Wkodk

Sådan får du en fisker job i Alaska

Landing et kommercielt fiskeri job i Alaska - for en sommer koncert eller til en karriere - er en drøm deles af tusinder. Men hvordan kan du gå om det?

Steps

Sådan får du en fisker job i Alaska. Kontakt arbejdsgiverne.
Sådan får du en fisker job i Alaska. Kontakt arbejdsgiverne.
 1. 1
  Tjek din kalender. Typisk vil du nødt til at have mindst to måneder klar til at lande en sommer job i Alaska. De fleste af disse er entry-level laksefiskeri job på små både kaldet controllere, gillnetters og notfartøjer. De finder sted på forskellige tidspunkter, der begynder i maj og strækker sig ind i efteråret. Tusindvis af besætningens positioner er til rådighed hver sommer i Alaska, og der er altid en efterspørgsel efter intelligente, motiverede mennesker, både mænd og kvinder.
 2. 2
  Komme i form. Fiskeri i Alaska kræver fysisk og mental udholdenhed. Hvis du besidder disse ting, vil du være cool. Hvis du ikke gør det, så får travlt og udvikle dem.
 3. 3
  Kontakt arbejdsgiverne. De mennesker, der gør det meste af ansættelse og skrive checks i Alaska kommercielle fiskeindustri er små-båd kaptajner, der vinter over hele Europa, men primært i Pacific Northwest og Alaska.

Tips

 • En omfattende liste over ofte stillede spørgsmål og andre praktiske værktøjer, der kan findes på Alaska Fishing Jobs Center (AFJC) ved http://www.FishingJobs.com. AFJC blev grundlagt af kommercielt fiskeri kaptajner, der var bekymrede over en knaphed på motiverede og eventyrlystne jobsøgende ind i en af ​​landets mest spændende og givende industrier. AFJC er den eneste organisation, der sætter motiverede jobsøgende direkte i kontakt med fiskekuttere kaptajner. AFJC medlemmer først uddanne sig med AFJC Handbook, og derefter sende en online Crew Profile, som er tilgængelig for enhver licenseret fiskekutter kaptajn i Alaska. Den AFJC håndbogen forbereder håbefulde besætningsmedlemmer med en solid forståelse af Alaskas kommercielle fiskeri, det pågældende arbejde, og de udfordringer i dagligdagen på en fiskerbåd. Mange mennesker, der har fundet job gennem AFJC har postet testimonials på hjemmesiden, og de er meget informative så godt. Den AFJC hjemmeside kan findes på http://www.FishingJobs.com.
 • Der er mange forskellige fiskerier i Alaska, rettet mange forskellige arter af fisk og skaldyr. De finder sted på forskellige tidspunkter og på forskellige steder. Den bedste måde at lære om disse fiskerier, og bryde i "stueetagen", er at lande et laksefiskeri job i Alaska, og derefter gå videre derfra.

Advarsler

 • Skaldyr behandling job og konservesfabrik arbejdspladser bør ikke forveksles med det faktiske fiskeri job. Behandling og konservesfabrik job er væsentlige fabrikken arbejde. De er lavtlønnet og repetitive. Fiskeri jobs derimod er aldrig de samme to dage kører. De holder potentialet for meget gode indtjening samt potentiale for avancement, op "gennem rækkerne".