Wkodk

Sådan får fyrene til at se på dit ansigt i stedet for dit bryst

Nogensinde har talt med en fyr og bemærket hans øjne synes limet på dit bryst i stedet for dit ansigt? Ja, det er irriterende og desværre nogle fyre er uhøflig eller tankeløs nok til at fortsætte med at gøre det, så her er hvordan at stoppe det.

Steps

Sådan får fyrene til at se på dit ansigt i stedet for dit bryst. Vær opmærksom på, hvad du slid.
Sådan får fyrene til at se på dit ansigt i stedet for dit bryst. Vær opmærksom på, hvad du slid.
 1. 1
  Vær opmærksom på, hvad du slid. Hvis du er sikker på, at din kjole ikke er at tiltrække unødig opmærksomhed, og følg derefter nedenstående trin.
 2. 2
  Være direkte. Sig noget sjovt eller løs som "Mine øjne er heroppe" eller "Mit ansigt er på denne måde", eller måske noget klarere, såsom "Please holde dine øjne på mine, mens vi taler" eller "Jeg foretrækker, at du ser mig i øjnene, når vi taler. " Nogle gange kan en højt og pegede "ahem?" ligesom en skole frue vil gøre det trick. Saying linjer som disse vil få den fyr opmærksomhed og fortæller ham, at du vil have ham til at stoppe uden at sende blandede budskaber. Vær forsigtig med ikke at virke uhøflig eller vred, bare fortælle ham til at stoppe, så smil overbærende eller fortsætte med at være professionel. Ideen er at sætte igennem, at det ikke er en big deal forudsat at han stopper.
  • Det er også i orden at sige, at du ikke kan lide ham tale til brystet. Det er ikke så munter, men det er direkte og siger, hvad du mener. Du kan også blødgøre en direkte tilgang ved at sige noget i retning af "Jeg er sikker på du ikke indse, at stirre på mine bryster gør mig utilpas i dit nærvær, men det føles som om du kigger på min krop og ikke mine øjne, når vi taler. Jeg vil virkelig foretrække det, hvis vi fastholdt øjenkontakt i fremtiden. "
  • Hvis du er den frække type og glad for at komme af sted med det, kigge ned og sige "Hvad? Er der noget på min skjorte?" Virkelig fræk er noget som: "Hvad er mine bh-stropper viser?"
  • En mere spidse direkte tilgang er at sige noget lignende: "Jeg er ked af det, er det et dårligt tidspunkt Du virker distraheret?".
 3. 3
  Brug kropssprog. Hvis du er for nervøs til at være så direkte, eller du har været direkte, men der er skred i hans hukommelse noder, så er der et par små ting, du kan gøre for at stadig henlede hans opmærksomhed tilbage til dit ansigt. Kropssprog er utrolig stærke såvel som værende subtile, og bruger det er en fantastisk måde at fortælle ham, hvad du ønsker.
  • Brug dine hænder. Mens du taler, kan du bruge dine hænder til at hjælpe udtrykke et punkt. Sørg for at dine hænder blokere hans vision for en anden og så i det mindste krydse dit ansigt en smule. Hans øjne skal følge dine hænder og løft op til dine øjne. Fortsæt med at bruge dem på lejlighed til at trække sine øjne væk fra brystet, og til dine øjne igen.
  • Spidst krydse dine arme over brystet. Dække dem op. Ikke meget at stirre på når armene er i vejen. Eller bringe noget op til at holde foran dit bryst, såsom filer eller en taske, eller bære en jakke. Intet at se her, folk!
  • Mess med dit tøj. Træk din skjorte lidt ned, men ikke nok, så det ser provokerende. Bevægelsen af ​​dit tøj bør trække hans blik tilbage mod dit ansigt.
  • Flyt hele din krop. Tag en halv skridt til siden, mens du taler. Når dit bryst bevæger sig med resten af ​​din krop det vil tvinge ham til at flytte sine øjne så godt, denne ene er ikke så troværdig som de andre metoder, men det kan stadig arbejde. Du bør være forsigtig med ikke at træde frem, da dette kun vil få ham til at gøre det mere som dit bryst væve større, og ikke træde baglæns, eller han får tror du forsøger at komme væk.
 4. 4
  Brug afbrudt tale. Stoppe med at tale i et par sekunder. Lige længe nok til, at han bekendtgørelser, du har stoppet, men ikke nok, at det virker som noget, der er sket. Hvis du venter for længe, ​​vil du risikere vises underligt. Bare pause længe nok til, at han bekendtgørelser, du har stoppet og ser op for at se, hvorfor uden at det føler sig forkert. I det øjeblik han ser, siger noget lignende "Ah, jeg ser jeg endelig har din rigtige opmærksomhed." Og smiler til at bryde isen. En velopdragne mand vil indse hurtigt fejl hans veje og gøre sit bedste for ikke at se igen. Og hvis han er uopdragen, godt det betyder, at det er tid til at afslutte samtalen alligevel.
 5. 5
  Sæt nogle klare grænser i dit eget sind. Skulle du lytte til klicheagtige råd til at dække op, hvis du ikke kan lide at blive stirret på? I en nøddeskal, det, medmindre er et socialt faux pas at vise kavalergang (såsom ved en begravelse eller i bestemte faglige indstillinger), eller du ikke nyder at vise kavalergang, så nej. Insistere på, at du klæde sig ærbart, mens mændene skal lade off the hook til at stirre på dine bryster uendelighed er stenalderen tænkning. I stedet acceptere, at hvis du er iført en push-up bh, der øger din kavalergang eller low cut toppe, så det endelige resultat kommer til at være en, der trækker fyrene til at se. Det vigtige punkt er at erkende forskellen mellem beundrende udseende og dvælende leer, førstnævnte er kortfattet og uskadelige og derefter dit ansigt bliver målet for samtalen, mens sidstnævnte er pirrende og respektløst, og undlader at tage dit ansigt i betragtning. Så er enhver opfordring til at ændre, hvad du iført rettet mod den forkerte person, og ikke på det liderlige gerningsmand. I sidste ende, er det bedre at være selvhævdende end at gemme sig inden tøj du kan ikke overholde, og dermed fortsætter med at fastslå, gennem din måde at kommunikere på, at det er okay for dig at blive bemærket så smuk, men at det er ikke okay at blive objektiverede gennem en fyr leering eller handler som en pervers. Med denne skelnen i tankerne, er klare grænser:
  • Fyre kommer til at se, kortvarigt. Faktisk vil nogle kvinder ser også. Accepter, at folk kan se beundrende, men ikke stirre eller Leer.
  • Ser kort er fint. Berøring er aldrig fint.
  • Afslørende tøj er et valg at gøre mest muligt ud af dit udseende, det er ikke en opfordring til nogen anden til at opføre sig som en pervers.
  • Det er okay at korrigere en fyr til vandrer øjne. Du har ret til at påpege din ubehag og modtage respekt.

Tips

 • Hvis det ikke er en fyr, du selv ønsker at tale med, så hvor hans øjne hviler er et bevis på, at han ikke er en stor fyr. Bare gå væk eller finde en ven til at give dig en undskyldning for at forlade.
 • En anonym bemærkning kan undertiden arbejde, hvis du har fået en kiste-starer på kontoret. Blot, noget lignende: "Mange af de kvinder på kontoret har bemærket, at du taler med deres bryster og ikke deres ansigter Det er noget, du måske ønsker at overveje at stoppe.". Det kunne bare være nok til at gøre den fyr at indse, at han er blevet fanget og har til at løfte hans manerer helt op.
 • Ligegyldigt hvad du gør, er den eneste måde at sikre, at han får det punkt er at være direkte. Det kan være akavet, men dens stadig den bedste måde.
 • Mind den fyr, øjenkontakt er et tegn på manerer eller god avl. Det kunne bringe ham til hans sanser.
 • Hvis du opdager, at nogen tjekker dine bryster får dig intense ubehag, kan der være underliggende psykologiske problemer, du har brug for at tale igennem med en betroet ven eller endda en professionel. For eksempel er det ikke ualmindeligt, at kvinder, der har oplevet misbrug af børn til at føle sig bange for nogen viser seksuelt tilbøjelige beundring for deres udseende og vil bevidst bære baggy tøj som en måde at skjule og beskytte sig selv. Hvis du har oplevet en form for traumer fører dig til at føle denne måde søge professionel terapi til at overvinde din frygt. Selv uden oplevelser af overgreb, kan vokse op med en følelse på nogen måde, at du er blevet objektiveret få dig til at være hyper-følsomme om mænds intentioner, når de stirrer på dine bryster, måske spotte sjofle tilnærmelser, hvor der var ingen hensigt. Overvinde enhver modvilje for at have dine bryster kigget på, er vigtig for at føle komfortable med din krop være under blik for andre, og kan hjælpe dig til at skelne mellem de beundrende blik og dvælende leer førnævnte.

Advarsler

 • Når du flytter hele din krop, så sørg for du ikke på et sted, hvor det ville være akavet. Prøv ikke at gå ind i andre mennesker, falder ned af trapper eller vælte noget. Så hans øjne vil ikke kun være fra brystet, men også off hele din krop.
 • Vær opmærksom. Mænd kan adspredt lade deres øjne vandre til brystet regionen, fordi... det er naturligt. Problemet er, når det fortsætter med uformindsket styrke under en samtale mens den afslappede beundrende blik er noget at lære at acceptere som naturens virkelighed.
 • Vær opmærksom på den mand, der disrespects dig ved at lade sine øjne vandre til brystet, da han slukker lytter til dig, muligvis på grund af en kort opmærksomhed span. I hvilke tilfælde er det tid til at beslutte, om det er endda værd at være i denne fyrs tilstedeværelse, eller hvis du har brug for at kalde ham ud for hans generelle mangel på respekt for dig.
 • Nogle ældre mænd tror, ​​de har ret til at stirre, enten, eller de tror, ​​de er tidligere alder af at blive trukket op til det. Bare råbe højere for at få dit budskab hørt. Du kan også informere deres kone, at deres mand synes at have vandrer øjet og spørge hende, hvordan hun får ham til at stoppe stirre på hendes bryster. Du kan lære noget, men selv hvis du ikke gør det, vil han ikke blive fanget stirre på dine bryster igen.
 • Bær tøj passende til lejligheden. Ligegyldigt hvor indhold, du føler med dit udseende, iført low cut toppe til et forretningsmøde eller en begravelse er simpelthen dårlige manerer.
 • Hvis en kollega, chef eller en anden person i et professionelt / arbejdsmiljø holder stirre på dit bryst, hæve det høfligt (og helst i private) og bede om det at ophøre - i særdeleshed, ud pege hvordan dette kunne påvirke hans karriere negativt, hvis juridiske konsekvenser opstår som et resultat af det. Hvis dette ikke virker, søge råd hos din overlegne eller menneskelige ressourcer, fordi det kan være et problem for mobning på arbejdspladsen. Hvis dette giver dig ubehag, spørge andre kvindelige kolleger diskret om de har bemærket noget først, for at sikkerhedskopiere din bekymring.
 • Undgå at sige noget potentielt inflammatoriske tilgang som: "Keep looking makker, kunne jeg gøre med afviklingen penge." Selv om det kan føles tilfredsstillende på det tidspunkt, kunne det også opfattes som en trussel, der vil stå dårligt imod dig.
 • Dæk dine bryster op, hvis du ikke ønsker, at folk ser på dem.