Wkodk

Hvordan til at tale dit sind

Det er svært at overvinde frygten for at tale frit for, hvad du mener. Men taler dit sind er en færdighed, der bruges i mange områder af livet. Her er hvordan at erobre denne genert, synkende følelse.

Steps

Hvordan til at tale dit sind. Må ikke bekymre dig om, hvordan folk ville reagere på dig at tale dit sind.
Hvordan til at tale dit sind. Må ikke bekymre dig om, hvordan folk ville reagere på dig at tale dit sind.
 1. 1
  Må ikke bekymre dig om, hvordan folk ville reagere på dig at tale dit sind. Forstå, at du har ret til at sige, hvad du vil sige. Du har ytringsfrihed, og ingen kan tage fra dig.
 2. 2
  Lad ikke aggressive mennesker skræmme dig. Når nogen stirrer på dig, blænding lige tilbage på dem og sige, hvad du har på dit sind! Ingen ejer dig eller din ret til at udtrykke dig, så lad ikke nogen tvinge dig til tavshed. Bøller stole på forventning om, at andre vil blive intimideret af deres aggressive holdninger, men det er næsten altid et bluff, der let kan vendes stående din jorden mod dem smider dem ud vagt.
 3. 3
  Forbliv rolig. Det er meget vigtigt ikke at lade dine følelser tage over helt. Husk, at dette er bare en samtale, og folk vil tænke bedre af dig, hvis du taler roligt og langsomt. Fungerende rolig gør du synes indsamlet og i kontrol, især hvis andre mennesker flipper ud omkring dig.
 4. 4
  Må ikke råbe. Råben gør ikke folk høre dig bedre. Faktisk kan det få dem til at tune dig ud.
 5. 5
  Tal tydeligt og gøre dig selv hørt, uden at skulle råbe. Tal lige højt nok, så folk kan høre din stemme og din mening.
 6. 6
  Øv at tale dit sind omkring dine venner og familie. De er de første mennesker, du skal starte åbent taler dit sind til. Selv for beslutninger, der synes små eller uvæsentligt, ligesom hvor du og dine venner skal gå til at spise til frokost, lad din mening blive hørt. Bliv en del af gruppen beslutningsprocessen.
 7. 7
  Tro på dig selv! Hvis du mener, hvad du har at sige er vigtigt, andre vil også. Selv når du ikke føler dig sikker, der handler selvsikker gør du synes cool og har styr på tingene. Hold dig til din kanoner og udtrykke dig på måder, der lader andre komme til at kende den virkelige dig, ikke den rolige, indadvendte person, at angst gør dig ud for at være.

Tips

 • Be Yourself;)
 • Øv at tale dit sind og udtrykke dig med din familie, derefter med en gruppe venner, derefter med alle.
 • Tal op, når du har lyst, men husk at respektere andre folks mening også - de har ret til at have deres egne meninger.
 • Lad folk vide, hvordan du føler om dem, men ikke være for hård.

Advarsler

 • Lad ikke nogen skræmme dig, hvis nogen forsøger, forblive stærk.
 • Må ikke være for hård ved alle, ja, sige, hvad du virkelig tror, ​​men nogle gange er der en linje, der ikke krydser det!