Wkodk

Hvordan til at rulle tøj

Rolling tøj er en god måde at passe mere ind i din kuffert uden rynker noget. Så hvis du har brug for ti par af en slags tøj til en tre dages ferie, eller du bare kan lide at rejse let med en temmelig rynkefri resultat, dette how-to er for dig.

Steps

Hvordan til at rulle tøj. Læg de t-shirts flad.
Hvordan til at rulle tøj. Læg de t-shirts flad.

T-shirts

 1. 1
  Læg de t-shirts flad. Bring enderne af ærmerne sammen og fold i halvdelen ned ad ryggen.
 2. 2
  Lay hver t-shirt på den ene side. Placer armene på kroppen af ​​den foldede skjorte, holder dem sammen, og derefter rulle ned fra kraven.

Bukser

 1. 1
  Bring bukseben sammen. Fold ned midt søm ved hofterne (med baglommerne sammen og fronten udad).
 2. 2
  Bring enderne af benene op. Fold bukserne således at enderne af benene og toppen af ​​bukserne er endda.
 3. 3
  Rul bukserne, startende ved den åbne ende og udjævning som du går.

Sokker

 1. 1
  Hvis du ønsker at folde, placeres en under den anden, med det øverste omkring to inches (5cm) under den nederste. Det er mere effektivt at folde alle dine sokker sammen, så justere resten af ​​dem på samme måde, med hver omkring to inches (5cm) flyttet ned fra den ene under den.
 2. 2
  Roll fra første sok på bunden, med den første valse kommer lige til toppen af den anden sok.

Tips

 • Lay kjole bukser på en flad overflade, så folder mødes. Med endnu tryk (ikke for stramt, ikke for løs) roll pants startende fra talje til hem. Dette vil forhindre folder blive vist på knæene.
 • Prøv at bruge en simpel elastik til at holde rullerne på plads. Bare sørg elastikken ikke er for stram eller kan det krølle stoffet.
 • Når du ruller dit tøj, skal du sørge for at placere dem i kufferten med åbningen i rullen mod bunden, ellers vil de komme rulles og få rynket. Placere dem mod hinanden lægger let pres på bundtet og har samme virkning.

Advarsler

 • Vær opmærksom på at rulle tøjet kan resultere i overrivning af eventuelle sarte stoffer, hvis kufferten er over-pakket.
 • Rolling tøj sparer plads, men ikke proppe flere artikler i kufferten, end rent faktisk kan passe. Hvis du gør dette, vil rullerne blive mast og dit tøj vil sandsynligvis få krøllet efter alle.