Wkodk

Hvordan til at fokusere mere i klassen

Slækker under klasse er ikke kun en dårlig vane, men det er også meget skadeligt for din klasse! Fokusering i klassen virkelig viser sig at lærere, at du er en dygtig elev, men det viser også, at du har fået et solidt niveau af modenhed og selvkontrol, hvilket vil være meget vigtigt i dit fremtidige liv. Læs videre for at finde ud af mere om "hvordan skal fokusere mere i klasse"

Steps

Hvordan til at fokusere mere i klassen. Få en god nats søvn.
Hvordan til at fokusere mere i klassen. Få en god nats søvn.
 1. 1
  Få en god nats søvn. Eleverne bør få mindst ni timers søvn hver nat. Men det er svært at opretholde de gode sovevaner. Indstil en sengetid rutine, og gå i seng på samme tidspunkt hver nat. Dit sind vil ikke være i stand til at koncentrere sig, hvis det ikke er udhvilet... det har brug for en pause!
 2. 2
  Spis en sund morgenmad. Selv om dette kan synes irrelevant for fokusering under klassen, spise en nærende måltid om morgenen giver dig frisk energi for dagen. Husk: en sund morgenmad betyder ikke bare en stor morgenmad. To simple skiver toast, frisk appelsinsaft (med pulp, hvis det er muligt) og en dejlig servering af hårdkogte æg (s) er et eksempel på en god morgenmad. Hvis du indtager et måltid som dette, vil du føle dig mere energisk og mindre groggy hele dagen betalende opmærksomhed vil være effektivt nemmere.
 3. 3
  Undgå at sidde med venner. Selvom trangen til at sidde med dine venner, kan være frygtelig tiltrækkende, så prøv dit bedste for at undgå fristelsen. Chatte med venner kommer ikke til at give dig den fokus, du har brug for at bo på toppen af ​​klassen. Dette vil ikke kun få dig problemer, men sænker din koncentration sats for klassen helt. Hvis du føler trang til at tale med en kollega klassekammerat, og alligevel sidder i en tildelt placering, så tal med din lærer om at få dit sæde flyttes (nogle vil bare sige, at du skal kontrollere sig selv). Men lad vennen vide (uden for klassen!), At dette ikke er ment at fornærme dem, og du bare nødt til at fokusere.
 4. 4
  Befri dig selv af andre distraktioner. Nogle af os bliver distraheret meget let-og det er helt OK. Problemet udvikler, når distraktioner holde os fra at lære. Er det vandflaske fange al din opmærksomhed? Straks fjerne det fra dit skrivebord. Hvordan omkring det tyggegummi du tygge? Smid det ud og begynder at tage noter. Eliminere disse distraktioner (også selvom du ikke ønsker at), og du vil snart finde din opmærksomhed straks gå til læreren hver klasse.
 5. 5
  Kig på læreren, og gøre øjenkontakt. Din lærer er ikke bare stå deroppe pludrende-de er naturligvis forsøger at give dig en acceptabel uddannelse. Vis dem, at de har din fulde opmærksomhed, ved at se dem i øjnene, og observere deres bevægelser. Prøv dit bedste for at se alarm. Hvis du føler dine øjne afværge til noget andet i rummet, fange dig selv og fokusere tilbage på din lærer. Denne person skal have din fulde opmærksomhed på alle tidspunkter under klassen. Dine øjne skal ikke være drivende andetsteds.
 6. 6
  Kend dit mål. De fleste lærere fortælle emnet i klassen, i begyndelsen. Hvis det er muligt, nedskrive dette mål i det øjeblik du hører den. Hvad er det, der skal gøres i dag? Hvad vil du lære om? Hvordan kan du være opmærksom og fokuseret i løbet af denne tid? Sæt mål for dig selv, og minde dig selv om målet hele klassen. Denne måde, du ved præcis, hvad du skal gøre.
 7. 7
  Tag noter. Ved at tage præcise noter, vil du være i stand til at "komme ind" i lektionen. Genkend centrale punkter som din lærer taler, og lytte til centrale sætninger som: "Det er vigtigt," "Dette er den vigtigste idé", "Dette vil være på prøve," osv. Det kan hjælpe dig lytte mere opmærksomt, og du 'll have noget at gøre, og fokusere på.
 8. 8
  Bliv involveret i diskussioner i klassen. Dette er en vidunderlig måde at blive en mere fokuseret, vellykket student. Når en lærer stiller et spørgsmål, tilbyde at besvare det. Hvis hun / han beder om en udtalelse, dele dine egne. Dette viser, at læreren, at du lytter opmærksomt under klassen og at du kender dine ting. Dette kan også hjælpe dig med at undgå de pinlige øjeblikke, når du bliver opfordret, og du tilfældigvis ikke betale opmærksomhed. Desuden vil lærerne note til kollegium officerer at du aktivt bidrager i klassen.
 9. 9
  Stil et spørgsmål. Hvis du ikke forstår noget, ALDRIG være bange for at spørge. Dette viser virkelig, din lærer, at du ønsker at blive bedre, og kan genkende de ting du har problemer med. Chancerne er, en anden i klassen har det samme spørgsmål (og var for bange for at spørge!). De vil blive lettet, og så vil du.
 10. 10
  Gør dit bedste. Når du går ind i denne klasseværelset, sætte et smil på dit ansigt og en vis tillid i lommen. Være den bedste, du kan være på alle tidspunkter, og vise dit sande potentiale!
 11. 11
  Visualiser din fremtid. Før du går i seng om aftenen, skal du sørge for at bruge din barndom gave fantasi og tænke over, hvor du ser dig selv i fremtiden, og om hvordan sandsynligt, du vil være i stand til at opnå denne drøm uden at have tilstrækkelige fokus færdigheder hvis din drøm isn 't akademisk baseret ligesom sport og musik osv. Du har stadig brug for gode fokus færdigheder til at være en fodboldspiller, så kom det ikke fra din liste! Må ikke blive distraheret i skolen. Være en smart person og gøre de rigtige ting.

Tips

 • Må ikke holde udkig på uret, vil det altid gøre klassen føler langsommere.
 • Sid ret op og ikke ser på uret venter klassen til slut.
 • Hvis du har lyst til at falde i søvn, bede om at få et glas vand eller gå til badeværelset og splash dit ansigt med koldt vand et par gange. Dette vil holde dig vågen i de næste femten minutter. Du skal dog ikke bede om at komme op tyve millioner gange om dagen-eller din lærer vil antage, at du droppe hans / hendes klasse!
 • Vær forberedt til prøver, projekter og klasse i almindelighed! Dette vil hjælpe dig føle sig mere trygge, mens du tager testen, laver projektet osv. Også stykke projekter ud over de næste par dage. Må ikke trække tiden.
 • Altid klare dit sind efter hver session og være frisk til den næste.
 • Aldrig har nogen elektronik i klassen, hvis du har elektronik som en mobiltelefon eller MP3-afspiller du stadig ikke se og lytte til din lærer. Du vil også have en meget god chance for at få din elektronik taget væk.
 • Hvis ingen af ​​disse arbejder, kan du muligvis få ADD. Kontakt din lokale læge og se om de kan hjælpe dig. En anden mulighed kunne være, at du bare har brug for lidt hjælp til at få bolden op. Prøv at tale med din lærer om at flytte dit sæde op, eller gå til din vejleder.
 • Få en notesbog til at registrere alle dine noter. På den måde kan du holde dem organiseret og læsbar for den næste klasse.
 • Når du forlader klassen, gennemgå, hvad du har lært. Se om du kan huske de vigtigste punkter i dagens lektie, og hvis du forstår alle de begreber. Dette vil give dig en idé om, hvorvidt du gjorde dit job den dag.
 • Husk, at lektier er vigtig, også. Når du kommer hjem fra skole, tage en time at spise og hvile. Så skal du starte på dit hjemmearbejde lige efter og studere for de klasser, du har problemer i. Selvfølgelig kan du også starte dit hjemmearbejde straks og tage en pause senere.

Advarsler

 • Må ikke stirre på læreren for længe, ​​da det kan ikke lade dig arbejde ordentligt. Kort sagt, se på læreren, men ikke overdrive det.
 • Undgå dine mere snakkesalig venner. De kan ofte distrahere dig fra dit arbejde.
 • Hvis læreren gør dig utryg, så tal med dine forældre, dekan eller rektor. Forstå, at nogle lærere vil du ikke "komme sammen med", men de bør ikke gøre du føler dig utilpas.