Wkodk

Hvordan man lærer at tale spansk

Spansk (Español, Castellano) er en Romance indoeuropæiske sprog relateret til latin, italiensk, fransk, portugisisk, catalansk, occitansk, Ladino og rumænsk, og stærkt markeret med ordforråd fra arabisk og Indigenous europæiske sprog. Spansk er det officielle sprog i 20 lande verden over såvel som officielt sprog i FN, EU, NATO, og flere andre internationale organisationer.

Lær spansk og blive tosprogede eller flersprogede kan have mange fordele, såsom at udvide din bevidsthed, der forbinder dig til andre kulturer og folkeslag, og giver dig mulighed for at kommunikere med spansk-højttalere til enhver tid. Men det er ikke altid en nem proces. Der er mange ting at overveje, såsom grammatik, ordforråd og mange andre punkter.

Denne artikel vil hjælpe dig med at overvinde disse udfordringer og blive flydende på ingen tid!

Steps

Hvordan man lærer at tale spansk. Find en pædagogisk ressource.
Hvordan man lærer at tale spansk. Find en pædagogisk ressource.
 1. 1
  Find en pædagogisk ressource. (Måske et kollegium osv...) Du ønsker at lære noget nyt, så du har brug for noget, hvorfra man kan lære det. Tag et kursus, skal du finde en lærer, tjekke en bog, eller erhverve et lydprogram.
 2. 2
  Opbyg dit ordforråd og udvikle grundlæggende grammatik færdigheder. Huske nye ord og deres udtaler. Sig en sætning et par gange, og derefter oversætte det til spansk, og gentag den oversatte udgave. Du internalisere lyden, struktur og betydningen af ​​spanske sætninger. Selv hvis du glemmer et bestemt ord eller en sætning senere, vil du bevare sin fortrolighed.
 3. 3
  Tænk på spansk. Ved at udvide dit sind til et andet sprog, vil du accelerere indlæringsprocessen. Når du støder vanskelighed ved at tænke på spansk, vil du belyse for dig selv dine problemområder (ordforråd, grammatik, osv.).
 4. 4
  Brug sproglige slægtskab. Der er zillions af engelsk-spansk sproglige slægtskab derude. Alt, hvad der holder dig fra ordbogen, mens du lærer spansk eller et andet sprog, vil inspirere dig.
 5. 5
  Udsætte dig selv for spansk. Lyt til spansk musik (Reggaeton, latin og Salsa, for eksempel) eller se spansk tv. Prøv at forstå, hvad der bliver sagt. Ved at lytte til musik på et andet sprog, vil det blive mere flydende i dit sind, og også gøre dig bekendt med accent og ordforråd af dette sprog.
 6. 6
  Lær om de spanske kulturer. Sprog eksisterer i en dialog med kultur, så visse udtryk og mentalitet er uløseligt bundet til kulturelle oprindelse. Studiet af kulturen, kan også hjælpe med at forhindre sociale misforståelser.
 7. 7
  Vælg et specifikt spansk variant for avancerede studier. Hver spansk-talende land har en anden accent, anderledes slang, og nogle gange endda forskellige ordforråd. For eksempel er chilensk spansk meget forskellige fra mexicanske spansk, fra den spanske Spanien, og selv argentinsk spansk (selvom Chile og Argentina er geografisk tæt på, en argentinsk rejser til Chile sandsynligvis ikke ville forstå mange ting, som en chilensk normalt ville sige). Som du fremskridt i din spanske sprogfærdighed, kan du finde det nyttigt at vælge én smag for at lære i særdeleshed. Det kunne være forvirrende, hvis din undervisning hele tiden skifte mellem ord betydninger og udtaler for hvert land. Og hvis du ikke ved, hvilken der skal bruges bare bruge den neutraliserede spansk, Standard Spansk [].
 8. 8
  Tal i spansk med andre, der kender sproget, så ofte som muligt. Øvelse gør mester.
 9. 9
  Gå til en spansk-talende land til ferier eller service ture. At være omkring mennesker 24/7, der taler sproget hjælper gevaldigt.
 10. 10
  Som nævnt tidligere, vil lytte til spanske sange, ser spansk tv-shows mv. Også hjælpe dig med at forbedre dit spanske. Alejandro Sanz, Shakira og Enrique Iglesias er nogle gode spanske sangere.

Tips

 • Læse, læse, læse! Dette er den bedste måde at blive dygtige til et sprog, fordi læsning dækker mange aspekter af et sprog-ordforråd, grammatik, populære fraser og udtryk. Læsning over dit niveau kan være vanskeligere endnu mere givende end at læse på eller under dit niveau.
 • Selv om der er mange ord i det spanske sprog, er det kun omkring 500-1,500 ord brugt i aktive ordforråd, eller konversation ordforråd. Således medmindre du søger at blive en spansk digter, behøver du ikke huske alle ordene i den spanske ordbog.
 • Ved at lære et andet sprog, engagere dig din hjerne på en måde, der udvikler nye neurale forbindelser, hvilket resulterer i forbedret hukommelse, kreativitet og generel mental funktion.
 • Hvis du har nogen spansk-talende venner, øve dine færdigheder med dem regelmæssigt.
 • Giv stor opmærksomhed på udtale spansk, som det er beregnet til at blive udtalt, ligesom den måde 'b' og 'd' udtales forskelligt i starten og midten af ​​et ord. Hvis du har et godt øre, kan du bevidst ændre din accent at tilnærme en mindre slagtet accent.
 • Øv alle fire elementer i sprogindlæring. At lære et nyt sprog, er du nødt til at praktisere læsning, skrivning, lytte og tale. Sørg for at du bruger tid på hver enkelt af disse aspekter af sprogindlæring.
 • Mange ord i ét latinsk sprog (italiensk, spansk, fransk, osv.) er helt svarer til ord i et andet sprog. Lær reglerne for omregning mellem sprog (f.eks engelske ord der ender på "-IBLE" som "muligt", er de samme på spansk med kun en ændring i udtalen). Lige fra simple konverteringer, du allerede har et spansk ordforråd på 2.000 ord.
 • Enkel sætning fragmenter kan strengen sammen for at danne komplekse sætninger. For eksempel: "Jeg ønsker at spise" og "Jeg er sulten" er meget enkle, men de kan kombinere med lille ændring til at sige, "Jeg ønsker at spise noget nu, fordi jeg er sulten."
 • Regnskabsmæssig en instant elektronisk oversætter kan være ganske nyttigt, når de forsøger at tænke på spansk og bekræfte din nøjagtighed.
 • Udvikle og hæve dine selv-forventninger. For eksempel tage sætninger fra en normal samtale eller en yndlingssang og forsøge at omsætte dem til spansk.
 • Når huske verber med en visualisering, skal du bruge endelser-ar,-er og-ir med aliaser. For en-ar udsagnsord, indarbejde en A formet trappestige i billedet. For-er omfatter kronen af E Lizabeth R Egina. For-IR verber, omfatter en disembodied øre, da dette er hvad bogstaverne lyde som. Så verbet »at tage 'er' tomar '. Tænk på en ven ringede Tom klatring 'langt op A formede stigen til at tage nogle æbler. Du ved nu, hvordan man huske verbet, og for at vide, hvad slutter det har.
 • En klasse med en god lærer er altid anbefales sammen med viljen til ikke kun at lære sproget, men være mesmorised af den kultur.

Advarsler

 • At lære et nyt sprog kræver tid og engagement. Med andre ord får du, hvad du putter i den. Snarere end at få frustrerede, have det sjovt at lære det!
 • Sørg for at du ved, hvad du siger. Hvis du hører noget på TV ikke bare sige det. For alle du kender, kan det være noget stødende!
 • Forskellige dele af verden varierer i spanske udtaler, hverdagssprog, udtryk og accenter.