Wkodk

Hvordan bliver en hånd model

Har du nogensinde fået at vide du har store hænder, eller at du skal være en hånd model? Det er ikke så let som de fleste ville tænke, men hvis du spiller dine kort rigtigt, kan du få betalt for at vise dine cifre!

Steps

Hvordan bliver en hånd model. Evaluer dine hænder objektivt.
Hvordan bliver en hånd model. Evaluer dine hænder objektivt.
 1. 1
  Evaluer dine hænder objektivt. Er dine fingre lang, dine hænder smalle? De er begge vidunderlige tegn på, at du har god leder hænder.
  • Må ikke antage, at bare fordi dine hænder ser bedre end nogle af dem, du ser i annoncer, at du er hånd model materiale. Det er ikke ualmindeligt for studierne til at bruge hænderne på en person på personale i en snæver vending, og mens denne person ikke kunne have model hænder, studiet sparer tid og penge ved at bruge dem. Eller nogle gange er barsk på hænderne, så det kan være smigrende for produktet. Med andre ord, er at have pænere hænder end dem, du ser i annoncer ikke en indikator for hånd modeling succes.
  • Sørg for at du har en glat, jævn teint. Må ikke antage makeup vil, ja, gøre op for dine ufuldkommenheder. Modermærker, fregner, modermærker, ar, skæve fingre og uregelmæssigt formede negle vil alvorligt begrænse dine fremskridt som en hånd model. Vær særlig opmærksom på din tommelfinger, det vil spille en stor rolle i mange hånd skud, så det skal være godt ud.
  • Undersøg bagsiden af ​​din hånd. Hvis du er en kvinde, det skal være smalle.
  • Er dine hænder konstant? Kan du holde et objekt i en længere periode uden skæve på noget, og uden at ryste? Enhver bevægelse vil udmønte sig i uskarpe billeder, så hvis du opdager, at du ikke kan holde dine hænder stabil, måske modellering ikke være den bedste brug for dem.
  • Shooting TV-reklamer kan være meget lange dage. A: 30 sekunder spot kan tage op mod 12 timer at skyde, og du skal være klar på alle tidspunkter og parat til at gøre tage efter at tage små tiltag. Tålmodighed og evnen til altid at ramme din mark kan være den vigtigste. Når kameraet og lys er indstillet, skal du være i stand til at indstille produktet ned i nøjagtig samme sted igen og igen.
 2. 2
  Pas på dine hænder. Hvis du tror, ​​dine hænder har fået, hvad det tager, behandle dem som aktiver.
  • Besøg en manicurist at gøre dine hænder ser deres bedste. Til sidst, kan du regne ud, hvordan man får dem til at kigge godt selv.
  • Har en ordentlig kost og drikke nok vand, så din hud er sund. Desuden kan nogle vitamin ubalancer vise sig som uønskede hvide pletter på dine negle.
  • Moisturize dine hænder på en regelmæssig basis. Nogle hånd modeller endda sove med handsker på natten. Du kan anvende lotion og derefter bære latex handsker til at gøre dine hænder ekstra blød.
  • Hold dine negle trimmet og rene. Ideelt set bør du altid arkivere dem og aldrig klippe dem.
  • Undgå at ridse, brændende, eller oprette eventuelle mærker på hænderne.
 3. 3
  Opret en portefølje. Selvom du måske ønsker at overveje at få professionelle fotografier ved hjælp af en høj kvalitet digital kamera kan få dig i gang med kvalitet søger fotos.
  • Lær fælles hånd udgør. Undersøgelse magasin-annoncer og reklamer for at se, hvordan hænder udgør, og bevæge sig. Efterligner dem rejser og bevægelser for din portefølje.
  • Medtag mindst ét ​​foto viser dit ansigt, så hvis de har brug for et skud, der omfatter en persons ansigt, vil de overveje at du (og også så de kan genkende dig, når de mødes dig).
  • Medtag en straight på skud af bagsiden af ​​dine hænder og de håndfladerne.
 4. 4
  Kontakt velrenommerede modelbureauer. Fortæl dem, at din specifikt er interesseret i hånd modellering og anmode om en samtale. Nogle agenturer kan have en separat afdeling for hånd modellering, men mange vil ikke. Fortæl dem, at du har en portefølje, og hvis de spørger om det er professionelle, være ærlig, men angive, at de simulerer professionelle annoncer. Være høfligt vedholdende, indtil du får et interview.
 5. 5
  Se godt ud for interviewet. Selvom du modellere dine hænder, du stadig ønsker at afgive et professionelt indtryk, og det betyder ser pæn og nice. De kan sende dig ud på opkald (flere interviews) til sidst, og de vil have dig til at repræsentere dem godt. Hvis alt går vel, vil de sende dig til at gøre prøvebilleder med en lokal fotograf til at se om du har fået, hvad det tager.

Tips

 • Må ikke over-moisturize, det gør dine hænder ser fedtet og kan være en stor turn-off for potentielle arbejdsgivere.
 • Fotografer er altid på udkig efter nye skud ideer, så hvis du har et foto koncept, skal du sørge for at dele det i dine fotos.
 • Hvis det viser sig, at du ikke er egnet til at være en hånd model, overveje de andre modellering nicher. At lære at blive en model begynder med at vide, hvor du passer ind bedst.
 • At få høj kvalitet shots prøv at kontakte den lokale college for at melde sig frivilligt til fotografering studerende i bytte for kopier af udskrifter.

Advarsler

 • Må ikke blive afskrækket, hvis du får at vide, du ikke "passer regningen"