Wkodk

Hvordan bliver en freelance skribent

Hundredtusinder af skriftligt muligheder eksisterer. Gøre de fleste af dem er, hvor kunsten af ​​freelancer virkelig kommer i spil. En freelance skribent er en person, der skriver uden at være tilknyttet en enkelt virksomhed eller enhed, men fungerer som en lille virksomhed eller en selvstændig entreprenør.

Det er muligt at være en fuldtidsansat freelance skribent tjene til livets ophold, eller for at være en del tid freelancer supplere en regelmæssig indkomst. En anden rolle er simpelthen at gøre det for sjov eller for at opbygge en bredere portefølje af færdigheder. I denne artikel får du det grundlæggende om, hvad det tager at lette din vej ind i freelance skriftligt som en karriere eller hobby.

Steps

Hvordan bliver en freelance skribent. Være behageligt at kommunikere.
Hvordan bliver en freelance skribent. Være behageligt at kommunikere.
 1. 1
  Være en god. Det kan virke indlysende, men der er en betydelig gruppe af mennesker, der tror, ​​at de kan skrive, men når de forsøger det, deres mangel på originalitet, god grammatik og selvdisciplin bevise det modsatte. Vær sikker på, at du er fortrolig med at skrive, at det er et medie, hvor du kan udtrykke dig selv med lethed og klarhed, og at det er noget, du ikke noget imod at gøre næsten hver eneste dag i dit liv uden pusterum. Hvis du ikke allerede har skrive kvalifikationer overveje at gøre en universitetsuddannelse i journalistik eller engelsk, eller tage en workshop, så du er i det mindste klar over de store krav skriftligt, og den anvendte terminologi. Selv hvis du allerede har en grad i en ikke-skriftlig relateret kursus, kan du finde det nemmere at enten få en skriftlig eksamen eller for at få en entry-level job som tekstforfatter eller redaktør i et felt relateret til, hvad du er uddannet i.
  • Beslut, om du foretrækker fiktion eller non-fiktion eller måske endda begge dele. Non-fiktion er meget lettere at sælge end fiktion, så have dette i tankerne, når du foretager dit valg. Hvis du skriver for sjov, har du mere spillerum til at eksperimentere, selv om.
  • Beslut, om du ønsker at skrive for et levende, for ekstra penge, eller for sjov. Årsagen til din freelance skriftligt vil påvirke den tilgang, at du tager til at køre din freelance operation. Husk på, at behandling af freelance skriftligt som en fuld tid indkomst vil kræve en masse hårdt arbejde og oprettelse af dig selv i den niche, så være parat til at sætte i indsats og tid.
  • Hvis du allerede har kvalifikationer fra en til et eksamensbevis, altid gøre brug af disse til at støtte din ekspertise. Disse er yderst hjælpsomme i en konkurrencepræget verden, hvor mange mennesker søger den samme ting, men som ikke har de kvalifikationer til at skille sig ud.
 2. 2
  Være behageligt at kommunikere. Medmindre du ønsker at være eremit romanforfatter lever i fattigdom, er du nødt til at nå ud til andre mennesker som en freelance-skribent. Du bliver nødt til at være parat til at markedsføre dig selv, at tromle virksomhed, og til at jage kundeemner. Du bliver også nødt til at være glad for at vende rundt arbejde hurtigt og i overensstemmelse med kundens eller arbejdsgiverens behov og forandringer, og alt dette kræver god forhandling og interaktion færdigheder. Heldigvis kan meget af dette ske via e-mail, hvilket betyder, at du kan stole på at skrive at forbinde men det betyder du skal være parat til at sætte dig selv derude og ikke bare sidde om at vente på kundeemner.
  • Som en del af dette, vil du nødt til at vide, hvordan man skriver en forespørgsel brev. En forespørgsel brev forklarer konceptet af, hvad du agter at skrive, sammen med en meget kort forklaring af din erfaring og kvalifikationer. Dette brev har til at sælge din idé til en redaktør, blog ejeren eller website operatøren og vil blive en fast del af din værktøjskasse. Jo før du er fortrolig med det, jo bedre.
 3. 3
  Indse, at dreje en kreativ lidenskab til et job kan lægge en dæmper på din entusiasme. Ligegyldigt hvor meget du elsker at skrive, vil der være lejlighedsvise skriftligt job, som du vil hader at gøre. I denne situation skal du lære kunsten at "bare gøre det" uanset dine følelser, din lyst til at trække tiden ud, og din fristelse haste igennem det. Master skubbe gennem modvilje barrieren ved at behandle det som det arbejde, det er, og ser frem til den mere interessant at skrive kommer op. Nogle freelance skribenter finder det bidrager til at opretholde deres egen skrift på siden, som et middel til at sikre, at i det mindste noget de skriver stadig en ren glæde.
 4. 4
  Balance glæderne ved at arbejde alene med slikke vibes fra at være omkring andre mennesker. Arbejde fra hjemmet eller til dig selv kan være meget ensom til tider (uanset hvor meget du elsker din skrivning), og du kan føle det som om du arbejder i et vakuum. En del af svaret på dette er at acceptere det usædvanlige (og ofte befriende) karakteren af ​​at være en freelance skribent, og den anden del er at komme ud og være omkring mennesker så meget som du kan. Få bærbar ved at have en bærbar eller bærbar computer og bærbart Wi-Fi, og gå og skrive omkring mennesker, når du føler dig ensom - en café, et bibliotek, en park, hvor som helst, at du føler sig inddraget i samfundet igen. Du kan finde du har brug for at gøre dette regelmæssigt, eller nu og da, bare finde din egen rytme og ikke box selv inde i dit hus hele dagen.
 5. 5
  Vær forberedt på en masse og gode penge forvaltning. Hvis du planlægger at gøre en karriere fra at skrive freelance, er du nødt til at have en god følelse af ansvar over for dine kunder eller arbejdsgivere og dig selv.
  • Har finansielle systemer sat op, inden du begynder at tage i arbejdet og være regelmæssig med din fakturering, skat arkivering og afstemning af konti. Du kan ikke tillade sig at være sjusket, når det kommer til din indkomst!
  • Skal organiseres, har en dedikeret skriftligt rum, alle dine opslagsværker på ét sted og let opnås, alt skriftligt udstyr, du har brug for i god stand, og en anstændig ergonomisk arbejdsstation set-up. Skrivning dagligt kan gøre forfærdelige ting til din kropsholdning, hvis du ikke passer godt på det!
  • Har en deadline system på plads. Uanset om du bruger en dagbog, en online påmindelse system, et vægkort, et whiteboard, eller hvad, skal du sørge for at have en form for system, der tillader dig at se på et overblik, hvad skriftligt arbejde skyldes, hvornår og for hvem. På den måde kan du prioritere i overensstemmelse hermed og ikke sidste minut siv.
  • Kommunikere godt og regelmæssigt. Det er meget vigtigt, at du føler dig tryg at nå ud til folk for at gøre forespørgsler, for at berolige dem på dine færdigheder og evne til at overholde tidsfrister, og for at holde kunder og virksomheder orienteret om dine fremskridt og eventuelle problemer, der kan komme op.
  • Tag ikke mere end du kan gøre. En del af at blive organiseret er at kende dine grænser. Når du får ind i en strøm af regelmæssig skrivning, skal du ikke blive lullet ind i en falsk følelse af tillid til, at du kan gøre mere end de timer på dagen. Husk at bevare en god balance i dit daglige liv.
 6. 6
  Sæt et mål og holde arbejder i mellemtiden. Hvis du planlægger at skrive magasin, online, og avisartikler, ikke forlade din dag job, indtil du gør nok penge til at opretholde din livsstil. Det betyder, at du måske nødt til at gøre din skriftligt i de tidlige morgentimer eller om aftenen, eller når du har et ledigt øjeblik, så som i weekenden. Men det er god praksis at retssagen dine skrivefærdigheder ambitioner på denne måde, fordi det giver dig mulighed for at se, om du nyder at skrive under pres og på tværs af en bred vifte af forskellige emner. Det giver dig også mulighed for at arbejde ud af, om du kan skrive godt nok.
  • Besøg reference afsnit af din lokale boghandel og købe en kopi af "The Writers marked". Dette vil give dig den know-how for at skrive i let at fordøje guider.
  • Der er mange øvelser du kan gøre for at øge dine evner som forfatter-submit læserbreve i din lokale avis, skrive artikler til din kirke bulletin, oprette en blog, selv skrive artikler til.
 7. 7
  Bliv aktiv i skriveprocessen samfund. Der er ved at skrive grupper og freelance skribent foreninger i mange lande, og det er en god ide at tilhøre dem, så du kan møde andre forfattere, få information og rådgivning, og etablere dine legitimationsoplysninger som forfatter. En hurtig søgning på nettet skulle finde organisationer i dit lokalområde eller land. Kig efter en gruppe, der har møder-ups, seminarer, gæstetalere, og tilbyder rådgivning om alle aspekter af at skrive, herunder udgivelse og markedsføring, samt at have kontakt med forlag og netværksmuligheder. Mange af disse grupper kan også være en fremragende ressource for at skrive job fører, så at være en del af dem vil snart betale tilbage i form af kontakter og arbejde tilbud.
  • Deltage i konferencer, og at fokus udelukkende på at skrive, forfattere og freelance skriftligt. Du kan møde udgivelse fagfolk ved disse lejligheder, samt have mulighed for at netværke med andre freelancere.
  • I Europa, kan du abonnere på "The Writer", en publikation, som giver information og rådgivning om at skrive en forespørgsel brev, finde forlag, og hvordan du kører en skriftligt virksomhed. Det er en fremragende ressource, hvis du er ivrig efter at blive en fuld tid magasin forfatter.
 8. 8
  Beslut hvilken type skriver du vil gøre. Disse dage valget omfatter tryksager skriftligt (magasiner, fagblade, nyhedsbreve og aviser), og online skriftligt. Det er muligt at gøre begge dele, men du kan finde dig selv meget strakt forsøger at holde op. Selv inden for online-skrivning sfære, er der forskellige muligheder, herunder blog skriver, guest blog skriver, emne bestemte websteder (f.eks grøn stue, pet pleje, samleobjekter, etc.), ændres "artikel mølle" sites (disse varierer i deres kvalitet ), og så videre. Der er også officielt skrive for regeringen, men for denne type at skrive du ofte brug for kvalifikationer og erfaring i den politiske områder, du vil skrive til, kontakte et firma, der håndterer sådanne skriftligt at spørge dem, hvad de leder for.
  • Vær opmærksom på, at mange trykte publikationer såsom og fagblade er færdig in-house eller outsourcet til en virksomhed med speciale i at skrive. I dette tilfælde kan du være bedre stillet forsøger at komme på bøgerne af en virksomhed, der er glade for dig at gøre freelance arbejde på tværs af en række emner ved hjælp af deres kontakter. De vil tage en provision, men du vil få gavn af deres ekspertise og etableret marked.
 9. 9
  Begynde at kigge efter muligheder for at skrive for at opbygge din. I første omgang er det vigtigt at fastslå dine legitimationsoplysninger og opbygge en portefølje. Det kan være lettest at starte med at skrive for små, ikke-betalende publikationer og websteder. Ved at skrive artikler til mindre publikationer, vil du få erfaring, få kendt, og få en masse publicerede artikler med dit navn på dem, som du kan bruge til at vise kunder og arbejdsgivere. Du har brug for at porteføljen for etablerede publikationer til at tage dig alvorligt og ansætte dig. Besøg dit lokale bibliotek for at få lister over udgivere og ideer til, hvem du skal kontakte.
  • Indsend et eller historie til en børns magasin som Owl, hvis du er en ung person.
  • Hvis du er en teenager, deltage din skoles årbog udvalg og indsende artikler til skolebladet. Betragte denne indsats som god praksis for din fremtidige freelance karriere.
  • Hvis du er en skole eller universitetsstuderende, til håndværk stærke, velskrevne essays for klasse, som du måske kunne senere få offentliggjort. Du kan også tilbyde dine tjenester på skrift lab, og skrive artikler til den studerende avisen, litterære tidsskrift, og alumni magasin.
  • For en voksen, start med velrenommerede online sites, der accepterer artikler - komme i kontakt med ejerne af websteder og blogs, som du beundrer og forklare, at du er ved at bygge op din portefølje og vil gerne skrive nogle stykker gratis til gengæld for dit navn bliver offentliggjort. Hvis du har din egen blog eller hjemmeside, kan dette hjælpe dig, som du kan medtage den som en back link med dit navn.
  • er også gode steder at finde skriftligt arbejde. Doner din tid og kræfter, og få dit arbejde offentliggjort i deres nyhedsbreve og publikationer og bruge dem som en del af din portefølje.
  • Vend dine bedste artikler til, der let kan e-mailes til potentielle arbejdsgivere eller klienter.
 10. 10
  Ræk ud og begynde jobsøgning. Når du føler, at du er i stand til at skrive professionelt, tænke på noget, du gerne vil skrive om, og derefter begynde at kontakte de relevante personer. Find udgivere, du gerne vil skrive for, så læs deres retningslinjer. Dette kan ikke overvurderes - sende forespørgsler og artikler i det intet har at gøre med offentliggørelsen er lige så slemt som at dreje op til en jobsamtale aldrig har forsket i virksomheden. Kend dit marked og målrette din skriftligt i overensstemmelse hermed. Og altid sende en forespørgsel brev til en større publikation, før du indsender en udfyldt artikel, medmindre du indsender "on spec", eller du er glad for at spilde kostbar tid på en artikel, som måske aldrig blive offentliggjort.
  • For en avis: Send en forespørgsel brev til byen / livsstil / sport redaktør af din lokale avis at spørge, hvis de er interesserede i at udgive en artikel om emnet. Medtag første afsnit af din artikel og en skitse af resten. Ring i to uger, hvis du ikke får et svar. En anden tilgang er at sende en færdig artikel for dem til at overveje "on spec". I dette tilfælde vil redaktøren læse den, men behøver ikke at udgive den.
  • Magazine eller andre større publikation: Tænk på noget du gerne vil skrive om, så send en forespørgsel brev til redaktøren af ​​en relevant større udgivelse spørge, hvis de er interesseret i at udgive en artikel om emnet. Medtag første afsnit af din artikel og en skitse af resten. Tilkald fire til seks uger, hvis du ikke får et svar.
  • Online: Kontroller online jobportaler for klummeskrivere, bloggere, webindhold skabere og andre skriftligt job. Brug en forespørgsel brev tilgang i en mail, hvis det er hensigtsmæssigt, eller blot reagere på en ligefrem måde til jobbet beskrivelse. For gæst blogging, gøre det klart, at du har læst og nød pågældende blog og holde dit forslag kort og søde. Gode ​​blogs får en en overvældende mængde af anmodninger og jeres behov for at skille sig ud for at gøre blogger ønsker at engang læse det. For artiklen websteder, hvis de kræver, at du ansøge om at blive en godkendt forfatter så gør det, og levere alle de nødvendige baggrundsinformation og dokumentation for dine kvalifikationer. For de steder, der ikke har brug for noget mere end sammenføjning, komme videre med det og slutte men ikke stole på disse websteder til at leve!
 11. 11
  Skriv din artikel. Hvis du ikke allerede har sendt en fuld artikel, men blot forespørgslen, så er det tid at komme i gang, når kunden eller arbejdsgiveren bekræfter, at de ønsker at din tekst. (Tillykke, ved den måde.) Skriv i din egen unikke og genial måde og undgå overensstemmelse med formen af ​​andre forfattere. Med alle midler i overensstemmelse med de krævede retningslinjer publikationen i spørgsmål, men prøv at undgå, fortærsket vendinger, kedelige prosa og dødbringende kedeligt indhold. You got at arbejdet ud allerede, right?
  • Hold en synonymordbog, ordbog og grammatik bog med dig på alle tidspunkter. Hvis du skriver i en engelsk, der ikke er din egen dialekt, eller ikke er dit modersmål, har også en grammatik ressource for engelsk, hvor du skriver.
 12. 12
  Find steady freelance skriftligt job eller endda løbende kontrakter. Der er masser af muligheder i både trykte medier og online-medier. Vanskeligheden vil altid være i konkurrencen, så du bliver nødt til at holde din stil skarp og interessant, din liste over detaljerede kontakter og din motivation realindkomsterne. Holde forbedre dine skrivefærdigheder ved at læse meget, deltage relevante foredrag og seminarer, og opholder sig up-to-date i de områder, du skriver om. Dette er især vigtigt, hvis du skriver i områder, der ændrer sig hurtigt, såsom og mode.
  • Opdater din portefølje, hver gang du har en artikel, der offentliggøres.
  • Lær af din redaktørens bemærkninger. Fix din grammatik særheder, reparere din tunge prosa, og fejre det faktum, at nogen giver dig gyldne råd om, hvordan du kan forbedre dine skrivefærdigheder.

Tips

 • Braklægning et rum i dit hus for at skrive. På din selvangivelse, kan du være i stand til at hævde denne plads som en forretning regning, tjekke med din revisor eller business bureau for detaljer.
 • Hold kvitteringer. Mange af dine køb vil sandsynligvis være fradragsberettigede, og det er bedre at holde kvitteringer, end at miste deres potentielle værdi.
 • Treasure nogen forslag fra professionelle redaktører. De er de bedste skrivning lærere til rådighed for fiktion eller kommerciel skriftligt, meget bedre end klasser. Det er deres speciale - at tage et godt stykke prosa og polering det til sit bedste. Hvis de gør nogen kritiske bemærkninger til en afvisning, skal du bruge dette råd og anvende det til din anden skrift fungerer også, vil du blive overrasket over forbedringerne.
 • Ved kontrol en skriftlig websted for at se, om det er til dig, her er nogle ting at tænke på:
  • Er site velrenommerede? Det betyder så meget for din egen ry som til webstedets levetid.
  • Er betalingen fair? Online skriftligt job er ikke en kilde til stor rigdom på hele, men nogle betaler bedre end andre, og hvis du kan læne mod dem dem, så meget desto bedre.
  • Hvad er aktualiteten af ​​betaling? Det er klart nogle klienter eller arbejdsgivere vil være bedre end andre. Over tid, vil du lære at foretrække dem, der betaler, både ud af ren og skær nødvendighed og ud af frustration og harme over dem, der ikke betaler til tiden eller overhovedet. Hold øje med forfatterens fora og opslagstavler for information fra forfattere om dårlig betalere og styre fri af dem.
  • Har sitet har kvoter? Kvoter kan betyde, at uanset hvor stor din skriftlige brik er, og selv om det stykke er blevet accepteret, kan webstedet have nået sin kvote, og nægter at offentliggøre den, og derfor nægter at betale dig. Hvis du ikke kan lide denne form for system, skal du ikke skrive til websteder, der bruger det.
  • Er der synes at være god kommunikation fra arbejdsgiveren eller klienten? En mangel på disse kan føre til misforståelser eller dårlige interaktioner.
  • Vil du være byde på arbejde? Nogle steder kræver, at du byde. Det betyder, at du nødt til at forstå auktions-system, være fortrolig med at bruge det, og være klar til at blive overbudt.
  • Hvilken engelsk bruger de? Hvis skriver for et online-miljø, skal du være opmærksom på sitets engelske politik. Hvis du skriver i australske engelsk for en europæisk hjemmeside, der ikke tillader stavemåder ud over dem, der anvendes i Europa, så bliver du nødt til at børste op på din europæiske grammatik, medmindre du ønsker at forstyrre redaktøren konstant (du don ' t ønsker at gøre det!).
 • Inden du indsender noget til en større publikation, sørg for at læse sine retningslinjer. Masser af gode skrive afvises, fordi forfatteren var for doven til at leve op til retningslinjerne.
 • Den bedste succes vil sandsynligvis komme fra pitching ideer på områder, hvor du er mest fortrolig med emnet.
 • Der er masser af online skriftligt muligheder, men giver en liste over potentielle lokaliteter er ikke kun uretfærdigt favoriserer nogle frem for andre, men det er kan være forkert på det tidspunkt dette går at udskrive på grund af den konstant skiftende karakter af online sites. Og deri ligger et problem for online freelance skribent - hvilke websteder til at stole på og sætte din indsats ind i og hvilke websteder er tilbøjelige til at bide dig. En række velkendte artiklen sites har en tendens til at ændre politik uden varsel, hvorved der efterlades regelmæssige forfattere i mørke eller endda skubbet af webstedet. Mottoet er at være forberedt på ændringer i online-miljøet, og til at placere dine skrivefærdigheder æg i mange online kurve. Denne måde, hvis det går galt på en hjemmeside, du har masser af andre, til at vende tilbage til.

Advarsler

 • Bevar ærlige regnskaber. Din indtjening er skattepligtige i de fleste lande.
 • Insister på forskud og acontobetalinger. Del betalinger og forskud vil beskytte dig fra at arbejde for ingenting med dårlige betalere.
 • Aldrig være afslappet, når du arbejder via websteder, der Garner læseren feedback. Negativ feedback kan gøre det meget vanskeligt at få arbejde i denne platform igen.
 • Mens igangværende indtjening for artikler, som allerede sidder på sites er dejlige, ikke tillader dem at forårsage dig til at hvile på laurbærrene. Ting forandring og genstande kan fjernes eller opdateres uden varsel og din indtjening kan pludselig forsvinde eller styrtdykke.

Ting du behøver

 • Internetadgang
 • Portefølje
 • Artikler, som du allerede har udgivet
 • Journalistik eller skrivefærdigheder, plus kvalifikationer hvor det er relevant
 • Job fører