Wkodk

Hvordan til at tjene penge som en universitetsstuderende

College studerende har en masse fritid på deres hænder, så de potentielt kan tjene nogle penge til at betale for skole, pizza, lærebøger, og mange andre ting.

Steps

Hvordan til at tjene penge som en universitetsstuderende. Sørg for at du er på toppen af dit skolearbejde først.
Hvordan til at tjene penge som en universitetsstuderende. Sørg for at du er på toppen af dit skolearbejde først.
 1. 1
  Sørg for at du er på toppen af dit skolearbejde først. På den måde holder du dig nogen stipendier, du allerede har, som vil hjælpe.
 2. 2
  Prøv at dele dine tjenester og tid online med folk i nærheden af dig gennem sites som errund. Find ud af, hvad godt færdigheder, du har, og hjælpe andre i nærheden af ​​dig til gengæld for nogle ekstra penge. På den måde vil du tjene penge og gavne andre.
 3. 3
  Tænk over job, du kan gøre fra hjemmet eller campus. Telemarketing, kuvert stuffing, og indtastning af data er alle temmelig enkel.
 4. 4
  Hvis du kan lide børn, og har en bil og en ren kørsel record, kan du blive en barnepige eller babysitter. Det er lige så godt et job for fyre, som det er for piger.
 5. 5
  Walk hunde, rene huse, eller vente tabeller. Eller flip burgere, det klassiske valg.
 6. 6
  Andre jobs er sandsynligvis tilgængelige. Kig i rubrikannoncer i dit campus avis.
 7. 7
  Tal til kollegiet. De har sikkert mange arbejdspladser til rådighed for studerende, der har brug for penge. Hvis du allerede har valgt en stor, gå til din afdeling først, fordi de job, de tilbyder vil være noget relateret til dit område.
 8. 8
  Være en forsøgskanin for psykologi eksperimenter. Disse ofte betale lidt penge, og de er generelt meget sikker (før eksperimentet bliver godkendt, det har at passere en bestyrelse af eksperter, der vil afvise noget, de føler er farligt for fag).
 9. 9
  Sælg dine gamle lærebøger. Dette er ikke en igangværende moneymaking business (medmindre du samle dine venners lærebøger og sælge dem, også), men det kan bringe i et par hundrede dollars.
 10. 10
  Hvis du har en anden tjeneste, du kan gøre for mennesker, annoncere det. Hvis du ved, hvordan du løser cykler, opdatere computere, kok, eller hvad, og du er villig til at sælge dine færdigheder... gøre det!
 11. 11
  Korrektur essays. Hvis du troede, high school essays var hårde at komme igennem, få forberedt til college. Med korte tidsfrister, ingen påmindelser fra lærere, og et væld af distraktioner at beskæftige sig med, vil disse opgaver blive en uundgåelig del af dit liv. Hvis du er begavet med god engelsk og har tid på dine hænder, begynder opladningen folk til at lade dig læse korrektur deres essays og gøre notater og rettelser. Mange studerende finder selv at skrive deres essays sent om aftenen for at afslutte dem i tide, så hvis de giver dig tid nok til at kontrollere deres arbejde, og der er penge at tjene.
 12. 12
  Sælg klasse noter. Det er en kendsgerning: Folk vil savne klasser før eller senere, og ingen sagde, at alle er en god note-taker. Disse grunde giver en efterspørgsel efter klasse noter, der er temmelig stærk. Hvis du har en bærbar computer, så prøv at tage noter på ethvert tekstbehandlingsprogram til at hjælpe dig skrive hurtigere samt fjerne lejlighedsvis stavefejl og ulæselighed. Du kan derefter oprette en blog eller indlæg flyers rundt i klasseværelset reklame din tjeneste. De fleste lærere vil ikke være imod flyers i deres værelser, fordi de ved, du er at hjælpe dine klassekammerater. Ikke blot vil denne metode gøre dig penge, men vil lære dig at blive en bedre note-taker og føre til en omfattende undersøgelse database for denne klasse.
 13. 13
  Skriv klassekammeraters dokumenter. Rolling off af tanken om at sælge klasse noter, nogle gange mange universitetsstuderende finde sig selv uden en computer, men er nødt til at begynde at udarbejde et essay. Du kan give denne service til klassekammerater at få betalt for at spare dem tid og kræfter. For at maksimere fortjenesten og minimere tidsforbruget på jobbet, se til at købe en slags tale til tekst software såsom Drage. Denne form for program giver dig mulighed for blot at tale ind i en mikrofon og få din computertype, hvad du siger. Brugen af ​​denne software kan tillade dig at skrive en fem-siders formelle essay i løbet af få minutter.
 14. 14
  Gør sæsonarbejde. Lad os se det i øjnene, sne er en smerte at skovle, og vi ønsker alle vi kunne betale nogen til at gøre det for os. Brug scenarier som dette til din fordel. Når det sner, tilbyde skovl. Når bladene begynder at falde, tilbyde rake. Små ting som dette vil give gode afkast, fordi før eller senere alle bliver nødt til at beskæftige sig med dem. Hvis du ved, der er en stor efterspørgsel, kan du prøve at leje en sne blæser til at fremskynde processen og få flere områder gjort. Dette vil sandsynligvis betale sig selv. Vær sikker på at påfylde gas tank, som du vil blive opkrævet et ekstra gebyr, hvis det ikke er fuld, når du returnerer det.
 15. 15
  Brug affiliate programmer. Affiliate programmer er ekstremt nyttige i at gøre nemme penge, som de tillader dig at bruge din egen hjemmeside til at reklamere en virksomheds produkt eller billede. Der findes mange forskellige typer af affiliate programmer at vælge imellem, men AffiliateBOT er en af ​​de bedste. Det er hurtigt at tilmelde dig, og ekstremt nemt at begynde at gøre hundredvis af dollars om måneden. Hvis du har en hjemmeside eller blog, eller tænker på at få en, skal du klikke på billedet ovenfor, og tilmelde dig til dette program. Jo før du tilmelder dig, jo flere penge du kan gøre!
 16. 16
  Bliv betalt for at skrive online. Hvis du kan lide at skrive, er der altid mulighed for at skrive artikler, sammendrag og anmeldelser online. Freelance skriftligt er en god måde at tjene penge, fordi du kan gøre det fra næsten overalt, så længe du har en computer og internetforbindelse. For at gøre ekstra penge, kan du tillade Google at udgive annoncer på dine artikler. Fordelen ved denne metode er, at uanset hvad du skriver nu, vil fortsætte med at gøre dig penge ti år fra nu gennem royalties.

Advarsler

 • Lad dig ikke distrahere fra undersøgelser af dit job. Ofte det punkt at studere er at få kvalifikationer til bedre arbejde, så ikke blive optaget af din nuværende aktiviteter.
 • Må ikke markedsføre dig selv som havende en færdighed, du ikke rigtig har. Aldrig pad et CV.
 • Må ikke stjæle eller sælge noget ulovligt. Det er forkert, og vil få dig ind i et væld af problemer, som vil følge dig længe efter du forlader college.