Wkodk

Hvordan man har et godt job interview

Har du en vigtig samtale kommer op efter et nyt job? Vi viser, hvad du skal sige, og hvad intervieweren gerne vil høre for at sikre din samtale er en stor succes...

Steps

Hvordan man har et godt job interview. Begynde at forberede så tidligt som muligt.
Hvordan man har et godt job interview. Begynde at forberede så tidligt som muligt.

At have en god jobsamtale

 1. 1
  Begynde at forberede så tidligt som muligt. Større selskaber vil generelt kontakte dig for at planlægge et interview omkring en måned før interviewet finder sted. Du bør bruge denne hel måned prepping så du er komfortabel og vidende gå ind i samtalen.
  • Gør din forskning. Forskning virksomheden og specifikt forretningsenheden eller afdeling. Få så meget baggrundsviden som du kan få, så du ikke bliver fanget målløs, hvis du bliver bedt om at snakke lidt om det. Brug også internet-søgemaskiner til at forske i mennesker, der interviewe dig (eller hvem du tror kan være interviewe dig). Hvis du har problemer med at finde ting, prøve. Det er en karriere networking site var en masse fagfolk registrere sig.
  • Opsøge eksperter. Find dig selv en mentor og / eller en alumni fra dit universitet arbejder i øjeblikket i den ønskede karriere. Tal med dem og få en indvendig scoop. Spørg om råd. Karriere Erhverv Diskussionsforummer er en god hjemmeside, du kan bruge til at forbinde med sådanne mennesker.
  • Forbered med en peer. Find en ven, der også forbereder en jobsamtale. Interviewe hinanden, så du får komfortabel med verbale og sociale aspekter af interviewet. Du kan også fortælle dine peer forskellige anekdotiske historier, som du overvejer for interviewet. Spørg dem, hvad hver historie portrætterer om dig, og bruge deres feedback til at vælge den, der bedst repræsenterer de dele af dig, som du ønsker at vise til intervieweren.
  • Forbered mindst tre spørgsmål. Disse bør ikke være ting, der let kan opdages ved hjælp af enkle forskning. Tænk over, hvad du ønsker at vide om den specifikke virksomhed, og hvordan arbejder der vil være forskellig fra at arbejde med et andet selskab.
  • Forbered dig på den mest tricky spørgsmål og skriv svarene ned, før du går til en samtale. Centrale spørgsmål ofte spurgt omfatter:
   • Hvad er dine svagheder?
   • Hvorfor ønsker at arbejde for så og så virksomhed?
   • Fortæl mig noget om dig selv.
   • Hvad er dine styrker?
   • Fortæl os, hvad vores virksomhed eller et agentur handler om - Hvad er vores formål / produkt / service?
 2. 2
  Sæt interviewet i perspektiv. Prøv at tænke på dette som en udveksling mellem to mennesker snarere end en envejs-forhør. Det er meget nyttigt at tænke på dette i form af en første date, du ønsker at sikre, at du præsenterer dig selv i din bedste lys, samtidig med at sikre jobbet er den rigtige pasform til dig. Du skal sørge for det er den rigtige virksomhed for dig samt være på din bedste form for dem.
 3. 3
  Mød op lidt tidligt. Sørg for at du er klædt behørigt og har alt, du behøver. Ideelt set bør du bære en flot portefølje indeholdende løst blad papir og dit CV. Sørg også for at være et par kuglepenne og blyanter, så du kan skrive noter.
  • At vide hvad man ikke at bringe er også vigtig. Efterlad din lommeregner og gummi derhjemme. Hvis du absolut nødt til at medbringe din mobiltelefon, sørg for at det er helt slukket, før du går ind i interviewet. Det er også en selvfølge, at du ikke skal bringe nogen med dig til interviewet.
 4. 4
  Være klar. Hvis du bliver bedt om at besvare en sag spørgsmål, tale gennem din proces med intervieweren. Må ikke være bange for at spørge, om dine ideer lyder nøjagtig-vil du blive vurderet på din evne til at strukturere din tankegang, ikke på antallet af spørgsmål, du stiller. Faktisk er tale gennem din proces er en fantastisk måde at engagere intervieweren og drej interviewet til mere af en diskussion..
 5. 5
  Sælg dig selv. Hvad er dine unikke selling points og hvordan kan du matche dem til, hvad de vil? Sørg for at bruge masser af eksempler på som bevis for dine evner. Vis intervieweren, at du kan finde det positive i din fortid erfaringer-dette er ikke en tid til at klage over, hvad du hadede om dit tidligere arbejde situation.
 6. 6
  Være nysgerrig. Glem ikke at stille dine spørgsmål. Vær opmærksom, da intervieweren svar-du kan selv ønsker at skrive noter. Dette er både for at bevise, at du lytter, og også at give dig selv en måde at reflektere over interviewet senere, hvis du ender med at vælge mellem flere positioner.
 7. 7
  Være kyndige om telefoninterviews. Hvis det er en telefon samtale, er det normalt med en PR person, der kender meget lidt om stillingen og de tekniske vilkår i forbindelse med et bestemt job. Sørg for at bruge søgeord og buzzwords at svare på spørgsmål, fordi du forsøger at male et billede med ord, da intervieweren har ingen visuelle spor af dig. Gør dette, og du vil passere telefoninterview.
 8. 8
  Være høflig. Lyt til hvert spørgsmål helt, før du begynder at reagere. Aldrig antage, at din intervieweren har læst dit CV, men ikke behandler dem, som om de ikke har, enten. Efter interviewet, så glem ikke at sende tilpassede e-mail. Disse er generelt bedre end håndskrevne takkekort, da de er hurtigere end sneglen mail. Dog skal du være sikker på, at de er godt korrekturlæst og personlige, før du sender dem.
 9. 9
  Være vedholdende. Hold interviewe. Jo mere du interviewet, jo bedre vil du blive på det.

Tips

 • Hvis du bliver stillet et spørgsmål, der kan forbruge en masse tid, effektivt oplyse, hvad der er vigtigst. Så siger "jeg kan gå ind i en masse flere detaljer om dette, hvis du vil." Mange gange interviewerne vil sige "Nej.. det er OK... du gjorde det godt på det." De har en forretning tidsplan at holde også, og ønsker at være forsigtig, at interviewet tiden ikke er spildt.
 • Være tidligt til interviewet. Prøv at være 15 til 20 minutter tidligt. Brug en ventetid til at gennemgå dine noter. At komme for sent eller lige knap på tid tendens til at forårsage stress, og det kan vise under interviewet.
 • Tjek vejrudsigten. Vejrliget kan medføre rejse forsinkelser, så planlægger i overensstemmelse hermed. Hvis regnen er forudsagt, at tage en paraply. Du ønsker ikke at ankomme ligne en druknet rotte.
 • Mange interviewere gerne stille et spørgsmål i slutningen såsom "Hvilke tre adjektiver bedst beskrive dig?" Vær forberedt på at besvare et sådant spørgsmål.
 • På hvert interview, bringe et pænt skrevet op kort liste over emner, som du ønsker at sikre, du sætter op under interviewet - En top-10 liste, du måske sige. Opbevar listen foran dig. Prøv at arbejde nogle af disse punkter i dine svar. For eksempel, hvis du er certificeret i noget, der gælder sørg du nævner dette. Hvis du er en fremragende lytteren eller kommunikationsenhed, sørg for at nævne dette. Brug disse poster, hvor de passer... men ikke over gøre det. Dette er en liste over ting, som du ellers ville sige "Jeg ville ønske jeg havde nævnt, at...".
 • Hvis din afvisning kommer i form af et telefonopkald, være høflig og takke dem for overvejer du. Hvem ved, måske den person, de valgte ikke fungerer. Hvis dette sker, vil de måske genoverveje dig.
 • Finde en balance mellem om Deres gode kvaliteter, men ikke kommer på tværs som en, der er prale om sig selv.
 • Give ekstra tid til at finde en parkeringsplads. Det kan undertiden være en udfordring at finde en parkeringsplads på en uvant site. Bring kvartaler at indlæse op parkometer hvis parkometre anvendelse.
 • Interviewere dimensionering op din personlighed, beslutte, hvilken type team player, du vil være, vurdere din evne til at lære og at dømme din karakter. Det er ikke alle om dit niveau af teknisk viden. Nogen, der viser en positiv personlighed og teamplayer kvaliteter kan have en stor fordel i forhold til dem, der bare viser en teknisk side.
 • Hvis du bliver spurgt om noget du ikke ved noget eller meget lidt om, er det bedre at sige, hvad du kender og så være ærlig og sige noget lignende "Det er ikke min stærkeste område... men jeg er meget villig til at lære."
 • Mange statslige arbejdspladser, amt job, føderale statslige arbejdspladser og private arbejdspladser kræver narkotika testning. Dette kan opnås ved en urinanalyse test eller ved at skære en lille streng af håret og sende det til et laboratorium til analyse. Håret-streng tilgang kan detektere narkotika sprogbrug fra måneder siden på grund af det indre molekylære struktur af dit hår. Hvis du tager ulovlige stoffer, rådes og overveje måder at stoppe. Hvis du tager lovlige farmaceutiske recepter, skrive dem ned på den formular, du tilmelder, så laboratoriet vil forstå situationen. Formularen har en plads for denne information.
 • Tag ikke afvisning personligt. Årsag til ikke at få et job er typisk en bedre kvalificeret kandidat blev valgt. Ophold i spillet... Hold swingende... Hver interview øger dine chancer for landing et nyt job.
 • Efter hvert interview, udspørge dig selv. Bagefter prøv at se dig selv fra en "fly-on-the-wall" perspektiv. Være objektiv. Spørg dig selv, hvad du gjorde forkert, hvad du gjorde rigtigt, hvad du kunne have gjort bedre, hvordan du kunne have gjort et bedre indtryk, hvilke spørgsmål var svære at svare på, osv. Hurtigt skrive disse ting ned. Forskning og / eller tænke områder, hvor dine svar kunne have været bedre. Gennemgå disse anvisninger, inden din næste samtale. Du vil blive overrasket over, hvor meget bedre du udfører i hver efterfølgende interview.
 • Brug din tid i løbet af interviewet klogt og effektivt. Vær forsigtig med at gå ud på tangenter og spilder værdifuld tid. En time lange interview kan gå med rigtig hurtigt. Prøv at være effektive i de ord og tanker, som du udtrykker. Prøv at lade 10 til 15 minutter i slutningen af ​​dine spørgsmål, og så du kan diplomatisk størrelse dem op så godt. Medbring et armbåndsur til at hjælpe dig med at holde styr på tiden.

Advarsler

 • Et trick, der interviewere gerne bruge, er en bortfalder i samtalen. En masse mennesker ikke er fortrolig med at tavshed og vil gøre næsten alt for at fylde det i. Du kan finde dig selv afslørende eller sige noget, du vil fortryde i bakspejlet.
 • Et andet trick en interviewer kan bruge, er at have interviewet afbrudt konstant. Afbrydelser kan være tilfældig eller planlagt, men hvis du mister dit flow eller blive irriteret, forblive høflig og smil.
 • Panel interviews, hvor flere mennesker interviewe dig på en gang er fælles for positioner af betydning. Anerkende de forskellige roller, som kan vedtages af hvert medlem af panelet. Det er helt almindeligt for mindst én panelmedlem at vedtage en "bad cop" rolle - hvor deres spørgsmål kan synes brat, endda uhøflige. Dette er en bevidst taktik for at se, hvordan du reagerer. Prøv at bevare roen, lad dem ikke ærgre dig. Hvis de taler over dig, så stop og lad dem spørge deres næste spørgsmål. Hvis du ved, det er en bevidst taktik, kan du opføre sig hensigtsmæssigt.