Wkodk

Hvordan man kan opretholde en høj GPA i college

College kan være hårde. Men du ønsker at have imponerende kvaliteter, så du kan få et godt job eller gå i forskerskolen. Her er hvordan man kan opretholde en 4,0 i college.

Steps

Hvordan man kan opretholde en høj GPA i college. Du er nødt til at have det.
Hvordan man kan opretholde en høj GPA i college. Du er nødt til at have det.
 1. 1
  Du er nødt til at have det. Dette er det vigtigste skridt. Hvis 4.0 er din første prioritet, vil du få det. Det betyder, at du vil være klar til at yde ofre som at gå ud med vennerne, holde op med dine foretrukne tv-shows, og nogle gange sove.
 2. 2
  Altid dukke op for klassen. Hvis tilskuertal er en del af den kvalitet altid dukke op. Du bør deltage i klassen regelmæssigt uanset om tilstedeværelse er påkrævet.
 3. 3
  Husk, at studere ligner arbejde ud - det gøres bedst i kortere perioder regelmæssigt. Dette betyder undersøgelse konsekvent (det kan være dagligt) og ikke ned undersøgelse. At lære at studere for lange perioder er en vigtig færdighed så godt. Det kan være svært eller umuligt i starten, men det kan beherskes.
 4. 4
  Gør kollegium din prioritet. Kun gå ud, når du ikke har arbejde at gøre.
 5. 5
  Få organiseret-sørg for, at du ved, hvornår tests er, og præcis, hvad du nødt til at studere.
 6. 6
  Have en fuld tid job, kan holde dig på sporet, og sørg for ingen tid er spildt. Men hvis du er på et punkt, hvor du ikke sover regelmæssigt, kan et job være en god ting at klippe ud. Jeg anbefale at finde et job, hvor du kan studere som universitetsbibliotek eller sekretær position.
 7. 7
  Tage en fuld kursus belastning, men det niveau ud. Tag en hård klasse eller to med to nemme klasser. Tag ikke kemi, kalkyle, zoologi og trig alle i samme semester. Vær forsigtig med de vanskelige 1 eller 2 kredit kurser. De kan være meget tidskrævende, så meget mere end en 3 eller 4 kredit klasse. Nogle gange, bliver du nødt til at tage en fuld kursus (som regel efter højere niveau store klasser har startet og Gen eds har afsluttet), og en undersøgelse tidsplan bliver kritisk.
 8. 8
  Og endelig huske, hvorfor du er i college. Du er der for at lære så ikke moan om at gå til klassen - se det som en mulighed for at forbedre dig selv. Tag en ære i dit engagement i dine studier. Men ikke forsømme det faktum, at du vil blive deprimeret og har ingen venner, hvis alt hvad du nogensinde gøre, er studiet. Staying sane er halvt fuldendt, og have venner bør forblive en prioritet.

Tips

 • Vær opmærksom i klassen.
 • Udnyt skolens bibliotek. Undersøgelse værelser vil isolere dig fra verdens distraktioner og giver dig mulighed for bedre at fokusere på dine opgaver. En times arbejde afsluttes i biblioteket svarer til tre timer i kollegieværelse.
 • Lær at arbejde med perfektionisme.
 • Pick en større, der spiller til dine stærke sider. For eksempel kan en kemi vigtig som elsker at fagområde arbejde en masse mindre og være mere succesfuld end andre studerende, der valgte den store af forskellige årsager.
 • Hold øje med dine karakterer.
 • Se en rådgiver, hvis du finder dig selv at blive deprimeret.
 • Sørg for at dine professorer holde sig til den klassificering vilkår, de gav på pensum. Kontakte de relevante myndigheder, hvis de ikke følger de vilkår, de opstiller. Men hvis det ikke er slutningen af ​​året ikke fremmedgøre din professor.
 • Bliv på sporet med din mængde af fravær. De tæller også mod din klasse!
 • Deltag i en studiegruppe.
 • Balance sjovt og studere! Blive stresset hele tiden er ikke sundt.

Advarsler

 • Må ikke overanstrengelse. Hvis du er stresset, det vil gøre det sværere at studere.
 • Træk IKKE en all nighter. Vid, at du vil være i stand til kritisk at tænke bedre og være mere produktive dagen for hvis du sover.