Wkodk

Hvordan søger du modelbureauer

Selvom det er helt muligt at være en freelance model og stadig have en stor karriere, underskrive til et agentur kan give dig adgang til en masse flere støbegods.

Steps

Hvordan søger du modelbureauer. Forskning agenturer i det område, du ønsker at modellere i.
Hvordan søger du modelbureauer. Forskning agenturer i det område, du ønsker at modellere i.
 1. 1
  Forskning agenturer i det område, du ønsker at modellere i. Du kan gøre dette ved at kontrollere gennem din telefonbog eller ved hjælp af en søgemaskine på internettet.
 2. 2
  Find ud af hvad hvert enkelt agentur ønsker. Masser af agenturer i dag har nu hjemmesider, men der er andre, der kan du nødt til at ringe for at finde ud af, hvad de ønsker. Kig ind i de typer af modeller, de repræsenterer. Kig ind de betingelser, de foreslår. Find ud af hvilke billeder de ønsker.
 3. 3
  Få nogle forberedt fotos. Medmindre de er anført, vil agenturer ønsker at se mindst én leder skudt og én krop skud. Mens du behøver ikke at have disse gjort professionelt, hjælper det at have nogle taget specielt til det formål at sende dem ud til agenturer. Hvis du ikke har råd til eller ikke ønsker at have billeder taget professionelt, har en ven at tage nogle billeder af dig eller bruge et pasfoto booth til hovedet skud.
 4. 4
  Forbered et følgebrev, og hvis du har nok tidligere erfaringer, en kort cv. Følgebrevet skal gøre et notat af dine afgørende statistik (som i højden, kjole størrelse, buste, talje og hofte målinger for piger indersiden af ​​benet måling, hvis du kender det og skostørrelse) og forklare, kort, hvorfor du ønsker at være en model og hvorfor du tror, ​​du har hvad det kræver. Dit CV bør indeholde ting som tidligere modelarbejde, forbi handler arbejde og enhver drama / dans uddannelse, du har haft i fortiden.
 5. 5
  Forelægge agenturet, men sørg for at gøre dette den rigtige måde. En masse af agenturer vil nu modtage e-mail-indlæg, men tjekke med dem på forhånd, at de gør det. Du kan være bedre tjent med almindelig post alligevel-agenturer modtage en masse junk e-mail og nogle indrømmer at miste nye model applikationer på grund af rodet indbakker!
 6. 6
  Forbered dit interview, hvis du får en. Øv dit foto ansigt foran et spejl, øve din tur og bladre gennem blade for at få en idé om, hvordan modellerne udgør.
 7. 7
  Vide, hvordan at acceptere afvisning. Hvis du har ventet en måned og stadig ikke hørt noget, kan du roligt gå din ansøgning ikke har været en succes. Hvis ingen har accepteret dig, skal du gentage processen. Hovedparten af ​​agenturer har ikke noget imod du igen anvender (i virkeligheden, sikkert en masse agenter har glemt din første applikation med i fem minutter af besluttet at afvise det!) Forudsat du venter en anstændig periode mellem applikationer. Læs agenturets hjemmeside for at se, om det nævner noget om re-anvendelse. Hvis det ikke sker, skal du vente mindst seks måneder. Men ikke begå de samme fejl igen. Ændre dit look. Tone op. Få professionelle fotografier gjort. Freelance for en vis erfaring i-mellem applikationer. Anvend på forskellige kontorer. Re-arbejde din følgebrev. Ansøg via mail i stedet for e-mail. Uanset hvad du mener kan have holdt dig tilbage sidste gang, ændre det denne gang!

Tips

 • Vis interesse og entusiasme i branchen, især hvis du forsøger at være en messe eller salgsfremmende model (to områder af industrien, hvor personligheden virkelig tæller).
 • Mindre er mere, når det kommer til fotografier. Hvis du sender i mere end seks, er du sandsynligvis spilder din tid. Hvis du har problemer med at vælge, så spørg venner og familie om hjælp. Hvis du havde dine fotos taget professionelt, kan du bede fotografen om hjælp også.
 • Hvis du vil have tingene til at ændre sig og blive bedre, bør du gøre, hvad du aldrig gjorde!
 • Forblive positiv. Ud over det faktum, at andre mennesker kan lide at være omkring positive, glade mennesker, tager det kun én god agent til at starte din karriere, men at finde et bureau, der siger "ja" kan betyde at gå igennem en masse "nej" s første. Men at være blinde for de faktiske forhold er ikke godt. Sæt dig en tidsfrist (sige 18 måneder eller to år). Hvis du stadig ikke har brudt ind modellering ved udløbet af denne periode, kan det være værd at acceptere, at det er bare ikke den rigtige karriere for dig.
 • Det gør ikke ondt at give det en go. Hvis modellering er noget, du har altid undret mig over, forsøge at sende dine billeder til et par agenturer. Du behøver ikke at fortælle nogen, hvis det ikke virker, og du kan bare blive overrasket over resultaterne.

Advarsler

 • Må ikke anvendes til agenturer, du kender, er ikke egnet til dig. For eksempel, hvis en agentur, at det kun vil se på modeller over 5ft7 og du er 5ft2 er der ikke meget mening i at anvende der. Hvis du ønsker at gøre mode modellering og agenturet udelukkende repræsenterer glamour modeller, ikke gælder der. Du er bare spilder deres tid og din egen tid, hvis du gør.
 • Må ikke få sjusket med din følgebrev og cv. Kontroller for stavefejl.
 • Må ikke være negativt om den industri eller en koncert - du ved aldrig, hvem der kan høre dig tale dårligt og rygtes. Tjek denne artikel fra en egentlig modelbureau blog for at lære mere om, hvad man ikke skal gøre, hvis du er en stræber model.
 • Vær på vagt over for enhver agentur, der ønsker at logge dig uden at møde dig først. Ni gange ud ti, er de formentlig ikke en reel agentur.
 • Undgå herunder ting som skole eksamensresultater på dit cv. Hvis det ikke er relevant for modellering, udelade det.