Wkodk

Hvordan til at pakke uden overpakning

Mange mennesker bliver ofre for slæbe store, tunge poser hele lufthavnen eller togstationen, når de går på en ferie. Denne "How-To" er svaret på deres bønner.

Steps

Hvordan til at pakke uden overpakning. Undersøg gennemsnitlige klima og vejr til din ferie stedet i løbet af måneden, du besøger.
Hvordan til at pakke uden overpakning. Undersøg gennemsnitlige klima og vejr til din ferie stedet i løbet af måneden, du besøger.
 1. 1
  Undersøg gennemsnitlige klima og vejr til din ferie stedet i løbet af måneden, du besøger. Med vejret oplysninger, du lige har fundet i tankerne, trække tøj fra dit skab, der er klima passer til din destination. Vær sikker dog, at selv hvis vejret er varmt, har du stadig pakke en lys vandtæt jakke i tilfælde af regn. Pack lag bare i tilfælde, men ikke proppe din kuffert med frakker og vanter, hvis du kommer til Florida i august.
 2. 2
  Få den mindste kuffert muligt, vil holde det tøj, du har afsat og et par andre småting. Det bedste ville være at bruge en lille rollerboard eller rygsæk. Hårde kufferter, og samtidig være beskyttende, er sværere at pakke godt og har tendens til at være meget tungere. Du kan passe mere på mindre vægt i en soft shell taske. Sørg for, at det har masser af små lommer til ekstra plads og yderligere organisere.
 3. 3
  Prøv at matche op lige nok tøj til antallet af dage, du går på ferie, hvis mindre end et par uger. For en længere tur, sørg for at have tøj, der mikse og matche godt. Genbrug beklædningsgenstande til at lave nye outfits giver dig et stort udvalg med en mindre mængde tøj. En måde at gøre dette på er at have de fleste være korte farver som hvide, beige, brune og sorte. Smide et par farvede eller mønstrede stykker for at tilføje sort.
 4. 4
  Den nemmeste måde at få en masse muligheder er at pakke tilbehør. Sko er for omfangsrigt til at bære en masse, men sørg for at have en afslappet par, og en lidt dressier par. Husk, du kan købe billige flip flops næsten overalt, og du kan smide dem ud i lufthavnen, før de kom hjem. Kvinder især kan pakke ting som tørklæder, bælter og billige smykker, som vil gøre ethvert outfit unik.
 5. 5
  Pak tøjet i kufferten ved at rulle dem. For skjorter fold på langs før rullende, for bukser fold i halve på langs og derefter halvdelen vandret. Dette giver dig mulighed for at passe mere ind i en lille kuffert. Vær sikker på at holde tøj, rynke let på toppen.
 6. 6
  Få sammen din toiletartikler og guf dem i hjørnerne af kufferten eller inde sko. Vær sikker på at ombryde dem alle i en plastpose for at sikre intet bliver ødelagt, hvis de spilder. Også huske på, at, at de fleste Hoteller levere shampoo, balsam og sæbe, samt de fleste steder sælger rejse størrelse flasker, som hjælper til at holde vægten nede.
 7. 7
  Prøv ikke at over ting, men hvis du opdager, at du ikke kan passe alt ønskede tæt kufferten og stå op natten over. Indholdet vil bosætte sig og du vil være i stand til at passe mere ind i toppen af ​​den næste morgen.
 8. 8
  Hvis alt andet fejler, bare pakke som sædvanlig, og derefter tage halvdelen væk. Du kommer sandsynligvis ikke brug for det meste af det, og medmindre du er trekking i landdistrikter eller uciviliserede områder af verden, vil du være i stand til at opfange noget, du kunne ikke pakke.
 9. 9
  Hvis du virkelig er at finde det hele for hårdt et relativt billigt vakuum pakker kan være nyttige bare sætte det i posen, og det stinker ud al luften forlader den krølle gratis. Alternativt, hvis du ikke ønsker at spendere på alt, at du bare kunne bruge en støvsuger til at suge luften ud fra dit tøj.

Tips

 • Prøv at pakke sko, der er neutrale farver som sort, brun og hvid. Disse sko vil matche med flere outfits, så du ikke behøver at pakke så mange sko, der vil lyse op i belastningen af ​​kufferten. Hvis det er muligt, pakke sko, der kan krydse mellem elegant og afslappet, såsom sandaler eller læder hyttesko.
 • Vær realistisk. Du vil måske medbringe, siger, 5 forskellige bøger, men hvad er chancerne du kommer til at læse dem alle? Plus, medmindre du går et sted særlige, de smarte tøj og fuldt matchende outfits vil ikke være nødvendig. De vil ende med at blive en byrde.
 • Klem al luften ud af din pakke, får du meget mere plads. Husk, hvis du står posen op til et par timer, eller bare lukke og ryste ned, vil du ende op med mindst 3-5 ekstra inches af plads i toppen. Dette er et fantastisk sted for pladskrævende ting som make-up sager eller barbering kits.
 • Bær din tungeste tøj som jeans, løbesko / tennissko, sweatshirt at spare på plads. Overveje at udskifte dine jeans med letvægts rejse bukser, som tager mindre plads og tørrer hurtigt.
 • Tilpas dine ting ind i rummet, og ikke omvendt. Pick en pose og holde sig til det, skal du ikke ændre det ud til noget større.
 • Normalt kufferter / bagage har en lynlås ret? Nå du kan også købe nogle med en anden lynlås siden åbningen lynlås, og at lynlåsen vil gøre kuffert / bagage lidt større.
 • Travelsmith.com har tøj, der er vendbar og kan vaskes ud i badeværelset vasken og vil tørre natten over. Du kan også ønsker at investere i en rulle rygsæk. De er de mest effektive til ture, hvor du vil være at gå til mange steder, kan du hjulet dem eller bære dem som en rygsæk.
 • Vær sikker på at rulle tøjet i stedet for at folde dem. De eneste tøj, der kan være bedre foldes er collared skjorter eller stive bukser, der har strøget folder. Men som regel de typer af tøj er ikke nødvendigt på en tur, og hvis de er, ville det være meget klogere at sætte dem ind i en beklædningsgenstand taske, som stewardesser vil normalt tillade dig at holde i kabinen skabet.

Advarsler

 • Husk at sørge for, at noget væske eller endda noget, der kunne smelte er pakket ind i plastik, så spild ikke vil ødelægge alt andet i din taske.
 • Vær sikker på at tjekke alle lynlåse, før du begynde at pakke til at sikre, at de zip let, ellers vil du nødt til at pakke alting senere og ændre poser. Dette gælder også for hjul (hvis nogen) eller stropper.
 • Hvis du er pakning som par eller som en familie, skal du sørge for at holde beløbene så lige som muligt, således at én person ikke vil have mere eller mindre ændringer af tøj end en anden. Også hvis du kan dele elementer såsom t-shirts, holder det i tankerne, mens pakning, vil det bidrage til at mindske belastningen.
 • Mens pakning til en ferie til et koldt klima, kan det være svært at pakke alt i en lille kuffert, fordi tøjet fylder mere. En større kuffert kan være nødvendig.