje noget i sidste øjeblik.
 • Dine rejsefæller vil synes, du er skør - indtil de ser dine krølfri tøj.

Ting du behøver

 • En rektangulær eller kvadratisk kuffert til hvilken låget konfiguration giver fuld adgang til det indre.
 • En god størrelse beskyttende plastikpose, der lukker tæt.