Wkodk

Hvordan man skriver en ordning af arbejdet

En ordning af arbejdet er din plan for, hvad du vil lære i løbet af hver lektion i hele det akademiske år. Det er en vital og nyttigt dokument, som du bliver nødt til at producere.

Steps

Hvordan man skriver en ordning af arbejdet. Tjek om din arbejdsplads har en proforma.
Hvordan man skriver en ordning af arbejdet. Tjek om din arbejdsplads har en proforma.
 1. 1
  Tjek om din arbejdsplads har en proforma. De kan have en særlig måde, de kan lide ordningerne i arbejde, der skal fastlagt, og / eller har en skabelon til rådighed. Dette vil gøre dit liv lettere.
 2. 2
  Tjek andre folks ordninger arbejde. Ideelt, se på en ordning af arbejdet efterladt af Deres forgænger, men hvis man ikke er tilgængelig, se på en kollegas ordning af arbejdet.
 3. 3
  Hvis du opretter en ordning af arbejde fra bunden, derefter oprette et Word-dokument og sætte en tabel i det, eller oprette et regneark. Giv dig selv 5 kolonner: Dato, Lektion indhold, Key Skills (hvis det er indlejret), Ressourcer og Assessment
 4. 4
  Begynd ved at nedbryde året i stykker. Hvor mange moduler har du brug for at undervise? Tre moduler nedbrydes pænt ind i et modul pr sigt. Tillad dig selv et par uger i slutningen for revision og evaluering - eller spil. Tillad en uge på start for indledende stuff.
 5. 5
  Indenfor hvert modul, nedbryde i yderligere bidder. Fx kan du nedbryde en Sociologi modul om The Family i følgende stykker:
  * Fødsler & barndommen
  * Historie af familien
  * Feministiske synspunkter
  * Funktionelle synspunkter.
 6. 6
  Beslutte, hvor længe du har brug for hver af disse bidder. Hvis ovenstående modul varede et semester, så du ville have omkring 2-3 uger pr luns.
 7. 7
  Nu inden for hver bid, beslutte hvilke erfaringer, du kunne gøre. Prøv at tilbyde en bred vifte af praktiske, teoretiske, gruppearbejde, single arbejde og lærerstyret arbejde. For luns om ægteskab og skilsmisse, kan du have:
  o Lærer forklarer teori og studerende tager noter
  o Find lærebøger om ægteskab og skabe plakater ved hjælp af oplysningerne
  o Brug internettet til at producere foldere
  o Skriv quizzer / krydsord for hinanden
 8. 8
  Gør dette for hver bid, og for hvert modul, og udfylde de skelettet ind i 'lektion indhold "kolonnen på dit dokument.
 9. 9
  Nu tænker, hvilke ressourcer, du behøver. Lærebøger? Stor papir og filt tips? Computere? Skriv disse i Resources kolonne.
 10. 10
  De centrale nøglekompetencer (i England) består af:
  - Kommunikation
  og disse kan have til at blive indlejret i din studieordning. i Family eksempel kan se på de officielle statistikker tæller som Anvendelse af nummer, kan drøftelser eller essay arbejde tælle som kommunikation, og ved hjælp af computere er din IKT.
 11. 11
  Glem ikke, at du forsøger at fremme ligestilling og mangfoldighed gennem din undervisning, og omfatter, hvordan du vil gøre det på tværs af sessioner på dit kursus (e g tværkulturelle casestudier.. Afbalancerede eksempler fra forskellige kulturer, herunder handicappede og en balance på køn).
 12. 12
  Vurderingen Kolonnen kan fyldes med hvordan du vil vide, efter hver lektion, at oplysningerne er sunket i. Dette kan være gennem Q & A, skriftlige prøver, ved at læse deres plakater eller ved at lytte ind til deres samtaler.

Tips

 • Gør dit arrangement med arbejde på en computer, så du kan flytte tingene rundt og klippe og indsætte nemt.
 • Prøv at balancere tingene ud, så du ikke behøver to uger notatskrivning, derefter to ugers plakat-making. Det er bedre at have både en uge.