Wkodk

Hvordan man skriver et CV, som en ph.d.-studerende

Som kandidatstuderende, er det sidste, du ønsker at gøre bruge så meget tid på at undersøge, hvordan man skriver et CV eller cv. Og selv hvis du ønsker at lave en pause, før eller senere vil du nødt til at gøre det første skridt med henblik på at ansøge om et job, du får brug for dit CV eller CV klar på få minutter.

Steps

Hvordan man skriver et CV, som en ph.d.-studerende. Indsamle nyttige oplysninger, der er relevante for din ønskede job.
Hvordan man skriver et CV, som en ph.d.-studerende. Indsamle nyttige oplysninger, der er relevante for din ønskede job.
 1. 1
  Indsamle nyttige oplysninger, der er relevante for din ønskede job. Hvis du ansøger om en række lignende job eller felter, kan du prøve at skrive et par genoptages ved at give kun vigtige detaljer er relevante for de nødvendige færdigheder.
 2. 2
  Begynd opbygge dit cv. Brug følgende rækkefølge:
  • Formål: kortfattet, fokuseret og compiling erklæring, hvorfor du er kvalificeret til jobbet position, og hvordan en arbejdsgiver vil have gavn af at ansætte dig
  • Erfaring: en liste over alle dine opgaver relateret til den stilling, du søger efter, overveje notering frivillige erfaring så godt, fordi ikke-betalte erfaringer er lige så værdifuld som betalte erfaringer
  • Uddannelse: da dette er stærkeste aktiv for kandidater, fokuserer læseren på dine akademiske akkreditiver ved at angive dit større og mindre område af undersøgelsen med klasser relevante for det job, du søger
 3. 3
  Dernæst slibe på flere centrale elementer i en vellykket cv. Som prikken kandidat, er der fire centrale elementer:
  • Association medlemskaber: Liste medlemskaber relateret til dit job mål at demonstrere egenskaber er vigtige for det job, du søger. Forklar hvad du opnået med hvert medlemskab.
  • Dit Frivilligt arbejde: en liste over alle dine frivillige arbejde gennem separate resultater, evner eller færdigheder sektioner
  • Computer Skills: liste alle dine software og hardware viden
  • Sprogkundskaber: kendskab til et andet sprog eller flere vil helt sikkert gøre dit CV skiller sig ud fra resten af ​​kandidaterne
 4. 4
  Vær sikker på at medtage stærke action ord og nøglebegreber. Som prikken graduate bruger specifikke centrale handling ord til at fremhæve dit lederskab og team roller.
  • For eksempel: organiseret, udført, vedligeholdes, udvikles, teamwork, overvåget, henrettet, etc.
 5. 5
  Må ikke indeholde navnene på de referencer på dit cv. Du kan bemærke, at henvisninger er tilgængelige efter anmodning, men dette er almindeligt antaget af den enkelte arbejdsgiver.

Tips

 • Organiser dit CV ved sektion for maksimal effektivitet. Koncernen oplever sammen ved lighed kræves færdighed eller overdækket indhold.
 • Undgå grammatik og stavefejl. Triple-check dit CV, før du sender det i, det er vigtigt! Det kan gøre store forskelle i en potentiel arbejdsgiver første indtryk af dig.
 • Medtag datoerne for dit engagement for hver enkelt aktivitet du liste. For dem, at du stadig er involveret i, skriv "startdato - Present". Vigtigst er det, vise, hvad du opnået med hver aktivitet.
 • Undgå en af ​​de fælles genoptage fejl, der beskriver dit job ansvarsområder snarere end dine resultater på jobbet.

Advarsler

 • Vær sikker på, at dit cv indeholder alle de oplysninger, bedst vil hjælpe til at fremme dig som et job kandidat, og ikke mere. Nogle mennesker vil hævde, at du bør holde dit cv til en eller to sider. I stedet for at tænke på Sidebegrænsningen tænker hvert ord af indhold, og hvorfor det er der. Medtag kun de vigtigste og mest relevante oplysninger, som er præcis, hvad en potentiel arbejdsgiver ønsker. Potentielle arbejdsgivere ikke har tid til at finkæmme gennem store lister som ikke er relevante.
 • Ved ansøgning om en akademisk stilling, vil din CV være betydeligt længere.
 • Stick med professionelt udseende skrifttyper som Arial, Georgien, Calibri, Garamond, osv. Du ønsker, at typografi af dit cv til at se godt ud, men du vil undgå skrifttyper, der er overdrevent fancy eller barnlig.