Wkodk

Hvordan laver gode hotelværelse kaffe

Billede dette scenarie: du er på farten, og du indånder et lettelsens suk, når du ser, at din har en kaffemaskine venter på dig. Men når du går til at brygge en kop til at nyde i privatlivets fred for dit værelse, du finder, at slutresultatet er helt... skuffende. Faktisk kunne brygge din egen kop kaffe i dit hotelværelse være mere økonomisk og omkostningseffektivt, men kan ikke altid være op til kaffe kvalitetsstandarder, som du forventede. Før du hastighed ned til den lokale kaffebar dog, og ødsle anden brøkdel af hvad der kunne være din på en latte, så prøv disse tips og tricks til bedre hotel kaffe.

Steps

Hvordan laver gode hotelværelse kaffe. Kør vand først igennem kaffemaskinen, inden brygning med faktisk kaffe.
Hvordan laver gode hotelværelse kaffe. Kør vand først igennem kaffemaskinen, inden brygning med faktisk kaffe.
 1. 1
  Forstå, hvor mange kaffemaskiner kommer til kort.
  • Nogle kaffemaskiner ikke fordeler nok watt til varmelegemet, og undlader at nå den ideelle kaffebrygning temperaturområdet 195-205 grader Fahrenheit eller 90,5-96 grader Celsius.
  • Et andet problem er, at når kaffemaskiner tager for lang tid at brygge kaffe, kan det resultere i bitre og barske smag. Ideelt set bør processen kun tage 6 minutter.
 2. 2
  Kør vand først igennem kaffemaskinen, inden brygning med faktisk kaffe. Dette vil gøre det muligt kaffemaskine til at varme op, som vil hjælpe vandet komme tættere på dette ideal brygning temperatur. Når det er gjort, hæld det varme vand lige tilbage i kaffemaskinen og straks køre det igennem igen, denne gang med kaffe.
 3. 3
  Tilføj en knivspids salt. Faktisk er der kun et par korn nødvendig. Smide i en lille smule salt med kaffegrums vil nedtone den bitterhed, og kan bringe mere af kaffens bedre smag. Nogle mennesker tilføje det efter koppen er brygget. Hvis du er skeptisk, eller bekymrede ender med en salt kop kaffe, følge alle de andre trin, og kun tilsættes salt, hvis kaffen efterlader noget at være forpasset, drys en lille smule, smag og tilføje mere salt som nødvendig. Det kan tage lidt eksperimenteren for at finde ud af, hvor meget salt der er behov for at "pynte" en kop kaffe, og det kan variere efter mærke og kaffemaskine.
 4. 4
  Hoppe pistolen. Sæt en timer. Når omkring 6 minutter er gået, skal du trække potten (eller glaskanden) af brænderen og tjene, hvad kaffe allerede gjort. Sæt et krus i potten plads, således at den resterende del af kaffen bliver gjort (som sandsynligvis vil være temmelig barsk, og værdig dumpes) ikke drypper overalt. Dette afskærer brygprocessen før kaffen bliver bitter. Selvom du ikke vil have så meget kaffe, mindst det vil være god kaffe, og du kan altid starte et nyt parti.
  • En anden mulighed er at bruge kun halvdelen af ​​den mængde vand til brygge (hvilket forkorter brygning tid), hvorefter der tilsættes varmt vand til kaffe bagefter for at fortynde den. Afhængigt af hvordan du får det varme vand, kan dette resultere i lunkent kaffe.
 5. 5
  Drik straks. Efterlad ikke brygget kaffe i potten eller glaskanden på brænderen. Hæld den ud i et krus eller en kop, så snart den er færdig, og start nipper før kaffen begynder at smage som varmt aske!

Tips

 • Bruge aftappet vand for at fjerne klor smag.
  • Hvis du ikke har flaskevand, og derefter sætte vand i karaflen natten før og lader låget og lyset i badeværelset. Overnight, vil luft og lys reducerer klor lugt og / eller smag.
 • Må ikke bruge disse Styrofoam kopper leveret til dig på hotelværelset. Disse kan ofte være bristepunktet, når det kommer til en ordentlig kop kaffe. I stedet anmode receptionen for en keramisk krus eller, hvis du er den eneste ene bliver serveret, kan du bruge karaflen fra kaffemaskinen selv. Det er typisk en "4 kop" - som faktisk er 2 gode store krus.
 • Disse instruktioner kan også være nyttigt, hvis du har en dårlig kaffemaskine derhjemme, eller hvis du har et stash af dårlig kaffe at arbejde igennem.
 • Hvis kaffen ikke er stærk nok, så prøv at sætte både den almindelige posen og decaf taske i kurven, eller spørg i receptionen for en ekstra pakke eller to af regelmæssige.
 • Kvaliteten af ​​frie hotel kaffe ofte lader meget tilbage at ønske. Hvis du medbringer en lille pakke af dine foretrukne kaffe fra hjemmet, vil du være et skridt tættere på en sjovere bryg.
  • Bedre endnu, bringe dine egne friskmalede bønner og en en-cup drop apparater og filtre, der passer over et krus, så varmen aftappet vand i kaffemaskinen og hæld det over din egen kaffe.
  • Sætte et strejf af kanel eller muskatnød i kaffe, før det er brygget kan sætte en gnist af liv i selv forslidt motel kaffe pakker.

Advarsler

 • Sørg for, at kaffemaskinen er ren før brug. Hvis du er i tvivl, rense og vaske kaffemaskinen dig selv i en grundig måde. Sandheden er, er hotellets kaffekander rengøres sjældent, og folk har været kendt for at gøre dårlig ting i dem.
 • Hvis kaffekande har en mørk, rødlig-orange plet, kan det har været brugt til at brygge metamfetamin, og den resulterende kaffe kunne være farligt for dit helbred. Hvis der er en kemisk lugt i rummet, det er en anden rødt flag.