Wkodk

Hvordan til at lege med børnene, mens babysitter

Holde børnene underholdt kan være et fuldtidsjob. Hvis du tager sig af en andens børn, og ikke kender deres interesser, kan denne tutorial give dig nogle ideer til at gøre den tid behageligt for jer begge.

Steps

Hvordan til at lege med børnene, mens babysitter. Fortæl børnene, hvilke aktiviteter / spil / legetøj, du har for dem.
Hvordan til at lege med børnene, mens babysitter. Fortæl børnene, hvilke aktiviteter / spil / legetøj, du har for dem.
 1. 1
  Fortæl børnene, hvilke aktiviteter / spil / legetøj, du har for dem. Spørg dem, hvad de ønsker at gøre først, eller hvis de ønsker at gøre noget andet. Der er ingen grund tvinge et barn til at gøre en bestemt aktivitet, hvis de allerede har deres sind indstillet på noget.

Legetøj

 1. 1
  Når børn ikke ved, hvad de ønsker at gøre, bede dem om at vise dig deres legetøj. Måske sammen, du kan finde noget sjovt at gøre.
 2. 2
  Har barnet afhente hver legetøj, de har, og fortælle lidt om det. Dette kan fremskynde processen med at finde det rigtige legetøj at lege med, og selv om det ikke gør det, vil det i det mindste dræbe en smule tid og holde barnet fra at blive kede for en stund. Du vil måske opleve, at barnet vil have dig til at spille for, men bliv ikke fornærmet eller overrasket, hvis de finder legetøjet, de har brug for og glemmer du er der helt.
 3. 3
  Sørg for at rydde op! Ingen forældre kan lide at komme hjem til et rod, og hvis du ikke rydde op, vil de tror sikkert, at du ikke er ansvarlig for. For at gøre processen med at rydde op sjovere, lave et spil ud af optagning legetøj.

Ting at huske og sjove aktiviteter

 1. 1
  Husk det billede, du projektet. Det er et job, og forældrene er dine arbejdsgivere. Bær tøj, der er beskeden, ren og passende for de aktiviteter, du vil gøre med børnene.
 2. 2
  Hvis børnene er bange for monstre, tage en spray flaske og fyld op med vand. Fortæl barnet, at det er en speciel spray, der vil Vęk væk monstre og få barnet til at sprøjte vand på tværs af lokalet. Sørg for, at vandflaske er slået tåge. Hvis du ikke kan bruge sprayflaske eller anden grund, tage nogle glitter med dig til babysitter job, og hævder, at det er nisse støv, og hvis du drys det over deres foretrukne udstoppet dyr / dukke / legetøj, så udstoppet dyr / dukke / legetøj vil holde alle de monstre væk. Bare sørg for, at du rydde op i glitter efter du drys det på udstoppet dyr / dukke / legetøj.
 3. 3
  Har du en aktivitet, hvor barnet kan bygge noget, og så ødelægge det. For eksempel bygge noget ud af bløde blokke eller små firkantede svampe og lad dem banke det ned. Du kan også få dem til at bygge noget ud af Playdough og derefter lade dem knuse den. Du vil holde børnene glade for timer på at spille som.

Spil

 1. 1
  Fastsætte regler, før du spiller et spil. Hvis du spiller udenfor, sørg for, at alle børnene lege kun i den udpegede spilleområde (deres baghave, en sikker park osv.), og så langt væk fra alle gader som muligt. Hvis du spiller inde, sørge for, at ingen børn gå udenfor, at de spiller sikkert og ikke spiller faretruende (lægge en mønt i en stikkontakt, hvis de spiller telefonboks for eksempel), og at de holde sig ude af alle de tænkeforbud rum, såsom værelse som forældrene. Hvis du spiller med et barn yngre end fire, ophold med barnet / børnene på alle tidspunkter, mens du spiller spillet (især hvis barnet er yngre end fire), og være klar over, hvor barnet / børnene er hele tiden, du babysitter.
 2. 2
  Få dem til at lave en sketch for dig at se. Det er en god ting at få dem til at planlægge, mens du forbereder frokost eller ændre et barns ble, eller sætte en lille en i seng. De fleste børn nyder virkelig dette! Sørg for, at selv hvis spillet er ekstremt kedeligt, ligner du har det sjovt ser skit! Det meste af tiden, selv om, børnene kommer op med nogle store spiller. Før du forlader børnene alene, gør det klart, at de kun kan holde sig til et bestemt område (som legerum eller et soveværelse), så de er ikke på udkig efter prop idéer i andre værelser og der skulle forhindre børnene i at komme i partier af fortræd.
 3. 3
  Spil fryse dance! Skiftes til at være den person, der har ansvaret for musikken, og slå musikken til og fra. Når det er slukket, stop. Når det kommer igen, dance! Du kan også spille dette spil blot ved at flytte rundt, hvis du ikke lyst til at danse.
 4. 4
  Afspil statuer. Vælg en person til at være "det". Alle andre bevæger sig rundt (dans, spring, eller bare gå), og når "Det" siger "Statuer!" alles fryser i enhver position, de var i (hvis nogen arm er op, bliver det op, eller hvis nogen er i en køreposition, de skal bo i denne position). "It" går rundt forsøger at gøre én person efter den anden grine eller flytte. Hvem griner først er "It" næste!
 5. 5
  Afspil sardiner. Sardiner er det modsatte af hide-and-go-søger. "Det" gemmer sig i et rum stort nok alle børn, der leger at skjule, mens resten af ​​børnene tæller. Når alle er færdig med at tælle de alle se efter "It". Når nogen finder "It", de slutte sig til ham / hende i skjul. Den sidste person, der finder "det" er "It" næste! "It" eller ej, vil de have det sjovt!
  • Hvis du spiller med et barn 4 år gammel eller yngre, altid have barnet med dig. Hvis du eller barnet er "It", har barnet skjule med dig. Når du søger efter "det", ser den unge barn.
 6. 6
  Spil sneglen spillet. Ved hjælp af nogle fortov kridt, en snegl form på jorden (sneglen hoved er valgfrit) gør. Giv hver spiller en anden farve stykke kridt. Den første spiller tager staven eller små sten og kaster det over på en firkant af sneglen. Det spiller så går på alle pladser i sneglen starter ved sneglen hoved og gå rundt, indtil de kommer ind i midten af ​​sneglen krop, men spilleren springer over pladsen med stokken / rock på det. Hvis spilleren trin på alle de firkanter uden at miste sin balance og uden at træde på en linje, får hun at skrive det første bogstav i hendes navn i et af felterne, som hun vælger. Derefter dens næste spillers tur, først nu, at spilleren har at springe torvet med rock / pind i det, og også på pladsen med den første spillers første i det. Hver gang en spiller får omkring hele sneglen uden at træde på pladsen med stokken i den, uden at træde på en linje, og uden at træde i firkanter med deres modstanders initialer, de får at vælge en firkant for at sætte deres oprindelige i. Spillerne er lov til at træde i firkanter, der har deres oprindelige, men ikke i firkanter, der har en modstander er initial. Spillet fortsætter indtil alle pladser er fyldt op. Spilleren med den mest mængden af ​​pladser fyldt med hendes oprindelige vinder.
  • Sted: Udenfor på en indkørsel (eller nogle åbent sted, hvor kridtet, du bruger kan vaskes væk af regnen Ikke på en overdækket veranda eller lignende sted..)
  • For at gøre spillet en smule lettere, ændre reglerne, så en person kan skrive deres første indledende i en firkant, hvis de gør det omkring sneglen uden at miste deres balance og uden at træde på en firkant med en modstander oprindelige. Dette er stedet for uden at miste deres balance, uden at træde på en firkant med en modstanders initial, og uden at træde på en linje.
 7. 7
  Opret en menu til en restaurant, mad domstol, eller isbutik. Lav en på din computer eller bare pænt lave en ved hånden. Foretag falske penge og give et tilsvarende beløb til hvert barn. Når du spiller spillet, spørge børnene, hvad de ønsker at "spise / drikke", hvor meget de vil, og så videre. Derefter skiftes til at være den Ice Cream Man!
 8. 8
  Spil daddy / mommy. Har et barn gå til pude eller stol i midten af ​​rummet og lukke øjnene. Alle andre går til midten af ​​rummet og alle siger sammen "Må ikke vågne Daddy (eller mor, hvis spilleren er en pige)!" Efter at de råber alle spillere gå rundt "Daddy / mor" i en cirkel ikke at gøre en støj. Når "Daddy / Mommy" hører nogen gøre en støj, kan han / hun siger "Bring bringe bringe" så han / hun tæller til 5 højt. Når "Daddy / Mommy" starter siger "bring bringe bringe" de andre børn alle køre til deres puder rundt i lokalet og foregive at være i søvn. Når "Daddy / Mommy" sker tælle til 5, han / hun åbner deres øjne for at se, hvis nogen stadig kører på en pude eller ikke ser ud som om de sover. Hvis nogen ikke gør, hvad han eller hun skal gøre ("sovende" på en pude) og derefter på "Daddy / Mommy" kalder deres navn, og de er den nye "Daddy / mor."
 9. 9
  Afspil rumskib. Pick et bord at spille med. Få under bordet, og foregive, at det er dit rumskib. Når du får ud af rumskibet, foregive du fik ud på planeten Dance, og at alle er en professionel danser. Så gå tilbage i skibet og gå et andet sted ligesom Jump planet (få alle til at hoppe rundt), Laugh planet (alle skal grine non-stop) og så videre. Få hvert barn skiftes til at vælge en planet til at gå til. Dette kan være en rigtig sjovt spil.
 10. 10
  Organiser en sjov art aktivitet. Lad hvert barn, du er babysitter gå ud til gården og vælge deres favorit blad (på grund af dette trin, virker denne aktivitet bedst i efteråret). Tag farveblyanter og papir og sætte bladet under papiret. Så let at bruge kanten af ​​en farvet blyant til at tegne over bladet, indtil mønsteret af bladet viser. Derefter skæres bladene ud og lim dem på et stykke papir! Se på alle de smukke blade!
 11. 11
  Når spiller spil sørg for, at spillene er den rigtige aldersgrænse, eller at de ikke har en aldersgrænse. Du ønsker ikke de yngre børn ikke gør noget, mens de ældre børn er engageret i deres spil eller vise versa. Prøv at spille spil / laver aktiviteter som bingo eller endda farve, da disse aktiviteter er passende for alle aldre.

Tips

 • Sock krige er et godt valg for børn 4 og opefter. Du får sokker, derefter skjule fra hinanden og kaste sokker på hinanden igen. Det er en blast, men ikke alle forældre vil være okay med det, og det skaber et stort rod, så rydde op og spørge forældrene først.
 • Indarbejd billedbøger ind i din babysitter oplevelse. Børn har ofte yndlingsbøger sidder lige på deres bogreol. Spørg barnet til at vise dig nogle af deres yndlingsbøger og derefter kæle op sammen og har en god bog at læse session. Det er også nyttigt at bringe dine egne bøger til at indsætte en lille sort ind i barnets læsning rutine. Du vil måske bringe nogle barndom favoritter, som du har været i stand til at deltage, eller du kan besøge biblioteket og hente et par gode historier.
 • Prøv og have det sjovt med børnene. Chancerne er, hvis du har det sjovt, vil de også have det sjovt!
 • Enhver god babysitter ved, at hvis du babysitter i aften en godnathistorie er næsten altid obligatorisk. Medbring din egen bog eller besøge biblioteket og hente et par gode godnathistorier.
 • Let kildre børnene, hvis de begynder at kede sig. De fleste små børn elsker at blive kildet, men hvis barnet viser ubehag, når du kildre dem stoppe øjeblikkeligt.
 • Lad dem gøre hvad de vil gøre, selvom det er at spille et spil som Star Wars. Sørg også for at spille det sammen med dem!
 • Hvis vejret er rart, og der er en sikker, lukkede område udendørs, og hvis det er okay med forældrene, lade barnet løbe rundt udenfor. Bare husk, at uden leg kræver konstant overvågning.
 • Hvis du babysitter natten og børnene er smart nok, de vil forsøge at holde op senere så deres sengetid ved at sige ting som, "Jeg har brug lidt vand", "Jeg har brug for at bruge potte" eller "Læs mig en historie. " Få dem til at sætte deres PJS på og færdiggøre deres sengetid rutine godt før seng. Men ikke får barnet til at gå tidligt i seng, fordi hvis du gør et barn gå tidligt i seng, og de ved det, vil de ikke være tilfredse med dig, og det betyder at du ikke kan blive ansat igen.
 • Du får yderligere med en, og nogle farveblyanter, end du vil med blot et venligt ord.

Advarsler

 • Aldrig straffe et barn ved at ramme dem. Det er bedst ikke at straffe dem på alle, som du er lige der for at have det sjovt, men hvis kid (r) virkelig handler op, en tid ud i 5-10 minutter vil være tilstrækkeligt. Længere, og de vil sandsynligvis være ganske utilfredse med dig.
 • Hvis forældrene kommer hjem i en tilstand, hvor de ikke er i stand til at passe et barn, ikke lade dem alene med børnene. Ring dine forældre, så de kan komme hjælpe dig og aldrig lade børnenes forældre køre dig hjem, hvis du tror, ​​de har drukket.
 • Aldrig henvise til et barns medicin som "slik". Dette kan kun føre til problemer og barnet kan spise mere, end det er sundt.
 • Hvis barnet / børnene er yngre end 4, holde dem væk fra permanente markører som den stærke lugt kan være giftige eller irriterende.
 • Efterlad aldrig børn, du babysitter uden opsyn.
 • Watch out for små genstande / legetøj, at små børn kan være i stand til at sluge.
 • Hvis du spiller sok krige sørge for der er ikke ting, der kunne nemt være bankede ned og brudt. Børnenes forældre vil ikke være alt for glad.
 • Hvis et barn er bange for at gøre noget eller ikke lide, at spillet eller fødevarer, ikke gøre dem gøre det, spille det eller spise det. De har deres grunde.
 • Spørg dem om forældrenes politikker om disciplinering og leger med børnene. Nogle forældre har sat regler for straffe som den tid af time-outs eller hvilke typer af straffe (time-outs, der tager væk privilegier), du skal bruge.

Ting du behøver

 • Legetøj (alder passende)
 • Spil
 • Bøger
 • Strømper (valgfrit) (de vil sandsynligvis have nogle)
 • Mini First Aid Kit (Just in Case)
 • Malebøger (valgfrit) (Virker til alle aldersgrupper)
 • Passende film (valgfrit)
 • Skiftetøj i tilfælde af et udslip (de vil sikkert have nogle)