Wkodk

Hvordan man laver en militær omhu pakke

Hvis din søn, datter, ven, ægtefælle, kæreste eller kæreste går på en oversøisk deployering, og du ønsker at gøre en pleje pakke til hende eller ham, så læs videre. Denne artikel vil forklare hvordan man laver en, og hvad du kan & kan ikke lægge i det.

Steps

Hvordan man laver en militær omhu pakke. Køb en almindelig brun mailing kassen.
Hvordan man laver en militær omhu pakke. Køb en almindelig brun mailing kassen.
 1. 1
  Køb en almindelig brun mailing kassen. Sørg for, at kassen er den rigtige størrelse - du ikke ønsker, at kassen er for lille eller for stor. (Når mailing fra USA gå til www.usps.com og gå til forsyninger og klik på fast sats. Du vil finde faste kasser til APO / FPO adresser. Disse er for tropper i udlandet, og vil sende dig disse bokse gratis. forsendelsesomkostningerne for den faste sats er normalt billigere end forsendelse efter vægt, afhængigt af hvad du sender.)
 2. 2
  Sørg noget, du planlægger at sende (tandpasta, sanitizer osv.) er i rejse-size tilbehør. Det vil være meget lettere for marinesoldater at bære rundt med dem.
 3. 3
  Tape kassen op virkelig godt, når du er færdig. Hvis du tager boksen til en lokal eller ikke-militær posthus, kan du enten blive afvist (som de ikke sender til PO), nødt til at betale et gebyr, eller har brug for at udfylde en told-formular. Du vil også nødt til at udfylde en told-formular, hvis taget til en militær posthus.
 4. 4
  Find en servicemember adresse. Husk at skrive det korrekt. Brug dette format:
 • (Navn): SSGT. GI Joe;
 • (Gade / Box): 1. Grenade Repair Co
 • 123 Dud Testing Btn
 • (By, stat, Zip) APO, AA 32145

Forberedelse

 1. 1
  Finde ud af, hvad din servicemember ønsker - Selv hvis de ikke bruger det, eller foretrækker ikke at - De har tendens til at give det til en anden servicemember der gør, så du skal ikke bekymre dig, hvad du lægger inde (Bare en note, at der er kvindelige Servicemembers. oversøisk også.)
 2. 2
  Køb tandpasta i rør, men køber sanitizer i en kande på Wal-Mart, K-Mart, Costco, eller hvor som helst, der sælger ting i voluminøse mængde. På den side, købe masser af lotion rejse solgte flasker tomme i butikkerne, der er nævnt ovenfor, eller på en dollar butik eller sort / discountbutik.
  • At fylde alle de tomme lotion rejse flasker, du har købt, tage dækker off og sprøjte eller tragt sanitizer i flaskerne. Du bør få omkring 6 til 8 (eller lidt mere) flasker med en god størrelse sanitizer kande.
 3. 3
  Kig efter de billigste behov: snup en håndfuld 5€ tandbørster, rejser medicin såsom Tylenol pakninger, generisk mærke ting, osv. Generiske vaskeklude er vigtige, da de bruger dem til rengøring selv og deres våben.
 4. 4
  Tænk på ting, som en marine ville nyde, mens i barnesenge eller deres sovende område. Bil, sport og gaming magasiner er fremragende. Rejser spil, kuglepenne, papir, notesbøger, kuverter og ekstra telekort er stor for kommunikation. De behøver ikke frimærker, fordi de kan sende breve tilbage til staterne gratis. AA-batterier er en topprioritet element, da de bruger det til cd-afspillere, andre bærbare poster, lommelygter, og alt andet, der kræver batterier.

Gøre kassen

 1. 1
  Sætte alting i ziplock baggies. Dette er for at undgå sand og andre ting komme i stuff. Det hjælper også militæret, da de til gengæld bruge baggies til andre formål.
 2. 2
  Sikker og andre slik meget godt før du sætter det ind i feltet. Hvis du sender mad som disse, så sørg for du planlægger at sende den så hurtigt som muligt.
 3. 3
  Wrap bærbare computere og andre meget vigtige værdigenstande i bobleplast et par gange og tape det op meget godt.
 4. 4
  Send diverse emner (f.eks q-tips) i deres oprindelige emballage.

Begrænsninger

 1. 1
  Label alt, især hvis du opretter tandpasta og sanitizer flasker. Marines dele & give ud elementer, så skal du ikke lade beslutter at dem.
 2. 2
  Undgå noget, der kan smelte. Irak kan få op til 120 grader Fahrenheit eller højere.
 3. 3
  Sørg for, at pleje pakker holde vurderet PG-13 eller lavere. Lad alle "personlige" situationer mellem dig og din partner, når de kommer hjem. Det betyder udelade alle voksne kun elementer ud af det.
 4. 4
  Efterlad alle skarpe og farlige genstande ud - Alle kasser inspiceres. Prøv ikke at sætte lotion, sæber og toiletartikler, der har aroma og mad i samme boks. Du ønsker ikke din Servicemember at få cookies, smag ligesom mund lotion.

Tips

 • Tjek www.anysoldier.com eller www. anymarine.com for mere information og servicepeople at sende pakker.
 • Hvis børn er i familien, har dem gøre kunst og sætte det ind i feltet. Alt gør fædre eller mødre smil.
 • Hvis en marine anmoder et stykke militær gear, ligesom handsker, briller, ørepropper osv., at de glemte derhjemme eller ikke leveres på PX, kan du sende og opfylde deres anmodning.
 • Gør pleje pakker, centreret omkring helligdage! Jul cookies, fyldte dyr kaniner til påske, Valentine hjerter,... mulighederne er uendelige!