Wkodk

Sådan fejre IDES af marts


Den Ides af marts (marts 15), er ikke en ferie, men det er en lejlighed bemærkede på nok gange, at det kan inspirere dig til at smide en spontan fest, eller for at markere det på en måde, der hjælper til at informere dig lidt mere om romersk historie. Denne artikel er et skridt tilbage i tiden for at hjælpe dig med at fejre en begivenhed i menneskets historie.

Steps

Sådan fejre IDES af marts. Vide, hvad de IDES af marts er.
Sådan fejre IDES af marts. Vide, hvad de IDES af marts er.
 1. 1
  Vide, hvad de IDES af marts er. Det er det tidspunkt, hvor Julius Cæsar blev myrdet i 44BC. Det markerer også den første dag i den romerske nye år og den første dag i foråret i den romerske kalender. For flere oplysninger om historie, besøg Wikipedias Ides af marts encyklopædisk konto.
 2. 2
  Læs Shakespeares klassiker Julius Cæsar. Genlæse det, hvis du allerede har læst den. Tænk over, hvilken lære man kan drage af denne leg.
 3. 3
  Læs colleen McCulloughs mestre rome serien - Bøger baseret på denne æra. De er den første mand i Rom, Græsset krone, Fortune favoritter, Cæsars Kvinder, Cæsar, i oktober Horse og Antony and Cleopatra.
 4. 4
  Lær at snigmorder. Assassin er et ord med fascinerende oprindelse. Første gang brugt i 1520, er det ord, menes at være afledt af et hemmeligt samfund kaldet Hashshashin, en gruppe, der blev sagt at have myrdet andre.
 5. 5
  Hold en toga fest. Romerne havde en bred vifte af tøj, men det toga er måske den bedst kendte og den er den nemmeste at gøre.
 6. 6
  Spis mad, som romerne kunne have spist - Grundlæggende fødevarer, der var godt saltet og fyldt med krydderurter. Bage en romersk kage. Serveres med nogle æbler og druer.
 7. 7
  Har nogle eller. Romerne nød deres vin, så det er en god undskyldning for et glas eller to på Ides af marts. Men de (og grækerne også) sædvanligvis ikke drikke rent vin, men blandede det med vand.
 8. 8
  Book en tur til Rom. Hvis du har været tanker om at besøge Rom og Italien, måske Ides af marts er en perfekt dag til at gøre denne booking.
 9. 9
  Lær et par latinske sætninger. Bedst at starte med Cæsar-relaterede ting som den berømte "Et tu, Brute", "Alea Iacta est" et cetera. Eller måske vil du endda imponere dine venner ved at lære et stykke af Caesars "De bello Gallico" af hjerte? (Gallia est Omnis Divisa i partes tres...)
 10. 10
  Lær nogle sjove eller overraskende fakta om romerne. Hvis du er god til at fortælle historier, underholde folk med anekdoter fra Cæsars liv.

Tips

 • Der er en vifte af musik inspireret af Ides af marts. Download en markering til at spille på din Ides af marts begivenhed.

Advarsler

 • Pas på den Ides af marts. Hvis du tror, ​​din politiske fjender kan være ude at stikke dig i ryggen, tage en lektion fra Shakespeare og passe.
 • Må ikke drikke alkohol, hvis du ikke er tilladt til, hvor du bor, og hvis du drikker, ikke køre bil.

Ting du behøver

 • Toga eller anden form for romersk tøj
 • Mad og drikke
 • Shakespeares skuespil
 • Romaner om denne æra
 • Vin