Wkodk

Sådan balsamere

Balsamering er processen med sterilisering, bevare og genskabe en afdød menneskelige krop til en mere liv-lignende udseende. Hvis du ved, hvordan man balsamere, kan du virkelig krybe ud af dine venner, især hvis de ikke kan lide blod. Blive advaret, vide, hvordan man balsamere alene vil ikke få dig et job i en begravelse hjem. I de fleste stater og lande, kræver balsamering en licens. Egypterne var de første til at praktisere balsamering.

Steps

Sådan balsamere. Vær sikker på at respektere kroppen på alle tidspunkter.
Sådan balsamere. Vær sikker på at respektere kroppen på alle tidspunkter.
 1. 1
  Vær sikker på at respektere kroppen på alle tidspunkter. Ville du ønsker din elskede brugt som en tabel? Må ikke lægge dine instrumenter på kroppen, på trods af fristelsen.
 2. 2
  Sørg for, at kroppen er om liggende - dvs opad. Hvis kroppen er på sit ansigt, vil tyngdekraften trækker blodet ned til de laveste dele af kroppen, især ansigtet. Dette kan misfarve og bloat ansigtstræk, øge den ulejlighed, du bliver nødt til at udholde at gøre denne person ses.
 3. 3
  Fjern tøj, at personen er iført. Du bliver nødt til at se på huden for tegn på, at balsamering arbejder. Brug et ark eller håndklæde til at dække kønsdelene, vi skal respektere de døde.
 4. 4
  Undersøg den afdøde i forhold til den type væske, du får brug for. (Dvs. A 90 år gamle afmagret kvinde behøver ikke en 35-indeks væske.)
 5. 5
  Bland din væske. Normalt 16 ounce af væske med 2 liter vand er en god fortynding. (Ved at gøre dette nu, vil det gøre balsamering processen lettere.... to fugle - ét smæk teori)
 6. 6
  Break rigor mortis, men vær omhyggelig med ikke at bryde knogler. Hvis der er stringens, er du nødt til at kæmpe kroppen til at lindre muskelspændinger. Hvis musklerne er stramme, vil de øge ekstra vaskulære tryk, aflede balsamering væske væk fra hvor det skal gå.
 7. 7
  Desinficere mund, øjne og næse, barbering (hvis nødvendigt) og indstille funktioner-lukke øjnene, luk munden, placer hovedet til, hvor det er niveau (den nemmeste måde at opnå dette er ved at tage en aneurisme krog og anbringe det langs panden til næsespidsen),
 8. 8
  Saml dine instrumenter: to aneurisme kroge, én lille par låsning tænger, et par kanyle pincet, en justerbar afløb rør og slanger, skalpel, sejlgarn (to eller fire stykker, afhængigt af præference) og saks. Bleed din slange, mens blande din væske.
 9. 9
  Vælg din incisionssted. Dette er normalt nær bunden af ​​SCM musklen og kravebenet. For kvinder eller yngre mennesker, er den femorale webstedet mest populære.
 10. 10
  Gør din snit og hæve dine skibe. Rengør venen ud, skabe en indgang point, indsætte afløbsrøret mod hjertet, og binde din ligatur omkring den nederste side af røret. Må ikke begrænse den øverste flow, hvis du gør, vil hævelse forekomme, og du aldrig nogensinde ønsker det! Gør det samme for arterien undtagen indsætte kanylen i stedet for et afløb rør. Placer kanylen pincet på arterien låsning kanylen på plads. Bruge de små låse pincet til at klemme fra den øvre side af arterien og begrænse strømmen.
 11. 11
  Tænd balsamering maskine og begynde fordelingen af væske i balsamering proces. Mens balsamering finder sted, vaske kroppen med en god bakteriedræbende / antibakteriel sæbe og sørg for at tjekke for dræning, mens massere benene til at skubbe blodet ud og balsamering løsning i.
 12. 12
  Når du har omkring 20% af din løsning venstre, slukke for maskinen, og vende din kanylen til den anden side af arterien du vælger at injicere. Dette vil balsamere den del, der blev blokeret af kanylen tidligere. I tilfælde af den femorale, vil dette balsamere underbenet. I tilfælde af den højre carotis communis, vil dette balsamere den højre side af hovedet. Vær sikker på at skrue ned for trykket, da væsken kun har til at gå en kort afstand, og du ikke ønsker at "poppe øjnene."
 13. 13
  Når du har balsameret til din tilfredshed, eller løbe tør for væske, slukke for maskinen, fjern kanylen og binde off vener og arterier, du brugte.
 14. 14
  Rengør balsamering maskine. Hvis du behandle dem med respekt, vil de respektere dig tilbage.
 15. 15
  Sutur indsnit lukket. Brug forsegling pulver for at sikre, at ingen lækage.
 16. 16
  Rens din instrumenter og lægge dem væk.
 17. 17
  Find din trocar, tilslutte den til din hydroaspirator, og tænd for emhætte.
 18. 18
  Sæt trokar 2 inches til højre og 2 inches overlegne til navlen. Rens de hule organer, såsom maven, bugspytkirtel og tyndtarm. Hvis dødsårsagen er noget som renal (nyre) svigt eller lungebetændelse, vil der være overskydende væske, som skal fjernes, eller kroppen vil "rense" en grim tilstand, hvor væsker i organerne vil sive ud af åbningerne som øjne og næse.
 19. 19
  Fjern trokar, drej den rundt, og indsætte det i den lavere instans, sugning indholdet af tyktarmen, blæren, og i tilfælde af hundyr, livmoderen.
 20. 20
  Fjern trokaren igen, og rense ud trokar. For at rengøre trokar, simpelthen sat enden ned i afløbet, og vende trykket på hydroaspirator.
 21. 21
  Nu sætte en flaske hulrum væske (sædvanligvis 30% formaldehyd) ufortyndet på enden af trokaren, og bruge tyngdekraften injektion metode til at skubbe hulrummet væske ind i de hule organer, sterilisering og bevare dem. Sørg for at du får både den øvre og nedre organer. Dette trin er afgørende for at forhindre "udrensning".
 22. 22
  Fjern trokaren og lukke hullet med en trokar skrue. Rens din trocar igen, og lægge det væk.
 23. 23
  Tør og dækker kroppen med et ark til at bevare for den afdøde.
 24. 24
  Gå hjem og tage et brusebad. Du har lige været udsat for alle mulige grimme bakterier, og du ikke ved, hvad der er på dig, og hvad der ikke.

Tips

 • Respekt, respekt, respekt. Denne person plejede at være i live, og nogen sandsynligvis plejet om denne person meget. Du bliver betroet at passe godt på nogens elskede. Lad dem ikke ned, de betaler en masse for dig at gøre dette, på trods af de penge, du gør!
 • Balsamering er ikke permanent! Vi kan ikke stoppe nedbrydning, kun forsinke det. En balsamerede krop vil være synlige i omkring syv dage i optimale betingelser.
 • Tilføjelse farvestof til din balsamering løsning er en god måde at spore, hvad der bliver bevaret og hvad der ikke er.
 • Sørg for, at kroppen er i en ønskelig position, når du er færdig med balsamering. Når kemikalier fulde virkning, vil kroppen blive fastfrosset indtil nedbrydningsprodukter genoptages.
 • Hvis en bestemt legemsdel ikke får den væske, så prøv at injicere denne legemsdel. Det burde løse problemet pænt. Hvis alt andet fejler, hypodermically injicere.

Advarsler

 • Du skal have tilladelse til at balsamere fra executer. Enten skriftlig eller mundtlig.
 • Arbejde med indersiden af ​​en menneskelig krop kan udsætte dig for biologisk farligt materiale. Sørg for at du kassere engangs objekter, der er i kontakt med kroppen i en tydeligt mærket beholder til smittefarligt og træffe passende forholdsregler for at beskytte dig selv.
 • Formaldehyd er en mulig carcinogen! Der skal tages forholdsregler for at minimere eksponeringen!

Ting du behøver

 • Dit Licens: ellers er det ulovligt at balsamere.
 • PPE (personlige værnemidler) som krævet af OSHA.
 • Kendskab til det humane vaskulære system. Store arterier og vener: hvor de går, og hvordan man finder dem.
 • En tabel, der kan holde en person, selv om gulvet fungerer godt, hvis du ønsker at være på dine knæ i en time.
 • Ideelt set en balsamering maskine, selv om der er andre måder at gøre dette.
 • Arterielle rør, eller kanyler, er indsat i store arterier, hvor du kan injicere balsamering løsning.
 • En skalpel eller saks, hvis du ønsker at være blodige om det. Du får brug for en saks alligevel.
 • Saks, til skæring vigtige ting.
 • En rulle medicinsk-grade streng, kaldet ligatur.
 • En buet kanyle til syning indsnit.
 • En stor vask i hvor blodet kan tømmes og vand kan tilgås.
 • En vandaspirator, eller hydroaspirator, at skabe undertryk. Det er knyttet til vandhanen af ​​vasken, og har en slange fra en af ​​dens åbninger, som fører til:
 • En trokar, dette er en lang, sværd-lignende nål, der er forbundet til hydroaspirator som anvendes til punktering og aspirere de hule organer, som balsamerings væske ikke kan nå intraarterielt.
 • Et par flasker af blandet balsamering løsning, formaldehyd er mest almindelige, men der er substitutter.
 • En aneurism nål / krog. Dette er et metal værktøj med en flad håndtag og en lang spids, der bøjer 90 grader i slutningen.
 • Bomuld, bomuld, og mere bomuld.
 • Eye caps (konkave runde diske, der holder øjnene lukket nedefra.
 • Der er mange andre værktøjer, der er nyttige for embalmers, men de er for det meste valgfri. Selv nogle af de nævnte værktøjer er valgfri.