Wkodk

Hvordan man ændrer en lov gennem den demokratiske proces

De siger "du kan ikke kæmpe rådhus." Men som Google læserne ved, kan du gøre næsten alt du sætter dit sind til, hvis du følger et par "enkle" skridt. Her er hvordan man ændre loven ved hjælp af den demokratiske proces:

Steps

Hvordan man ændrer en lov gennem den demokratiske proces. Se om der er en anden jurisdiktion, der ser på det samme spørgsmål på en anden måde.
Hvordan man ændrer en lov gennem den demokratiske proces. Se om der er en anden jurisdiktion, der ser på det samme spørgsmål på en anden måde.
 1. 1
  Se om der er en anden jurisdiktion, der ser på det samme spørgsmål på en anden måde. For eksempel, hvis du tror, ​​at indkomstskatten er en dårlig måde at indsamle penge til at finansiere regeringen er der en anden stat, der finansierer sig selv uden en indkomstskat? Kig på deres lovgivning at bestemme, hvilke muligheder er i øjeblikket tilgængelige.
 2. 2
  Vide, hvad niveauet af regeringen er ansvarlig for loven. Er det en national lov? Så er du måske ønsker at trække på hjælp fra en senator eller kongresmedlem. Er det en stat lov? Derefter en lokal forsamlingsmand eller State House repræsentant eller en stat senator er den person at se. Endelig hvis loven er et amt eller by ordinance opsøge den lokale rådmand, rådmand, vejleder, borgmester, eller amt udøvende magt.
 3. 3
  Se om der er nogen ventende stykker lovgivning, der kunne nå målet, og er allerede i den lovgivende pipeline.
 4. 4
  Book et møde med din lovgiveren, nu hvor du er bevæbnet med en god idé om andre verserende lovgivning (eller mangel på samme), og eksempler på andre måder regeringer håndterer dit problem.
 5. 5
  Mødes med din lovgiver på hans kontor, hvis du kan, snarere end på en bar eller restaurant, (eller på lovgivers robing værelse.) Din lovgiver vil være mere komfortabel.
 6. 6
  Se spørgsmålet fra lovgivernes perspektiv. Når lobbyvirksomhed din lovgiver til at ændre loven, er du nødt til at se, hvordan det passer til lovgiverens mål, værdier og vælgere. Han / hun bliver hele tiden spurgt om ting og ofte han har ingen idé om, hvad problemet drejer sig om. Bring oplysninger til at forlade ham og en ekstra kopi til en medarbejder. Det er altid godt, efter du har bestilt mødet at sende et takkebrev og forklare i brevet lidt om, hvad dit møde vil være ca.
 7. 7
  Vis den lovgivende din foreslåede lovgivning. Hvis du har taget sig tid til at starte et andragende, giv ham / hende kopier af underskrifter. Prøv at give ham navnene på fortalerne, der er fra sit distrikt, medmindre du har nogle meget berømte mennesker, der hjælper dig i din sag.

Tips

 • Efterlad et godt indtryk
 • Aldrig truer med at tage stemmer fra lovgiver eller skal du minde ham / hende, at du betaler deres løn, eller at du jævnligt. Du er bare marginalisere dig selv og din gruppe eller årsag.