Wkodk

Hvordan man vælger et passende job position

For at finde det rigtige job for dig, vil du nødt til at regne ud, hvilken type person du er, og hvad dine interesser er. For mange ledige job, skal du bruge den rette uddannelse eller uddannelse. De fleste arbejdsgivere kræver mindst en studentereksamen, og nogle kræver en universitetsuddannelse. Men en masse jobs tilbyde på jobtræning, hvilket ville gøre det muligt for dig at ansøge om det pågældende område. Prøv at matche din personlighed, interesser, viden og alder, med en position egnet til dig.

Må ikke være bange for at vove sig ud og prøve nye ting.

Steps

Hvordan man vælger et passende job position. Overvej en position i den medicinske, dental eller farmaceutiske område, hvis du er venlig og udadvendt og uddannet eller uddannet på dette område.
Hvordan man vælger et passende job position. Overvej en position i den medicinske, dental eller farmaceutiske område, hvis du er venlig og udadvendt og uddannet eller uddannet på dette område.
 1. 1
  Overvej en position i den medicinske, dental eller farmaceutiske område, hvis du er venlig og udadvendt og uddannet eller uddannet på dette område. Andre lignende jobs omfatter receptionist, kasserer, servitrice / tjeneren eller sælger.
 2. 2
  Hvis du ønsker sådan en læge position, men mangler den uddannelse, være forberedt på flere års skole og høje studieafgifter regninger. Hvis du gør det igennem, selv om, er du stort set garanteret et job, når og hvor du ønsker, med en meget smuk lønseddel.
 3. 3
  Tjek at være en prøve model, eller kosmetisk sælger, hvis du er venlige og attraktive. Du ved aldrig, hvor langt man kan gå med et stort smil.
 4. 4
  Prøv kreative erhverv, hvis du har fået at innovativ streak. Disse kan omfatte noget i kunst, blomsterbinding, boligindretning, osv. Hvis du er kreativ og elsker at lave mad, et job i den kulinariske kunst kunne være for dig (du kan også starte din egen catering virksomhed).
 5. 5
  Embrace din energiske side ved at deltage som en øvelse lærer, personlig træner eller coach. Check-out din lokale KFUM for indstillinger.
 6. 6
  Opsøge en mere ensom job position, hvis du er genert eller lunefuld. For eksempel at køre en lastbil, VVS, tag, hus maleri, rengøring og så videre. Der er mange stillinger, som du kan prøve.
 7. 7
  Kom i en lederstilling, hvis du anser dig selv for at være en take-charge slags person. Der er en bred vifte af holdninger til at vælge fra... søge hjælp søges annoncer.
 8. 8
  Bliv en lærer eller vicevært, hvis du kan lide at være omkring børn eller ældre. Normalt er der altid ledige stillinger på disse særlige områder.
 9. 9
  Hvis du nyder at designe ting, kan du ønsker at blive en ordfører, eller gå i skole for at blive ingeniør. Du ønsker måske at tjekke nogle skoler ud, der tilbyder nat klasser, da de fleste mennesker har travlt i løbet af dagen.

Tips

 • Når du ansøger om et job, der indebærer at skrive, lad ikke det faktum, at du ikke kan skrive hundrede ord i minuttet skræmme dig væk, hvis det er tilfældet. Der er mange kontor job, der kræver lidt at skrive, og se efter nøjagtighed over hastighed... fakturering kræver ikke en masse fart.
 • Vær villig til at prøve forskellige ting, plus tænke alvorligt over, hvilken type job der passer dig. Tænk på andre, mens du evaluerer dig selv, skal du ikke sætte have en personlighedsforstyrrelse off på andre.
 • Overveje at prøve et par 'personlighed type' tests såsom Myers-Briggs Type Indicator (MBTI). Mange gratis online versioner kan findes på nettet.
 • Du kan være en person, der nyder at anvende makeup, lidt ligesom en kunstart. Hvis ja, kan være en makeup artist være "lige noget for dig gyde." Igen, søge under Kosmetologskoler på internettet for klasser. Hvis du nyder at arbejde med hud, søg under Kosmetologi. Du kan ende med at gøre makeup til nogen berømt, man aldrig kan fortælle, kan du?
 • Du kan tage en meget begrænset uddannelse og gøre underværker med det. På den anden side, kan du tage den bedste uddannelse, at penge kan købe og gøre ingenting. Du kan altid bygge videre på det fundament, der er lagt, hvis du har den rette ånd.
 • Det tager alle typer af mennesker laver alle mulige forskellige jobs for at opretholde den verden, vi lever. Vi kan alle være stolte af at tjene en ærlig dollar.
 • Hvis du er en "brushoved", kan du ønsker at komme ind Boxing, eller slutte sig militærtjeneste. Der skal arbejde noget af det ud af dig.
 • Hvis du elsker at danse, er det muligt, at med lidt træning, kan du blive en underviser i dans. Du kan endda ende op med din egen Dance Studio, hvem ved?
 • Hvis du er god til at tegne, så måske prøve lykken på tegneserie tegninger og sende dem ud til steder som Readers 'Digest eller Woman World Magazine... du aldrig vide, før du prøver.
 • Der er penge at tjene i Arts and Crafts, hvis du er dygtig på dette område. En person kan sælge deres varer til et loppemarked. Eller i forhold til at sælge dine varer, er der mange andre muligheder for at tage. Du kan ofte placere elementer i forsendelsen og sparsommelighed butikker. Hvis du er god med computere, kan du oprette din egen internet salg hjemmeside.
 • Hvis du skulle vælge at gå ind i huset rengøring, det er bedst at starte ud med at gå på arbejde for en etableret Stuepige til at lære de reb, før venturing ud på egen hånd. Naturligvis vil din løn være mindre, end hvis du holder alle de overskud. Dog vil Stuepige indrette de leverancer, i stedet for dig. Lønnen er god i alle tilfælde, alt hvad du behøver er den energi.
 • Hvis du taler meget klart og er lette at forstå, kan du nyde offentlige taler.
 • Hvis du er god til design arbejde, kan du ønsker at opsøge et felt, som du kan udøve det... såsom at sammensætte kataloger, eller laver pasta arbejde. Søge rundt for at se, hvad der er derude. Du kan muligvis prøve at designe dine egne lykønskningskort, der sidder hjemme på dit køkkenbord... det er blevet gjort før.
 • Når du søger et job position, som du aldrig har prøvet, skal du sørge for at lade din nye arbejdsgiver, at du er ivrig efter at lære.
 • Hvis du nyder polering og omsorg for dine egne negle, kan du være interesseret i at blive en manicurist eller "Nail Technician", at fancy udtrykket op. Tjek en mappe for Kosmetologskoler ved at søge på internettet eller telefonbog.
 • Hvis du er i øjeblikket arbejdsløs, overveje at arbejde for en "Temporary Agency« du kan få udbetalt, mens prøve nye typer af jobs og arbejdsmiljøer.
 • Hvis du er glad for at skrive, der er uendelige måder at bruge denne færdighed. Start med at få en Writers marked. Du kan gå på biblioteket, hvis du vælger ikke at købe en, men husk på, at bibliotekets bøger er et par år gammel.
 • Hvis du kan lide dressing op og ser smuk og har gode kontor færdigheder, med alle midler, giver kontor arbejde en prøve. Hvis du kan lide at arbejde med tal, kan bogholderi muligvis være perfekt for dig.
 • Ref. til trin # 8, tegner kræver særlige værktøjer, det samme som en maler brug et staffeli, eller en model har brug for en portefølje. Derfor et godt sted at søge efter store køber på værktøjer er at surfe på internettet... og sørg for at check-out eBay.
 • Bemærk: Denne artikel blev skrevet for at repræsentere alle vores medarbejdere, uanset hvilket job position, de måtte have. De er alle med til at gøre vores liv bedre. Deres hårde arbejde er meget værdsat.

Advarsler

 • Du behøver ikke at nyde drikke alkohol for at være en bartender. Nogle barer træne på stedet, og løn og tips er fantastisk til udgående og venlige mennesker. Dette er normalt en god nat job for dem, der har andre ansvarsområder i løbet af dagen.
 • Overvej, om du er en "morgen person" eller en "nat ugle". Er du mere tryg ved en traditionel ni-til-fem job, eller ville du foretrække at arbejde nætter og / eller weekender? Hvis du er bange for at flyve, er det bedst at opsøge en holdning, som ikke kræver rejse.