Wkodk

Hvordan bliver afgangselev

Så du ønsker at blive den afgangselev? Det er ikke for sarte sjæle. Her er et par tips til din vej til den eftertragtede podiet.

Steps

Hvordan bliver afgangselev. Lær hvordan din skole vælger sit afgangselev.
Hvordan bliver afgangselev. Lær hvordan din skole vælger sit afgangselev.
 1. 1
  Start ung. Hvis du ønsker at være afgangselev, skal du begynde at arbejde og planlægning på dag ét af Freshman år.
 2. 2
  Lær hvordan din skole vælger sit afgangselev. Nogle skoler rangerer studerende med et uvægtet GPA, mens andre tildele ekstra brownie point for hårdere klasser. Nogle skoler tage afstand klasse rang helt, i stedet har de lærere eller studerende stemme på eksamen højttaler.
 3. 3
  Pick klasser med omtanke. Må ikke overbelaste dig selv, men ikke forsøge at "game systemet" ved at vælge nemme klasser. Hårdere klasser kan udfordre dig, men de giver også stimulere konkurrence og er som regel mere interessant. I almindelighed, pick avancerede placering (AP) kurser end hædersbevisninger klasser, og hædersbevisninger klasser end regelmæssige dem.
 4. 4
  Få studere. Hvis valedictorian bestemmes af klassen rang, er du nødt til at få gode karakterer.
 5. 5
  Lad os være ærlige: du nødt til at være smart. Så læste russiske romaner! Løs logiske gåder! Undersøgelse astronomi! Hvis du holder din hjerne limber og velnærede i de næste fire år, vil den behandle dig godt.
 6. 6
  Becoming valedictorian er ikke en test af rå intellekt, er det en test af udholdenhed. Være sund. Gå tidligt i seng, spise morgenmad og holde sig væk fra stoffer og alkohol. Først når din krop er stærk kan du udføre på højeste niveau.
 7. 7
  Være socialt engageret. Efterlad altid tid til klubber, sport, arbejde, dating, og venner! Tro det eller ej, kan somme forpligtelser øge dine karakterer (det er en tids-management ting). Desuden er en menneskelig støtte netværk er afgørende for din succes. Må ikke være en robot!
 8. 8
  Vær opmærksom på din konkurrence, men ikke tanker om rivaler. Du ønsker ikke at spilde tid på narcissisme og nervøs back-jagende.
 9. 9
  Please, ikke snyde. Snyd er at valedictorians hvad skandale er at politikere. Nogle mennesker kan være i stand slippe afsted med det, men i de fleste tilfælde vil det komme tilbage for at hjemsøge dig. Hvad mere er, det er forkert.

Tips

 • Bevar fokus. Hvis du virkelig ønsker at være afgangselev, så er du nødt til at kæmpe for det.
 • Tag så mange Honors & AP klasser som du kan. Hvis din skole går vægtet GPA, de giver dig flere point end almindelige klasser, så du kan komme over en 4,0 GPA.
 • Hvis du ønsker at blive en valedictorian, sørg for at du ikke er distraheret og aldrig give andre en chance for at udmærke sig over dig, når de ikke skulle.
 • Becoming valedictorian er kun halvdelen af ​​kampen. Det kun får dig halvdelen af ​​vejen. Du er også nødt til at Skriv en afgangselev tale.

Advarsler

 • Becoming valedictorian ikke er en væsentlig fordel, der garanterer accept i nogen Ivy League skole. Valedictorians bliver afvist hele tiden, ofte for dem i anden eller tredje plads. Gør sport eller andre fritidsaktiviteter også, medmindre de bliver for tidskrævende.
 • Husk: Der er mere i livet end klassen rang! Må ikke være bange for at fejle. Ti år fra nu, vil det ikke ligegyldigt, hvem afgangselev var. Hvad vil sagen er de venner, du holdes og lidenskaber du har opdaget. Bare holde din hage op og følge dine drømme.