Wkodk

Sådan afslutter et telefonopkald med en snakkesalig person,

Nogensinde været fast på telefonen med en person, der ikke vil stoppe med at tale? Her er hvordan at afslutte det høfligt.

Steps

Sådan afslutter et telefonopkald med en snakkesalig person. Sørg for at du har en god grund til at afslutte telefonopkald.
Sådan afslutter et telefonopkald med en snakkesalig person. Sørg for at du har en god grund til at afslutte telefonopkald.
 1. 1
  Sørg for at du har en god grund til at afslutte telefonopkald.
 2. 2
  Find et bristepunktet i samtalen. Når der er en pause i samtalen, kan du bruge denne tid til at tale op. Vær tålmodig. Afbrydelse nogen, knurren, gryntende, eller sukke højlydt er uhøfligt og kan fornærme person.
 3. 3
  Angiv en årsag til at afslutte samtalen, så personen på den anden linje ikke tror, ​​du er bare hænge op på dem.
 4. 4
  Undskylder for at skulle afslutte samtalen.
 5. 5
  Planlæg en tid, hvor en af jer kan tale igen, eller sige, at du gerne vil snakke igen engang. Måske du kan tale online med den person.
 6. 6
  Pause for en kort svar, og så sige farvel, før du lægger røret på.
 7. 7
  Her er nogle eksempler på gode måder til hurtigt afslutte en samtale:
  • "Jeg er virkelig ked af, men jeg er nødt til at gå, er det spisetid. Jeg ringer til dig i morgen, OK? (Pause) Bye!"
  • "Undskyld kom til at gå, der er nogen ved døren, farvel"
  • "Oh my gosh! [Indsæt navn på kæledyr, yngre søskende eller barn her!] Stop! Du kommer til at dræbe dig selv! Stop! Hold ud!" [Hæng] Hvis de ringe tilbage senere eller noget fortælle, at PET / yngre søskende / barn faldt næsten fra tælleren, eller trækkes en bogreol ned eller noget lignende, men de endte med OK, trods nogle blå mærker og skrammer.
  • "Hey, jeg nødt til at lade dig gå, fordi jeg er nødt til at komme væk fra telefonen."
  • "Jamen jeg skal køre op din regning, så jeg vil lade dig komme på nu, passe, farvel"
 8. 8
  Her er nogle eksempler specielt til mobiltelefoner (celler):
  • "Åh, jeg har til at gå, mit batteri / kreditter om at gå, undskyld, bye" Det virker specielt godt, hvis du kan gøre din telefon bip første til at lyde som et batteri / kredit lavt.
  • "Hallo? [Pause] Hallo? Er du der stadig? [Pause] Jeg er ked af, men jeg kan høre, er en slags fuzzy støj, så jeg har tænkt mig at hænge op, farvel" Dette indebærer, at signalet på din Telefonen er gået, og du kan ikke høre dem, så husk at ignorere alt, hvad de siger og tale over dem, hvis du ønsker at være overbevisende.
  • Bare hænge op. Så længe du hænge op i midten af ​​din sætning snarere end deres, vil de antage, at du blev afbrudt. Du kan altid sige, at du gik igennem en tunnel eller batteriet eller kredit løber tør.

Tips

 • Må ikke begå de samme undskyldninger hele tiden, kan den anden person få vink.
 • Være meget høflig og selvhævdende. Hvis de ignorerer din anmodning og fortsætte med at tale, skal du måske til at være mere selvsikker.
 • Hvis de holder ringer, og du ikke kan lide dem, fortælle dem, du har travlt eller bare uforskammet og impolitely hænge op på personen. Hvis de er smarte, de vil tage tippet.
 • Hvis du har en opkalds-id, og den person holder ringer, ignorere opkaldene. De vil helt sikkert få vink efter fem gange eller deromkring.
 • Hvis du bruger en undskyldning, sørg for at det lyder overbevisende, og du behøver ikke altid bruge den til at afslutte opkaldet. Hvis de er en snakkesalig person er der store chancer de har hørt det hele før, og vil vide, at du lyver.

Advarsler

 • Brug ikke latterlige undskyldninger, såsom "Jeg er nødt til at gå spise min pie nu" eller "Undskyld, jeg er nødt til at gå se tv / tjekke min e-mail." Dette vil irritere og vrede den person, du taler med.
 • Hvis du vælger at bruge den sidste man være forsigtig, hvor ofte du bruger det.