Wkodk

Hvordan man kan opretholde en traktor

Korrekt bevare en traktor vil føje år til brugstiden. Men der er nogle grundlæggende forskelle i at bevare en traktor fra andre køretøjer. Også, da der er mange forskellige typer og mærker af traktorer, er der ingen omfattende vedligeholdelses vejledning, der er alment gældende for alle typer af traktorer, men følge disse trin skulle hjælpe.

Steps

Hvordan man kan opretholde en traktor. Undersøgelse din instruktionsbog.
Hvordan man kan opretholde en traktor. Undersøgelse din instruktionsbog.
 1. 1
  Undersøgelse din instruktionsbog. Producenten har specifikke instrukser for basale pleje af dit udstyr, og de ​​har den nødvendige ekspertise til at give dig den bedste rådgivning om, hvordan man gør det. Hvis du ikke har en manual, få en. Her er nogle punkter, du bør finde i instruktionsbogen:
  • Vedligeholdelsesplan. Dette vil fortælle dig de intervaller for rutinemæssig vedligeholdelse, herunder chassis smøring, motor, transmission og hydraulik olieskift, filterskift og andre vedligeholdelse poster.
  • Specifikationer. Dette bør være en tabel, fortæller dig, hvilken type af væske til transmission, hydrauliksystem, bremser og kølervæske, samt deres kapacitet. Dæktryk, bolt momenter, og andre oplysninger kan findes under specifikationer eller andre dele af manualen.
  • Placering af smøremiddel punkter (smørenipler), flydende kontrol dipsticks eller skueglas og instruktioner om rengøring luft og brændstof filtre.
  • Grundlæggende brugsanvisning og andre oplysninger til din traktor.
 2. 2
  Opnå værktøjer. Traktor vedligeholdelse kræver mange skruenøgler og andre værktøjer i større størrelser end for bil vedligeholdelse, så planlægger at købe eller låne de værktøjer, du har brug for.
 3. 3
  Beskyt traktoren mod elementerne. Fordi de fleste mindre farm (eller haven) traktorer ikke har en hytte til at beskytte sædet, instrumentpanel, og metalkomponenter, er det en god ide at gemme det i et skur eller garage. Hvis du ikke kan gøre dette, holder regnen ude af udstødningssystemet, og dækker sæde og instrumenter.
 4. 4
  Tjek væsker regelmæssigt. Traktor brug er målt i timer, ikke miles, så mængden af ​​brug kan være vildledende, og utætte komponenter kan forårsage fejl på dyre dele. Der henvises til instruktionsbog for at bestemme, hvordan hver væske er markeret.
  • Kontroller motorolie.
  • Kontrollér transmissionsolie.
  • Kontrollér kølevæsken i køleren.
  • Kontrollér hydraulikolien.
  • Kontrollér batteriet elektrolyt.
 5. 5
  Tjek dæktryk. På grund af formen, er lav inflation ikke altid indlysende. Bagdækkene har normalt mellem 12 og 20 PSI dæktryk kan de forreste dæk har op til 32 PSI. De bagerste dæk på traktorer skal fyldes med ballast, især hvis du trækker et redskab, hvor maksimal trækkraft er påkrævet. Normalt er denne ballast er vand med en frostvæske tilføjet.
 6. 6
  Hold øje med bælter og slanger. Hvis traktoren er udstyret med et hydrauliksystem, det har høj tryk og / eller slanger, og svigt af denne fluidledning kan forårsage komponent (hydraulisk pumpe), tab af styring, eller andre problemer. Hvis en slange (eller bælte) er beskadiget, slidte eller revnede, skal det udskiftes. Hvis fittings eller tilslutninger er utætte, stram dem eller udskift sæler.
 7. 7
  Hold bremse smurte bindinger, og sørg for at bremserne er justeret ens. Mange traktorer har mekaniske bremser, der drives af en lift og cam system i stedet for et master / slave væske system. Disse bremser er placeret på bagakslerne, og arbejde selvstændigt, således at de kan bruges til at styre traktoren i snævre hjørner eller at vende kørselsretningen. Bremsepedaler vil spærring ved vejkørsel, så den ene pedal er ikke ved et uheld engageret af sig selv, der forårsager traktoren til at spinde, når de rejser med en høj hastighed.
 8. 8
  Se målerne. Hold øje med temperaturen, olietryk og omdrejningstæller.
  • Temperaturmåleren bør mærkes med en normale driftsområde, men helst indikatoren siger temperaturen er over 220 grader F, motoren kører varm.
  • Hvis udstyret med en dieselmotor, skal olietrykket være mellem 40 og 60 PSI.
  • Omdrejningstælleren fortæller, hvor mange omdrejninger per minut krumtapakslen drejer. Dieselmotorer er designet til at fungere ved lavere RPM og højere moment end benzinmotorer, og "over gasse" din motor eller betjene den ved maksimale omdrejninger anbefales ikke.
 9. 9
  Kontrollér filtrene regelmæssigt. De fleste systemer på traktorer er udstyret med filtre til beskyttelse mod snavs, vand eller andre forureninger, der kan forårsage svigt af komponenter.
  • Kontrollér brændstoffilteret for akkumuleret vand. Mest dieselmotorer har et vand skillefilter, eftersom dieselbrændstof tiltrækker fugt.
  • Kontrollér luftfilteret ofte. Traktorer drives ofte i meget støvede forhold, og i nogle tilfælde, skal filtrene renses dagligt eller ugentligt. Rengør luftfilteret med en butik vakuum eller med trykluft, aldrig ved at vaske det. Udskift luftfilteret, når det ikke kan rengøres tilfredsstillende, eller hvis filteret er beskadiget.
 10. 10
  Kontrollér køleren skærmen. Traktorer drives ofte i situationer, hvor vragdele kan samle sig på køleren, så de har normalt en front skærm eller grill for at forebygge plante sagen, insekter, eller pollen fra tilstopning radiatoren.
 11. 11
  Smør din traktor. Traktorer har mange flere bevægelige dele, der kræver smøring end at gøre biler. Hvis du ser en del, der bevæger sig, kigge efter en smørenippel, og fedt det. Brug et fedt patron tryk pistol, rengøre montering, fastgøre slangen, og pumpe fedt indtil tilknyttet segl begynder at ekspandere, eller fedt ses siver ud af den vedhæftede fil, du smøring. Kig efter smørenipler på styrekomponenter, bremse og kobling bindinger og trepunkt pivot point.
  • Ældre traktorer kræver specifikke smøremidler i gearkasser. Ofte kan det hydrauliske system og transaxle andel væske og bruger den forkerte væske forårsage alvorlige skader.
 12. 12
  Må ikke overbelaste din traktor. Hvis du bruger din traktor for dyrkning eller slåning, bør det have en anbefalet størrelse vedhæftet til det job, du gør. Som et eksempel, ikke trække en otte fod plæneklipper med en 35 hestekræfter traktoren.
 13. 13
  Hold din traktor ren dette vil hjælpe dig til at få øje på beskadigede komponenter og utætheder, og se, om skraldespanden eller vragrester forårsager problemer.

Tips

 • Ved smøring smørenipler, er det bedste praksis at smøre i både lastes og losses positioner som fedt kun vil presse ind i den ubelastede plads i begge positioner. Smøring i begge stillinger vil bedre kunne levere en komplet smøring.
 • Tillad altid traktorer, især dieselmotor traktorer, for at varme op, når forkrøppet efter en lang periode med manglende brug. Aldrig over rev motoren, når den først er startet. Hydrauliske løftere, hydrauliske pumper og oliepumper kan dræne ned, mens traktoren ikke er i brug, og skader kan opstå på disse komponenter.
 • Hold en detaljeret tjeneste rekord. Planlagte serviceintervaller er normalt findes i instruktionsbogen, men mange traktorer ikke får nok brug for at nå de timers krav til olieskift mv, så disse tjenester kan ske på årsbasis i stedet.
 • Det betaler sig at holde øje med dit batteri. Nogle traktorer er ikke forkrøppet og bruges meget ofte, og batteriet kan miste sin ladning, mens maskinen ikke anvendes. Kontroller elektrolytten og oplade batteriet hver måned eller deromkring, hvis traktoren ikke har været anvendt. Hvis du forventer at lade traktoren sidde inaktiv i en længere periode, planen om at starte motoren og lade den køre længe nok til helt varme op hver måned eller deromkring.
 • Lær placeringen af ​​fyldstof plugs, interne filtre, og aftapningspropper på din maskine. Ældre traktorer ikke altid er udstyret med bekvemme maalepind til kontrol transaksel eller hydraulisk væske. Ofte vil de have en påfyldningsdækslet placeret på siden af ​​et hus indikerer, at olien skal fyldes op til dette niveau.
 • Kontroller hjulmøtrikker. Lug nødder på de store baghjul er tilbøjelige til at arbejde løs hvis ikke tilspændes korrekt.
 • Lær at vende hjulene, hvis du bruger traktoren i felten, der kræver forskellige hjul bredde indstillinger. Noget udstyr, såsom bundsatte plove eller slåmaskiner, arbejde bedre med en smal hjul bredde hvor der for plantning og dyrke afgrøder, du kan have brug for hjulene, der er fastsat i videst bredde.

Advarsler

 • Læs og forstå brugsanvisninger med alle de vedhæftede filer, du køber til din traktor.
 • Fjern ikke vagter, covers eller andre sikkerhedsanordninger.
 • Aldrig vedhæfte en blår rem eller kæde på akslen eller tegne bar til at trække op træstubbe eller meget tunge belastninger. Hvis traktoren ophører fremad, mens du trækker, kan hjulene fortsat dreje, rullende traktoren bagover af operatøren.
 • Lad aldrig ryttere sidde på traktoren, mens det bevæger sig. Traktorer er enkelt passager maskiner og ofte trække farlige redskaber, og der er simpelthen ikke noget sikkert sted for passagererne at sidde.
 • Mange traktor bremsebelægninger indeholde asbest, der forårsager lungehindekræft kræft, lungekræft, asbestose og mange andre sygdomme. Udsættelse for bremsestøv betyder udsættelse for asbest.
 • Sluk for motoren og lad den køle af, før arbejdet på det. Motoren i en traktor er mere udsatte end en bilmotor, og remskiver, fans og bælter kan være meget farligt. Udstødningsmanifolden, herunder lyddæmperen som ofte stikker ud af hætten på toppen af ​​traktoren, bliver meget varm under drift.

Ting du behøver

 • Værktøjer til servicering filtre, stramning slanger og bælter, og justere komponenter.
 • Instruktionsbog og muligvis service manual.