Wkodk

Hvordan til at leve som en universitetsstuderende

Der er så mange slags elev, som der er personer i verden. Selvom mange studerende kan deltage kollegium direkte fra gymnasiet, andre kan være ældre og vender tilbage til skolen. Mens nogle studerende kan lide at have mange venner og nyde en fest livsstil kan andre foretrækker at få gode karakterer og studere næsten hele tiden. Den slags studerende er du afhænger af den type person du er. For mange er din tid på college en tid med definition, for at finde ud af, hvad slags person du er, og lære at leve med mere selvstændighed og ansvar for dig selv, end du nogensinde har før. Heldigvis gymnasier er klar over dette, og er designet til at give oplevelser, der hjælper eleverne opdage, hvordan de ønsker at leve.

Steps

Hvordan til at leve som en universitetsstuderende. Forstå de to nøgler til livet som en glad student sætter mål, og at finde en balance, der virker.
Hvordan til at leve som en universitetsstuderende. Forstå de to nøgler til livet som en glad student sætter mål, og at finde en balance, der virker.
 1. 1
  Forstå de to nøgler til livet som en glad student sætter mål, og at finde en balance, der virker.
  • Mål er ting, du ønsker at opnå. Dine mål vil afhænge af dine værdier og behov som studerende. Mål kan være hvad som helst. En væsentlig målsætning alle elever har , er at opgradere. Mange studerende har også et mål om at finde nye venner. Nogle studerende kan få budgetmæssige mål. Det er ligegyldigt, hvad dine mål er, alt dette spørgsmål er, at du ved, hvad de er.
   1. Lav en liste over dine mål: de ting du ønsker at udrette som studerende.
   2. Brug brainstorming teknikker som mindmaps og finde dine egne mål. Sommetider kende sig selv er det sværeste, prøv så at arbejde på dine mål.
   3. Prioriter din liste over mål.
   4. Dine mål vil være en dynamisk liste, vil du være at tilføje og slette fra denne liste hele dit liv som du og din prioritering forandring. I college du sandsynligvis ændre dig værdier og prioriteringer en hel del, så du skal ikke være nervøs redigere din liste over mål.
  • Find balance. Balance er, hvordan du kommer til at styre din tid til at udføre alle dine mål. Det er vigtigt at finde den rette balance mellem dine konkurrerende prioriteter, som vil være forskelligt for hver enkelt elev. For eksempel:
   1. En enlig mor vender tilbage til skolen bliver nødt til at finde balancen mellem hendes studier og hendes børnepasning.
   2. En studerende, der virker og går i skole på fuld tid bliver nødt til at finde balancen mellem arbejde og studere.
   3. Andre studerende bliver nødt til at finde balancen mellem sport, studere og socialt samvær.
   4. Med balance i tankerne, prioritere din liste over mål igen.
    • Husk, kan du ikke have tid til at gøre alt, og bliver nødt til at foretage nogle svære valg.
   5. Husk, at som en universitetsstuderende ingen er kontrol på dig mere. Du er en selvstændig person. Ingen bekymrer sig hvis du går glip klasse, ikke gør dit hjemmearbejde, ikke spiser ordentligt, eller ikke gå til en fest. Det er op til dig nu, at sætte disse mål og holde dem.
  • 2
   Bestemme, hvor du vil leve. Et af de vigtigste valg står over alle universitetsstuderende er hvor man bor. De fleste fireårige colleges i Europa tilbuddet sovesale for studerende, og nogle endda kræve, at du bor i et kollegieværelse for det første år eller to. Du kan også vælge off-campus boliger. Din beslutning vil afhænge af dine mål og balance valg.
   1. Bor i et kollegieværelse kan være en stor oplevelse, men er ikke for alle. Sovesale er typisk overfyldt, støjende, med mange individer konkurrerer om tid og rum. En masse kollegieværelse tid bliver brugt socialt samvær, så hvis du er mere af en alvorlig student, måske let distraheret, kollegieværelse livet kan ikke være for dig.
    • Hvis dit mål er at studere, men du også ønsker at leve i et kollegieværelse kig rundt campus for private studie spots du kan gå til, når det er nødvendigt. Disse kan omfatte bibliotek, kunst centre, computerlokaler, under et træ eller ethvert andet sted du føler dig tryg.
    • Forstå, at de fleste moderne skoler tilbyder en bred vifte af kollegieværelset erfaringer på samme campus. For eksempel kan din skole har en "zoo" kollegieværelse, hvor noget går sammen med roligere sovesale hvor folk kan lide at studere, og selv "alternative" sovesale, der tilbyder køkkener og på campus lejligheder. Det er ofte svært at vide, hvilke Kollegiet har hvilken stil på din tur dag, så tjek de dorm indstillingerne, efter du har været i skole et stykke tid, og være parat til at flytte.
   2. Lev off campus. For tilbagevendende studerende i særdeleshed, og de er klar til mere ansvar, kan leve af campus giver mange fordele, men også ulemper.
   • Fordele ved at leve off campus kan omfatte:
    1. Afhængigt af din placering, der bor i en lejlighed kan være billigere end at betale bolig gebyrer.
    2. Living off campus giver dig privatliv og uafhængighed.
    3. Fødevarer og andre omkostninger kan være billigere, især hvis du udvikle gode budgetmæssige vaner.
    4. Mange vil hævde, at leve off campus giver en individuel bredere kulturel eksponering adgang til en homogeniseret samfund og en rigere college erfaring.
    5. Dette vil fungere bedre med flere udgående universitetsstuderende. Shyer dem til gavn i et kollegieværelse.
   • Ulemperne ved at bo off campus omfatter:
    1. Højere omkostninger i husleje, dagligvarer og forsyningsselskaber, afhængig området.
    2. Mere arbejde og ansvar at opretholde en lejlighed.
    3. En pendler.
    4. Følelsen af ​​isolation, depression eller ensomhed.
    1. Levende græsk. Du kan også vælge hus med visse klubber og organisationer. Den græske livsstil ofte giver et alternativ bolig til både sovesale og off campus levende.
    2. Besøg din campus boligkontor, der kan give dig mere information om alle disse emner.
   • 3
    Leve med et budget. For mange studerende forvalte penge er en ny stor udfordring. Et budget betyder ikke, du er fattig, det betyder blot at bruge, hvad du har på, hvad du har brug for. Det er sagt, mange studerende er på begrænsede budgetter. Nogle teknikker til at lære at håndtere dine penge omfatter:
    1. Lær at leve billigt. Du kan købe hip tøj i, købe dagligvarer ved hjælp af kuponer eller shop i billigere nabolaget markeder, lægge samlinger på hold og gøre mange andre mange ting for at reducere dine leveomkostninger.
    2. Lær at lave mad. Ved madlavning dine egne fødevarer, er det muligt at spise fornuftigt, lækker mad, men bruger meget lidt penge.
    3. Brug dollar butikker for ting som tandpasta og toiletpapir.
    4. Ansøg om finansiel støtte. Trin et i at modtage studielån og tilskud er at udfylde fafsa: gratis program for Student Aid. (Link nedenfor)
    5. Få en deltidsstilling til at supplere din indkomst.
   • 4
    Transportation. Transport er også et vigtigt valg for de fleste universitetsstuderende. Dine transport muligheder er hovedsageligt bestemt af dine behov, budget, livsstil, tilgængelige faciliteter, placering og evt politiske overbevisninger.
    1. Biler. En bil på campus giver dig frihed til at komme væk når det er nødvendigt, men kan også være dyrt at parkere, bruge og vedligeholde. De fleste universitetsområder er ret selvstændig, så en bil kan være mere besvær end det er værd.
    2. Mange gymnasier tilbyder avancerede transport-tjenester, herunder pendulfart, gratis busser, nat ledsagere og andre systemer. At lære at bruge disse faciliteter kan være både sjovt og givende.
    3. En cykel kan være din bedste mulighed for transport på college. Cykel tyveri er et alvorligt problem på de fleste gymnasier, så sørg for at have en god lås.
    4. , og kan også fungere godt, især hvis du bor uden for campus. De er langt billigere at drive end en bil.
   • 5
    Kom involveret. Næsten alle skoler i Europa tilbyde langt flere aktiviteter end du overhovedet kan udforske på blot fire år. For mange er college-aktiviteter kun en del af et rigt studieliv. Nogle af de ting, du kan gøre er:
    1. Bliv involveret i sport.
    2. Deltag klubber, foreninger og organisationer. Uanset hvad du er interesseret i, vil der være en klub for det på din skole, og hvis der ikke er, skal du starte en!
    3. Mange gymnasier tilbyder uddannelse uden for det typiske akademiske miljø. For eksempel nogle college tilbyde efter timers træning i ting som "lederevner".
    4. Tage eller bare sidde med på klasser, du finder interessante, eller der kan lære dig værdifulde færdigheder, som at skrive.
    5. Bliv involveret i campus politik.
    6. Udforsk din lokale samfund. Mange gymnasier er placeret i vidunderlige områder. Udforske nogle af landskabet og de omkringliggende områder kan tilføje dyrebare minder til din college erfaring.
    7. Frivillige til dine foretrukne velgørende organisationer eller andre organisationer.
   • 6
    Health. Kom syge på egen hånd er en del at leve som en universitetsstuderende. Heldigvis de fleste gymnasier har både sygesikring planer, og on-campus sundhedsfaciliteter.
    1. Stress er den mest almindelige nye lidelse står over universitetsstuderende. Bor på dine egne, nye pres og den enorme arbejdsbyrde i college kan skabe stress, du måske ikke har oplevet før.
     • Stress kan have alvorlige konsekvenser. Stress kan sænke dit immunforsvar og ændre din personlighed. At lære at genkende din egen interne stress er det første skridt i forbindelse med spørgsmålet. Mens vi alle er under stress hele tiden, stress, at effekter dit liv kan angives med nogle af følgende symptomer:
      • Problemer med hukommelsen.
      • Svært at træffe beslutninger.
      • Manglende evne til at koncentrere sig.
      • Forvirring.
      • Ser kun den negative.
      • Gentagne eller racing tanker.
      • Dårlig dømmekraft.
      • Tab af objektivitet.
      • Ønske om at flygte eller løbe væk.
      • Moody og overfølsomme.
      • Rastløshed og angst.
      • Depression.
      • Vrede og bitterhed.
      • Let irriteret og "på kanten".
      • Følelse af at blive overvældet.
      • Mangel på tillid.
      • Apati.
      • Opfordre til at grine eller græde på upassende tidspunkter.
    2. At passe godt på dit helbred er den bedste måde at forsikre en god college erfaring ligegyldigt hvilken slags elev du er.

    Tips

    • Besøg hjemme en gang imellem. Prøv at besøge familie og venner hver gang i et stykke tid, måske hver anden weekend eller ferie eller i det mindste give dem et opkald. Du vil få ensom nu og igen, er der intet galt med dette.
    • Være optimistisk!
    • Husk, at livet handler om valg. Gør ikke noget, du vil fortryde, men gøre ting, som du aldrig vil glemme.
    • Være rart at din professorer. Giv dem gaver på ferie, og altid takke dem, når de giver dig noget som et papir tilbage. Må ikke tale tilbage til dem, når vi diskuterer en karakter du synes er uretfærdigt være høflig. Eller, kan du altid gå med en klassisk og give dem et æble.

    Advarsler

    • Vælg en skole, der respekterer og kan rumme din individualitet og behov, og behandler du ligesom den betalende kunde du er.