Wkodk

Hvordan skal man behandle med en dårlig chef

En af de vigtigste årsager til, at arbejdstagerne bliver ulykkelig på arbejdspladsen er dårlig forvaltning. En dårlig chef kan vende selv et godt arbejdsmiljø i en ubehagelig og ulykkelig arbejdsplads. De har evnen til at tildele gode eller dårlige opgaver, og i sidste ende fyre os. Denne magt ubalance er grunden et godt forhold til din chef er så vigtig. Du er ikke magtesløse til at stille acceptere en dårlig chef og har et ansvar for at sige op i et forsøg på at ændre situationen. Du skal dog erkende, at nogle chefer er bevidst dårligt, fordi de modtager ydelser, som de har ret, og du kan ses som en trussel, i hvilket tilfælde du skal vide, hvordan at forsvare dig selv.

Steps

Hvordan skal man behandle med en dårlig chef. Tag handling på én gang.
Hvordan skal man behandle med en dårlig chef. Tag handling på én gang.
 1. 1
  Tag handling på én gang. Det er meget vigtigt, at du gør noget, så snart du opdager at du er ved at blive offer for en dårlig chef.
 2. 2
  Vælg det rigtige tidspunkt til at tale og aldrig nærme sig ham eller hende i midten af et møde, eller når du ser ham eller hende på gangen. Sørg for at du er i en rolig, uforstyrret sted, så du har hans eller hendes fulde opmærksomhed, og du er rolig og fattet.
 3. 3
  Prøv at vise, hvordan hans eller hendes handlinger reducerer motivation, såre virksomhed, eller øge udgifterne. Hvis du kan, forklare de ændringer, som ville gøre arbejdsforholdene bedre, og gør for en lykkeligere atmosfære. Foreslå specifikke alternativer gør det lettere at indføre positive ændringer. Enige om at følge op på et senere tidspunkt, for at vurdere den nye situation.
 4. 4
  Ros din chef eller chefer, når de får det rigtige. Mange ledere aldrig modtage ros, fordi en eller anden måde er det fejlagtigt troede, at ros kun skal flyde fra ledere til medarbejderne. Du kan være nervøs nærmer din chef til at tilbyde rådgivning, men gode ledere er virkelig taknemmelig for konstruktiv, nyttig feedback, og vil sætte pris på enhver mulighed, de får til at lære at gøre et bedre job. Alligevel denne artikel handler om "dårlige" chefer - men når du har chancen for at give dem et godt ord, tage det. Men vær forsigtig med ikke at smigre en dårlig chef, vil det ikke blive forstået.
 5. 5
  Må ikke blive offer på ubestemt tid. Hvis du virkelig har forsøgt at gøre det arbejde mellem dig og din chef, men han eller hun ikke acceptere eller sætter pris på dine forsøg eskalere din klage til en højere ledelse. Hvis klagen falder for døve ører (eller hvis der ikke er nogen højere myndighed til at appellere til) er det tid til at flytte! Prøv at få et interview til en anden stilling i virksomheden (med nogen, du kender til at være en stor boss) eller i en anden organisation.
 6. 6
  Rådfør EEOC (gratis) eller en beskæftigelse advokat (mod gebyr), hvis du mener, du er blevet diskrimineret, og du er i et beskyttet klasse. Nogle konflikter involverer uenighed om, hvad der er lovligt. Whistleblowers, der rapporterer overtrædelser kan have juridiske beskyttelse, og kan overveje at hæve deres bekymringer uden for den normale kommandovej.
 7. 7
  Hvis konflikt fra et bedrageri for at opnå penge fra regeringen kan whistleblowers nødt til at følge særlige procedurer for at beskytte deres rettigheder. Den falske påstande Act kræver, at whistleblowers med original viden om denne form for svig være den første til at indgive deres påstand, og afstå fra at offentliggørelse af visse oplysninger om deres påstand.
 8. 8
  Husk på, at der er en forskel mellem et dårligt forhold og en dårlig chef. En dårlig chef er en, der er bevidst middelværdi eller uetisk og er ikke modtagelig for beskæftiger sig med dig på en ærlig og åben måde. I dette tilfælde, skal du være parat til at forsvare dig selv mod falske anklager, at din chef kan pålægge dig. Sørg for, at al kommunikation mellem dig og at chefen ske foran andre.

Advarsler

  1. Alle retskrav har tidsfrister, og nogle er overraskende kort. Fristen for miljømæssig whistleblowers at indgive en klage mod repressalier er bare tredive (30) dage. Nogle offentlige medarbejdere har tidsfrister så korte som ti (10) dage.