Wkodk

Hvordan til at fokusere

Forbedring dit fokus kan gøre dig til en bedre studerende eller ansat samt en gladere og mere organiseret person. Hvis du ønsker at forbedre dit fokus, så er du nødt til at lære at undgå distraktioner og være parat med fokus fyldt slagplan før du begiver dig ud for at udføre en opgave. Hvis du ønsker at vide, hvordan at fokusere som en laser, bare følge disse trin.

Steps

Hvordan til at fokusere. Opbyg dit fokus udholdenhed.
Hvordan til at fokusere. Opbyg dit fokus udholdenhed.

Forbedre dit fokus

 1. 1
  Opbyg dit fokus udholdenhed. Hver person kan starte med en vis mængde "fokus udholdenhed", men forvisset om, at det er noget, der kan forbedres over tid. At opbygge dit fokus udholdenhed, bare give dig selv en vis mængde tid - siger 30 minutter - for at gøre noget, men arbejde på en bestemt opgave. Når den tid går, se hvor længe du kan holde ud før der rent faktisk at stoppe, uanset om det er bare en anden fem minutter eller en halv time.
  • Hvis du gentager denne proces, vil du se, at du er i stand til at fokusere på blot én opgave meget mere, end du troede. Holde ud, indtil du føler, du har brug for at stoppe, og forsøge at fokusere længere den næste dag.
 2. 2
  Meditere. Mægler er ikke kun en fantastisk måde at slappe af, men hvis du mediterer for bare 10 til 20 minutter hver dag, vil du langsomt forbedre dit fokus. Når du mediterer, vil du være fokus på at rydde dit hoved og koncentrere sig om din krop og åndedræt. Du kan nemt overføre disse færdigheder til at rydde dit hoved og fokus på det arbejde foran dig. Du kan mægle, når du først vågne op eller til at geare ned før sengetid, eller endda i løbet begge gange.
  • Find et relativt roligt miljø, så du ikke distraheret af støj.
  • Bare finde et komfortabelt sæde og placere dine hænder på dine knæ eller omgangstider.
  • Arbejdet med at slappe af din krop, den ene del ad gangen, indtil alle dele af din krop er afslappet.
 3. 3
  Læs mere. Læsning er en fantastisk måde at opbygge dit fokus. Prøv at læse noget uden at stoppe for blot 30 minutter, og langsomt bygge din udholdenhed til læsning for en time eller endda to timer med kun korte pauser. At være i stand til at fokusere på materiale foran dig, uanset om du læser en romance roman eller en biografi, vil hjælpe dig med at lære at fokusere på dit arbejde.
  • Mens du læser, så spørg dig selv spørgsmål hvert par sider for at sikre, at du forstår, hvad du læser, og at du placerer alle dine koncentration og energi ind i materialet.
  • Læsning i morgen er en fantastisk måde at vågne op dit sind, og læsning i sengen er en fantastisk måde at geare ned før sengetid.
  • Lav et mål for læsning for tredive minutter mere om dagen, og ser fjernsyn i tredive færre minutter. Koncentrationen du bygge op fra læsning kan blive skadet af den koncentration, som du kan miste fra at se et tv-show med en masse af reklamer.
 4. 4
  Multi-opgave mindre. Selvom mange mennesker tror, ​​at multi-tasking er en fantastisk måde at opnå mål hurtigere og mere at få to eller tre ting gjort på én gang, multi-tasking er faktisk skadeligt for din koncentration. Når du multi-opgave, kan du tror, ​​du får mere fra hånden, men du er ikke at sætte alle dit fokus og energi ind i nogen en opgave, som faktisk skader din koncentration.
  • Arbejdet med at få bare én gjort ting ad gangen, og du vil se, at du får det gjort hurtigere.
  • Chatte med dine venner online, mens få arbejde er en af ​​de værste former for multi-tasking. Chatter med en ven kan bremse din produktivitet ned i halve.
  • Hvis du arbejder hjemme, undgå fristelsen til at gøre gøremål, mens du arbejder eller studerer. Du kan få opvasken, men du vil bremse dig ned voldsomt.

Vær forberedt

 1. 1
  Reflektere. Har du nogensinde brugt en hel dag "arbejder" og derefter spekulerede på, hvordan du formået at udrette næsten ingenting? Hvis dette er sket for dig, så skal du reflektere over de erfaringer, før du hopper i en anden lige så uproduktive dag. Før du begynder at arbejde, skal du skrive ned alle de ting, der var og blev ikke arbejder under dit studie eller arbejde session for at sørge for at have en bedre oplevelse.
  • Var du formodes at studere, men tilbragte hele tiden sladrer med dit studie kammerat? Så skal du studere solo næste gang.
  • Lavede du arbejde på dit kontor, men virkelig brugt hele dagen hjælpe ud dine kolleger i stedet for at få noget arbejde gjort for dig selv? Så næste gang, skal du være mindre nyttige og en lille smule mere egoistisk.
  • Har du spilde hele din dag læser tilfældige artikler, som folk udstationeret på Facebook, g-chatte med dine venner, eller sms'e med dine venner om, hvad du vil gøre den aften? Det er bedre at gøre disse ting efter arbejdet dagen er færdig.
  • Før du starter din arbejdsdag, nedskrive hvad det var, der holdt dig fra at nå dine mål, så du er mindre tilbøjelige til at begå den samme fejl.
 2. 2
  Har en solid pre-arbejdsrutine. Uanset om du gå på biblioteket eller på vej til kontoret for en otte timers arbejdsdag, er det vigtigt at have en solid rutine, før du begynder at arbejde, så din dag starter på højre fod, og du er mere motiveret til at få alt gjort.
  • Få nok søvn. Vågn op og gå i seng omkring samme tidspunkt hver dag, så din krop føles alarm og forfrisket, når du står op, ikke groggy og træt.
  • Spis en sund morgenmad. Morgenmad virkelig er det vigtigste måltid på dagen, så du skal spise nok til at have energi til at begynde at arbejde, men ikke så meget, at du føler dig træg eller kørt ned. Spis sunde kulhydrater som havregryn eller hvede korn, til proteiner som æg eller magert kalkun, og nogle frugter eller grøntsager få din dag begyndte.
  • Gøre tid for nogle hurtige øvelse. Kun 15 til 20 minutter til fods, lys aerobic, eller sidde-ups og maveøvelser vil få dit blod til at pumpe uden at gøre dig træt.
  • Se dit koffein indtag. Selvom kaffe kan chokere dig vågen, så prøv ikke at have mere end én kop om dagen, eller du vil gå ned ved middagstid. I stedet skifte til en lav koffein te eller endda vænne dig ud af koffein fuldstændigt, hvis du virkelig ønsker at have en produktiv dag.
 3. 3
  Vælg det rigtige tidspunkt og sted. Selvom du måske ikke har den luksus at vælge, hvornår de skal starte og slutte din arbejdsdag, hvis du arbejder i en traditionel kontor, hvis du har en vis fleksibilitet, så skal du begynde at arbejde, når du føler dig mest advarsel samt vælge et miljø, der hjælper dig gøre arbejdet.
  • Husk, at alle mest produktive timer er anderledes. Nogle mennesker er mest produktive, når de først vågner op, mens andre har brug for mere tid til at få afgjort, før de virkelig føler alarm. Pluk det tidspunkt, hvor din krop er mest klar til at sige, "Lad os gå!" og ikke, "Lad os lur."
  • Det er vigtigt at finde den rigtige arbejdsmiljø for dig selv. Nogle mennesker arbejder bedst fra hjemmet, fordi de føler sig mest komfortable der, mens andre føler sig mere motiverede, når de arbejder i en café eller et bibliotek, hvor alle gør arbejdet.
 4. 4
  Forudse dine behov. Hvis du ønsker at være så fokuseret og produktive som muligt, så skal du forudse dine behov, før du begynder at studere, eller dit sind vil begynde at vandre, hvis din krop ønsker at gøre noget andet end arbejde.
  • Vær forberedt med sunde snacks som nødder, æbler, bananer og gulerodsstænger til at holde dig i gang i stedet for at træde ud til automaten.
  • Altid hydrat. Ligegyldigt hvor du går, bør du medbringe en flaske vand for at holde din krop opdateres.
  • Medbring eller slid lag tøj. Hvis rummet, hvor du arbejder, er for varmt eller for koldt, skal du være parat til at tage væk nogle lag eller smide på et tørklæde eller en trøje. Du ønsker ikke at miste dit fokus, fordi du sveder eller kuldegysninger og ikke kan gøre noget ved det.

Bliv organiseret

 1. 1
  Lav en to-do liste. Hvis du ønsker at fokusere bedre, er du nødt til at lave en to-do liste hver dag, så du har et konkret liste over ting at tjekke ud, når du er færdig, og føler sig mere retning for at opnå dine mål. I stedet for at sidde omkring hovedløst, har du en liste over mål foran dig, og vil føle en følelse af stolthed, når du får dem gjort.
  • Skriv ned mindst tre ting, du har brug for at få gjort den dag, tre ting, du har brug for at få gjort den næste dag, og tre ting, der har brug for at få gjort denne uge. Tackle de ting, du har brug for at få gjort denne dag først og føle ske, hvis du har tid til at få en hurtig start og arbejde på andre opgaver.
  • Beløn ​​dig selv med pauser. Giv dig selv en lille pause hver gang du tjekker et andet element fra din to-do liste.
 2. 2
  Prioriter dine opgaver. Husk at gøre de mest kreative eller vanskelige opgaver i morgen, når du er fuld af energi og motivation. Gem de lettere ting, som planlægning af møder, arkivering gamle papirer, eller rengøring dit arbejde plads, til om eftermiddagen, når du føler dig mere drænet.
  • Må ikke udskyde den sværeste opgave indtil slutningen af ​​dagen, eller du kan opleve, at det vil smitte ind i den næste dag.
 3. 3
  Hold en organiseret plads. Holde en organiseret rum er nøglen til at kunne fokusere. Fokusering er meget lettere, hvis du ved præcis, hvor alting i dit kontor, bibliotek skrivebord, rygsæk eller generelle arbejde rum er. Med en organiseret plads vil spare dig utallige tid, når du har brug for at finde noget, og det vil holde dig mere motiveret til at få arbejdet udført.
  • Clear noget ikke-arbejdsrelateret væk fra din arbejdsplads. Bortset fra et par billeder i dit arbejde kontor, bør alt, hvad du holde være relateret til arbejde, uanset om det er papir, en hæftemaskine, eller et sæt af penne.
  • Put væk din mobiltelefon, medmindre du virkelig har brug for det til at virke. Du kan tjekke det hver time eller to, men ikke holde det ud på dit skrivebord, eller du vil blive fristet til at se på det hele tiden.
  • Har en organiseret registreringssystem. At vide præcis, hvor alle dine dokumenter vil spare dig for tonsvis af tid i løbet af dagen.
 4. 4
  Styre din tid. Administration af din tid er en vigtig del af at være fokuseret. Når du starter en ny arbejdsdag og skriv din to-do liste, så skriv hvor længe du tror det vil tage at udføre hver opgave ved siden af ​​opgaven, så du har en fornemmelse af, hvad din dag vil se ud. Prøv at gøre de mest tidskrævende ting først, så du kan få dem ud af vejen.
  • Sæt rimelige forventninger til hver enkelt opgave. Du bør ikke give dig selv 20 minutter til at gøre noget, der skal tage en time. Ellers får du skuffet, når du ikke nå dine mål.
  • Hvis du er færdig med en opgave tidligt, bruge den tid til en hurtig pause. Dette vil motivere dig til at få mere arbejde.
 5. 5
  Plug bryder ind i din tidsplan. Tage pauser er lige så vigtigt som opholder sig på opgaven. Hvis du planlægger din dag til at omfatte byger af produktiviteten efterfulgt af korte pauser, så vil du være langt mere fokuseret end hvis du bare tilbringe hele dagen "slags" arbejde uden at tage nogen reelle pauser.
  • Giv dig selv mindst 10 til 20 minutter at tage en pause efter hver times arbejde. Du kan bruge denne tid til at foretage en hurtig telefonopkald, reagere på en vens e-mail eller gå ud for at få en kop te.
  • Beløn ​​dig selv med pauser. Brug pauserne som en motivation til at få arbejde. Hvis du tror, ​​"Jeg kan have en lækker smoothie, når jeg er færdig med dette papir," så vil du være meget mere motiverede, end hvis der ikke er noget positivt i horisonten.
  • Brug en af ​​pauserne til at få nogle milde motion. Bare tage en hurtig 15 minutters gåtur eller gå op fem flyvninger på trapper og derefter tilbage ned, vil få dit blod går og vil gøre du føler dig mere vågen og energisk.
  • Tag en pause for at få noget frisk luft. Må ikke bruge hele dagen buret inde i dit kontor eller hjemme. Træd ud at indånde noget frisk luft, fange en formiddag brise, eller lad sollyset ramte dit ansigt, og du vil føle dig mere fokuseret og klar til at komme tilbage til arbejdet.

Undgå distraktioner

 1. 1
  Undgå distraktioner online. Internettet kan være fyldt med interessante og værdifulde oplysninger, men når det kommer til at få arbejdet gjort, kan det være en enorm tid-suck. Hvis du virkelig ønsker at få arbejde, så er du nødt til at undgå Facebook og chatte med dine venner i hele din arbejdsdag, og for at tjekke din e-mail kun et par gange om dagen, hvis du virkelig har brug for det.
  • Hvis du ser en interessant artikel, så fortæl dig selv, at du kan læse det i løbet af din planlagte pause tid - men ikke før.
  • Undgå at sende personlige e-mails, mens du arbejder. Dette vil distrahere dig, og vil normalt tage en del længere tid end du havde tænkt dig.
  • Hvis du ikke virkelig har brug for internettet til arbejde, tag dit trådløse helt. Du kan tilslutte det hver time eller to for at tjekke igen
  • Undgå online distraktioner helt tager tid. Hvis du tjekker din Facebook og e-mail hvert kvarter, starte med at tjekke det hver 30 minutter, og se om du kan arbejde op til at kontrollere det bare to eller tre gange om dagen, eller til at undgå Facebook alle sammen.
  • Hvis du har brug for internettet til at virke, så prøv ikke at holde mere end fem faner åbne ad gangen. Fokus på hvad du har brug for at læse og komme videre. Hvis du har to mange sider åbne på én gang, vil dit sind være i multi-task-tilstand.
 2. 2
  Må ikke blive distraheret af andre mennesker. Andre mennesker er en stor distraktion, uanset om du arbejder på et kontor eller et bibliotek. Lad dem ikke holde dig fra at nå dine mål. Selvom det kan være fristende at socialisere, når du er meningen at arbejde, vil dette forsinke dig ned og vil gøre dig arbejde længere.
  • Lad alle omkring dig ved, hvor vigtigt det er, at du får dit arbejde udført, uanset om du arbejder i nærheden af ​​din familie eller dine kolleger. De vil være mindre tilbøjelige til at stange i, hvis de ser, hvor engageret du er.
  • Må ikke tage personlige telefonopkald eller sms'er, medmindre der ingen er at undgå det. Fortæl dine venner og familie til at kontakte dig, mens du arbejder, hvis det er virkelig vigtigt, og du får færre meddelelser.
  • Hvis du har et studie kammerat eller en studiegruppe, sørge for alle bliver på opgaven. Du kan endda klappe dine hænder én gang hver gang folk får off opgave at tjene som en påmindelse om, hvor vigtigt det er at holde fokus.
 3. 3
  Må ikke blive distraheret af dit miljø. Ethvert arbejdsmiljø kan være distraherende, hvis du tillader det at komme til dig. Men hvis du har den rette tankegang, så kan du bruge næsten ethvert arbejdsmiljø til din fordel. Her er hvad man skal gøre:
  • Hvis du arbejder i et højt og offentligt sted, investere i nogle støjreducerende hovedtelefoner eller lytte til musik uden tekster at holde fokus.
  • Hvis du sidder ved siden af ​​en person, der taler på sin telefon, eller to venner, som højlydt engageret i samtale, bevæge sig væk fra dem, selvom du er bosatte sig i dit sted.
  • Hvis du arbejder et sted, hvor et tv er tændt, skal du ikke kigge op på det mere end en gang i timen, eller du kan blive suget i.
 4. 4
  Holde sig motiveret. Hvis du vil undgå distraktioner og fokusere mere, den bedste måde er at holde motiveret til at afslutte din opgave. Du skal skrive ned, hvorfor du er motiveret til at få dit arbejde gjort, og se ned på denne grund flere gange om dagen, for at minde dig selv, hvorfor det er vigtigt at fokusere og ikke blive fristet af en distraktion.
  • Overveje betydningen af ​​dit arbejde selv. Fortæl dig selv, at hvis du sortering papirer, er det vigtigt at give dine elever feedback. Hvis du indpakning op et projekt, så er det vigtigt for succes i din virksomhed.
  • Betragt dig selv. Hvilke personlige fordele vil du få fra at få arbejdet gjort? Hvis du studerer til en test, så vil du være i stand til at få en god karakter og øge din GPA. Hvis du forsegle en vigtig aftale med en klient, kan du være i stand til at få en forfremmelse.
  • Overvej de sjove ting, der venter, når arbejdet er udført. Mind dig selv om de sjove ting du kan gøre når opgaven er færdig, uanset om det tager en aften yoga klasse, indhente en gammel ven over is, eller at have en dejlig, afslappet måltid med din betydelige andre.

Tips

 • Prøv at gøre dit sind så meget afslappet, så de ikke tænker eller har nogen spænding om noget.
 • Motion ofte hjælper med at forbedre fokus. En 20-minutters jog ikke tage meget lang tid, og kan gøre underværker.

Advarsler

 • Den manglende evne til at fokusere er ikke altid et spørgsmål manglende motivation eller dovenskab. Visse medicinske tilstande, såsom ADHD, kan fysisk forhindre nogen fra at fokusere, så hvis du har prøvet alt for at fokusere, men intet vil holde dig fra at blive distraheret, kan du blive nødt til at søge professionel hjælp.