Wkodk

Hvordan bliver man skraldemand

Under skrald indsamlet og taget væk er en af ​​samfundets mest tiltrængte aktiviteter. Skraldemænd behøver at være fysisk fit, stand til at køre lastbiler og glad for at arbejde i mange timer, herunder meget tidligt om morgenen eller sent nattevagter. Garbage collection kan være fra huse i gaden, fra virksomheder, industrianlæg eller fra bestemte steder som hospitaler, skoler og dyrlægeklinikker. Affaldshåndtering er ikke bare om at smide ting væk længere - genbrug og genanvendelse er nu en stor del, og hvis du vælger denne karrierevej vil i stigende grad dominerer dine færdigheder sæt.

Steps

Hvordan bliver man skraldemand. Beslut, hvis du har temperament til opsamling skrald.
Hvordan bliver man skraldemand. Beslut, hvis du har temperament til opsamling skrald.
 1. 1
  Beslut, hvis du har temperament til opsamling skrald. Du skal være i stand til at løfte tunge genstande, håndtere svære former (folk smider ud af noget, og alt), og du skal være glad for at få snavset. Vær sikker på at du ikke er alt for følsomme over for lugte. Har du noget imod at arbejde udendørs, uanset om det er kogende varmt, sleeting regn eller en snestorm? Har du noget imod de tidlige morgener eller sene nætter, som kan forventes af dig? Har du temperament til at beskæftige sig med misbrug og tankeløs boligejere, der forventer, at du til at kaste deres uønskede renset badeværelsesudstyr i komprimator?
 2. 2
  Overvej de færdigheder, du måske har brug for at besidde. Mens formelle kvalifikationer ikke er normalt nødvendig, og de fleste af din træning vil være afsluttet on-the-job, vil du brug for visse færdigheder. Disse færdigheder kan omfatte en lastbil kørekort, evne til at køre en gaffeltruck, betjene komprimering, mekaniske reparationer, der anvendes på lastbilen, etc.
 3. 3
  Find ud af, om der er en aldersgrænse. Nogle steder vil kun ansætte folk over 18 år. Hvis du er en moden-alderen arbejdstager, skal du være i stand til at anvende, så længe du er fysisk egnet. Hvis du stadig går i skole, tale med en karriere rådgiver om, hvordan man ansøger om en stilling. Hvis du allerede er på arbejdsmarkedet, skal du kontakte din kommune for at finde ud af hvem det har indgået sin garbage collection til. Eller det kan være lige så indlysende som at tjekke De Gule Sider for telefonnumre. Ring virksomhederne og spørge dem, hvis der er nogen åbninger. Også spørge dem, hvad færdigheder er forventet. Spørg også, hvis de giver on-the-job træning i nogen af ​​disse færdigheder.
 4. 4
  Forstå, at hvis du ville foretrække at være selvstændige, skal du kontakte din lokale lille virksomhed forening og søge hjælp om oprettelse af en garbage collection service. Du kan være nødt til at specialisere sig i en niche ikke allerede er serviceret, såsom industriaffald indsamling, genbrug osv. mere åben du er for forskellige opfattelser af skrald og måder at genbruge det, reducere den og genbrug det, jo mere succesfuld din egen virksomhed er tilbøjelige til at blive i dette miljø-bevidste alder.
 5. 5
  Ansøg om tilladelser, hvis nødvendigt. Hvis du håndterer biologiske agenser, giftige, farlige eller brandfarlige affald, kan have behov for særlig licens for at bevise, at du har modtaget en passende uddannelse i håndtering af disse objekter. Hvis du indsamler affald fra et hospital, medicinsk / dyrlægepraksis eller industriel site, det er mest sandsynligt, at være et problem.
 6. 6
  Gå efter en jobsamtale med en virksomhed, og du kan være nødvendigt at sidde en fysisk test. Spørg virksomheden, hvad det består af, og overveje, om du har brug for at spørge din læge spørgsmål om tidligere lidelser eller sygdomme, der kan forårsage problemer.
 7. 7
  Spørg din arbejdsgiver, hvilket udstyr du har at finansiere sig selv, hvis nogen. I hovedsagen en arbejdsgiver skal levere sikkerhedsudstyr, men du kan forventes at finansiere noget af det selv. Du op for hele prisen for sikkerhedsudstyr, hvis du kører din egen virksomhed. Sådant udstyr kan omfatte stål-udjævnede støvler, tunge handsker, reflekterende jakker, hårde hatte og sikkerhedsmæssige bukser.

Tips

 • Hold dit arbejdstøj adskilt fra dit hjem tøj. Historier vrimler lugten af ​​skrald er meget vanskeligt at fjerne fra tøj, selv efter vask. Efter at få hjem, altid klæde sted som vasketøj, lade tøjet der (eller vaske med det samme), brus og sat på nye klæder. Dette vil forhindre lugt fra rejser om dit hjem.
 • Gør din forskning, hvis du ønsker at åbne din egen garbage virksomhed. Mens genanvendelse er dagens fangst-sætning, hvis genvindingsanlæg ikke er der, og efterspørgslen efter genanvendte produkter nedture, så din virksomhed vil blive såret. Mens en masse initiativer i gang for at forbedre genbrug og genanvendelse, en masse af det er stadig på den politiske scene i stedet at blive gennemført, så vær opmærksom på, hvad din by gør. Diversificere og køre flere forskellige garbage collection tråde til at dække alle muligheder. Få en god revisor / finansielle planner og advokat / advokat til at hjælpe dig i planlægningen.
 • Løn: dette kan virkelig variere. Løn til skrald arbejdere har været stigende gennem årene, i erkendelse af deres værdifulde bidrag til samfundet og de stigende kompetenceapparat påkrævet. En hurtig søgning på nettet afslørede noget mellem US13440€ py til US48510€. Et websted sagde 59710€ i NYC, men det afspejler sandsynligvis, at det er en næsten daglig samling. I Storbritannien er tallene omkring £ 11.000 til £ 30.000 afhængigt af dit niveau. Det er sandsynligt, at være højere, hvis du ejer og driver en garbage collection virksomhed, men vil du have faste omkostninger, lønninger og andre udgifter til faktor i.
 • Tror ikke, at du ikke kan fortsætte op ad stigen med affaldshåndtering. Du kan. Måske starter ved bunden er rigtige for dig nu, men overveje kurser i affaldshåndtering (certifikater, diplomer osv.). Dit arbejdssted skal være i stand til at give oplysninger. Forsøge at forbedre din viden og færdigheder aktivt, så du kan stå for besætninger eller en del af en affaldshåndteringsplan planlægningsgruppe eller sidst boss!
 • I mange lande er garbage collection udliciteret af kommuner og virksomheder til private garbage collection virksomheder. Hvis du stadig bor i et område, hvor de lokale myndigheder beskæftiger skraldemænd direkte, forventer ikke, at dette fortsat være tilfældet hele din karriere.

Advarsler

 • Dette er ikke en let opgave - skraldemænd er meget hårdt arbejde, og de går hjem opbrugt.
 • Må ikke engang overveje dette arbejde, hvis du har tilbage, arm eller ben, eller hvis du mangler styrke. Det er en anstrengende job, der kan bygge en stor fysik, hvis du allerede er i god form, men kan skade ethvert organ lider eksisterende problemer.

Ting du behøver

 • God fitness
 • Stamina
 • Høflig holdning
 • Fleksibilitet og fremsyn om den fremtidige retning for affaldshåndtering